Brňáci, srázek?
Moderátor: Minor
Re: Brňáci, srázek?
Ok. Budu čekat.
Jinak tady zaclo trosku chcat a pokud bude kolem pul druhe pred odjezdem,tak to dlabu...
No jó. Vono chčije. tak to dlabu taky.
Mnooo takze Hira dojede a budem v krytym parkovisti ve 3hod uplne dole...
Dojedu tam na tu třetí jenom proto že potřebuju na benzínku a dat auto do garaže, jinak kvuli počasi bych nejel.
Aj karamba. Mrknul jsem se už pozdě a dojel jsem tam za 5 čtyři. Bohužel pro mě pusto a prázdno. A J!R! nedostupnej.
Tak snad příště na té grilovačce. 
To jsi nevychytal 

J!R! píše:....Ale aspon jsem se ujistil ze cero neni na mokry silnice
Hloupost, záleží jen na gumách. Měl jsem Goodyear GSD 3 a auto drželo snad líp za mokra než za sucha a v kalužích plných vody vůbec netáhlo na stranu. Naopak na původních Kumho šitech jsem musel do zatáček opravdu pomalu, jinak mi ujížděl zadek.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší jsou vyjetý koleje plný vody a nebo hluboký kaluže. To pak sakra supercloumák
Když do toho někdo vletí ve 180, tak to jsou pak lety mimo
Jinak jak vám borci dopadnul dnešní sraz? Na mým autě se už konečně začne pracovat 

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Vitman píše:J!R! píše:....Ale aspon jsem se ujistil ze cero neni na mokry silnice
Hloupost, záleží jen na gumách. Měl jsem Goodyear GSD 3 a auto drželo snad líp za mokra než za sucha a v kalužích plných vody vůbec netáhlo na stranu. Naopak na původních Kumho šitech jsem musel do zatáček opravdu pomalu, jinak mi ujížděl zadek.
Ono Toyo gumy ale nejsou špatné. Naopak byli v testech jedny z nejlepších....
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Tak mam Toyo R1 ci jak a lepsi gumy jsem proste nemel.Samozrejme co se tyce sucha...A dost silne pochybuju ze se s nejakyma da jet rychleji za mokra nez za sucha
Moje zkusenost je proste takova ze za mokra je to cerem des a to stejny bylo i s prvnim cerem.Ono taky zalezi na podvozku.A jeste nutno podotknout ze dnes bylo opravdu dost velky mokro.
Jinak sraz byl takovej mokrej a kratkej
Byl jsem tam jen ja,Hira a Dugles.Ja tam jel hlavne s tim omrknout Hirovo cero...
sejdem se ve vetsim poctu az bude hezci pocasi....
Jinak sraz byl takovej mokrej a kratkej
S Toyo nemám zkušenosti, nemůžu soudit. Nicméně Goodyeary byly díky šípovitému profilu na mokru excelentní. Na dálnici plné vody 170 žádný problém. A ty gejzíry od kol
Na jednom se ale určitě shodneme: u céra se na gumách nešetří. Kvalitní gumy, nový silenty a je to uplně jiný auto. 
Když jsem jel ze srazu domů cca 100km/h (po dálnici), auto lítalo ze strany na stranu, jak tam byly ty kaluže. Když jsem později najížděl do odbočovacího pruhu a přejížděl jsem vyjetý koleje kde tekla voda, okamžitě mě to odhodilo... První jízda s cérem v dešti nebyla moc košér 
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“