já bych si taky bral dovolenou, takže můžeme jet už ve čtvrtek nějak odpoledne až dorazíš z práce a dáme někde sraz, pojedete stejně přes Plzeň a přes Prahu že?
 já bych si taky bral dovolenou, takže můžeme jet už ve čtvrtek nějak odpoledne až dorazíš z práce a dáme někde sraz, pojedete stejně přes Plzeň a přes Prahu že?   aspoň vyberem ty nejlepší místa
 aspoň vyberem ty nejlepší místa 
Moderátor: Minor
 já bych si taky bral dovolenou, takže můžeme jet už ve čtvrtek nějak odpoledne až dorazíš z práce a dáme někde sraz, pojedete stejně přes Plzeň a přes Prahu že?
 já bych si taky bral dovolenou, takže můžeme jet už ve čtvrtek nějak odpoledne až dorazíš z práce a dáme někde sraz, pojedete stejně přes Plzeň a přes Prahu že?   aspoň vyberem ty nejlepší místa
 aspoň vyberem ty nejlepší místa 

To byla taková ta velikááánská chajda
   To byla taková ta velikááánská chajda 
 2krát 280,- na můj známej účet poprosím
 2krát 280,- na můj známej účet poprosím  

) Redy, Minore, doufám, že tam budete, abych Vám mohl poděkovat!
 ) Redy, Minore, doufám, že tam budete, abych Vám mohl poděkovat! 

Redy píše:hehe,no nevim jestli si můžu dovolit tam nebejt
 kdyby si tam nebyl, tak bych Ti poslal internetový kopanec
 kdyby si tam nebyl, tak bych Ti poslal internetový kopanec   

nebo během spanilky... prostě... by to vypadalo spíš jako radiová komunikace
 nebo během spanilky... prostě... by to vypadalo spíš jako radiová komunikace  
  já si je budu určitě kupovat, protože jedem na sraz dva. Jakože dvě CRX, Já a Nettopeer. A abychom se v autě domluvili, tak budeme mít vysílačky
 já si je budu určitě kupovat, protože jedem na sraz dva. Jakože dvě CRX, Já a Nettopeer. A abychom se v autě domluvili, tak budeme mít vysílačky  Z tohoto nápadu se jen vyrojil další nápad ohledně organizace... když nebude ok, tak se nic neděje :_D zatím jsem nevymyslel nic, co by bylo dobré, ale snažím se
 Z tohoto nápadu se jen vyrojil další nápad ohledně organizace... když nebude ok, tak se nic neděje :_D zatím jsem nevymyslel nic, co by bylo dobré, ale snažím se 
 jinak samozřejmě dík za nápad, žádným se nebráním
 jinak samozřejmě dík za nápad, žádným se nebráním 

Redy píše:hele ten nápad už tu mám pocit byl a klíďo píďo se vysílačky můžou používat, určitě by to organizaci i třeba při spanilce zlepšilo, ale samotné kupování bych určo nechal na lidech, ale myslím si že si jí koupí jen malé procento těch co budou na srazujinak samozřejmě dík za nápad, žádným se nebráním

dal bych to jako tip pro lepší komunikaci
 dal bych to jako tip pro lepší komunikaci  

majkl_l píše:já plánuju nějaký vysílačky koupit, ale než za ně dát dvě nebo čtyři kila, tak radši připlatím nějakou kačku navíc, aby měly nějakej dosah a aby to nebyly nějaký problémový šmucky.. proto jsem taky ještě žádný nekoupil, navíc nebyl zatím důvod, proč to hrotit.. jestli ale narazíš na nějaký zajímavý, tak dej echo a já se klidně přidám do vysílačkový party
 někdo další?
 někdo další? 

) tuhle Sencor http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?CD=EL30007341, ale jestli ještě fachčí
 ) tuhle Sencor http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?CD=EL30007341, ale jestli ještě fachčí   , kdo ví
 , kdo víZpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti