..prostě ve velkém stylu
 ..prostě ve velkém stylu 
http://www.mojejicinsko.cz/index.php/ho ... -jicinakum
Moderátor: Minor

..prostě ve velkém stylu
 ..prostě ve velkém stylu 
 Příště se snad taky ukážu. Teď ale potřebuju věnovat všechen volný čas stavbě motoru, aby sem to konečně stihnul zafinishovat, takže většinu času trávím v dílně.
  Příště se snad taky ukážu. Teď ale potřebuju věnovat všechen volný čas stavbě motoru, aby sem to konečně stihnul zafinishovat, takže většinu času trávím v dílně.

rodinka musi byt dolezitejsia ako auto
 rodinka musi byt dolezitejsia ako auto 

Malicka píše:Ahoj kluci,asi se divíte,že jsem se tu po dlouhé době ocitla.Mno,neměla jsem moc času kvůli maličký.Áaano,17.4. se mi narodila dcerka Samantha.Takže další členka klubu až vyroste.Já jí k tomu povedu hihi....A navíc nebyl přístup na net,pač můj NTB byl odcizen Saminky tátou,který s námí nežije.A ještě k tomu už skoro rok nemám CRXu u sebe.Je na prodej,ale stále nepojízdná.Bát se nemusíte,časem si pořídím novou a zase se zúčastník srazu.Ten letošní jsem nemohla přijet,pač malou nechci tahat tak daleko a je moc maličká ještě.Ale věřím,že se sraz poved a moc mě mrzí,že jsem tam nebyla.Juknu na fotky a videjka a trochu se zasním.Ale slibuju,že se na dalším uvidíme....Pac a
 Nám se narodila Natalka 23.4. ale už minulý rok !!! A tento rok na srazu už to sní docela šlo
   Nám se narodila Natalka 23.4. ale už minulý rok !!! A tento rok na srazu už to sní docela šlo   
    Tak hlavně at je zdravá a trochu zlobí svou maminku
  Tak hlavně at je zdravá a trochu zlobí svou maminku   

Dejte vědět kdybych na někoho zapomněl

Redy píše:Tak medaile za srazy rozházeny!

Redy píše:A je tam!

Mulder píše:Minor se nam trochu zasnil

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů