Robo23x píše:Som v kontakte s poľskými crx fanúšikmi a zatiaľ to vypadá na 4xee, 1xdelsol turbo,1x del sol vti a 1x subaru impreza gtdúfam že nevadí že nebudú všetky len crx 2g
doufám že se ukáže i ten zelenáč kterýho tu máme na fóru

Moderátor: Minor
Robo23x píše:Som v kontakte s poľskými crx fanúšikmi a zatiaľ to vypadá na 4xee, 1xdelsol turbo,1x del sol vti a 1x subaru impreza gtdúfam že nevadí že nebudú všetky len crx 2g
Redy píše:Robo23x píše:Som v kontakte s poľskými crx fanúšikmi a zatiaľ to vypadá na 4xee, 1xdelsol turbo,1x del sol vti a 1x subaru impreza gtdúfam že nevadí že nebudú všetky len crx 2g
doufám že se ukáže i ten zelenáč kterýho tu máme na fóru![]()
Dalpol D8 píše:Tak i já mám zamluvenou a zaplacenou chatku, tak doufám, že se to už nezmění
. Tak už jen nějakou spolubydlící, třebas Malička? Co?
Malicka píše:Dalpol D8 píše:Tak i já mám zamluvenou a zaplacenou chatku, tak doufám, že se to už nezmění
To mám sdílet jednu chatku s majitelem nejpomalejší CRX na světě? Neblázni, mám svou hrdost:D....A moc neblbni, nebo bude zákaz ubytování dvou různých pohlaví v jedné chatce:)
Dalpol D8 píše:Malicka píše:Dalpol D8 píše:Tak i já mám zamluvenou a zaplacenou chatku, tak doufám, že se to už nezmění
To mám sdílet jednu chatku s majitelem nejpomalejší CRX na světě? Neblázni, mám svou hrdost:D....A moc neblbni, nebo bude zákaz ubytování dvou různých pohlaví v jedné chatce:)
nejpomalejší cha. Já beru dceru, ty jo to by byl průšvich, by musela spát před chatkou
Malicka píše:To by se ti líbilo vid,ty mi ji budeš ještě obtěžovat ne:)....Ba ne, možná ji vezmu
Dalpol D8 píše:Malicka píše:To by se ti líbilo vid,ty mi ji budeš ještě obtěžovat ne:)....Ba ne, možná ji vezmu
Jen ji vem, ať je sranda, třebas si přivezeš další.
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host