5.CRX Sraz 24-26.6.2011 (berte grily:-)!)
Moderátor: Minor
Re: 5.CRX Sraz 24-26.6.2011
Warezz.K : to víš, my všichni se tady máme rádi  :D
:D

:D
:D- Malicka
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
Warezz.K :Mno,jak řekla MsBlue,mi se máme všichni rádi tady v té super CRX rodině 

Malicka:no my sme taková drobet větší rodinka, nemyslíš? 

Hmm...Co Cocksi? Jedem?   

těším se na vás pardové!  

jinak, už se nám pomalu blíží onen termín a bude lepší když už si zamluvíme chatky ať tam zase nejsme mezi rodinkama jako minule...takže...
PIŠTE KDO CHCE CHATKU - CENA 280,- SE VŠÍM VŠUDY NA 2 DNY
já se tam rovnou napíšu takže seznam zatím vypadá takto: 

1. Redy

jinak, už se nám pomalu blíží onen termín a bude lepší když už si zamluvíme chatky ať tam zase nejsme mezi rodinkama jako minule...takže...
PIŠTE KDO CHCE CHATKU - CENA 280,- SE VŠÍM VŠUDY NA 2 DNY
já se tam rovnou napíšu takže seznam zatím vypadá takto:

1. Redy
Re: 5.CRX Sraz 24-26.6.2011 (rezervace chatek!)
tak ja bych zabral taky jednu celou chatku pro 4 osoby děkuju  taky se na vas všechny těším
  taky se na vas všechny těším 

redy taky bych chtěl rezervovat chatku pro 4.DĚKUJI 

- sajlem
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Letos snad konečně dojedu at se děje co se děje,akorát pokud vše půjde jak má tak budu vyjíždět z Vyškova místo z Brna.

lazzzik píše:redy taky bych chtěl rezervovat chatku pro 4.DĚKUJI
No nééé, co to?
 zrovna před chvilkou sem se bavil s martinem a ten mi popisoval jak si přespával v autě a pak ses tulil ve stanu minule
 zrovna před chvilkou sem se bavil s martinem a ten mi popisoval jak si přespával v autě a pak ses tulil ve stanu minule  dobrá tedy, poprosím tě o zaslání 1120,- (4krát 280,-) na známý účet 2200643819/6210
 dobrá tedy, poprosím tě o zaslání 1120,- (4krát 280,-) na známý účet 2200643819/6210 
a do háje,jsem prozrazen,sakriš  martinovi to nedaruji hi hi
 martinovi to nedaruji hi hi  
   ....redy,do kdy potřebuješ ty peníze?já se totiž musim ještě dohodnout s martinem a alici,jestli vůbec pojedou a budou chtít jít do chatky a nebo s ozzym a jeho přítulí:-)
 ....redy,do kdy potřebuješ ty peníze?já se totiž musim ještě dohodnout s martinem a alici,jestli vůbec pojedou a budou chtít jít do chatky a nebo s ozzym a jeho přítulí:-)

....redy,do kdy potřebuješ ty peníze?já se totiž musim ještě dohodnout s martinem a alici,jestli vůbec pojedou a budou chtít jít do chatky a nebo s ozzym a jeho přítulí:-)Re: 5.CRX Sraz 24-26.6.2011 (rezervace chatek!)
Nepospíchá to, ale zase aby to bylo co nejdřív no  pokud budu dávat závaznou rezervaci, musí se poslat záloha
 pokud budu dávat závaznou rezervaci, musí se poslat záloha  a chtělo by to rezervovat co nejdřív ať tam zase mezi náma nejsou nějaký cizí rodinky...martin říkal že dají zase stan
 a chtělo by to rezervovat co nejdřív ať tam zase mezi náma nejsou nějaký cizí rodinky...martin říkal že dají zase stan 

pokud budu dávat závaznou rezervaci, musí se poslat záloha
 pokud budu dávat závaznou rezervaci, musí se poslat záloha  a chtělo by to rezervovat co nejdřív ať tam zase mezi náma nejsou nějaký cizí rodinky...martin říkal že dají zase stan
 a chtělo by to rezervovat co nejdřív ať tam zase mezi náma nejsou nějaký cizí rodinky...martin říkal že dají zase stan 
 nikdo se toho nebyl schopen ujmout, tak dávám svůj amatersky vytvor  enjoy it
 enjoy it 

enjoy it
 enjoy it 
 velké díky! já se trochu stydim že jsem se do toho nepustil, ale naštěstí mám své zachránce, takže velké díky!
 velké díky! já se trochu stydim že jsem se do toho nepustil, ale naštěstí mám své zachránce, takže velké díky!  

Já budu letos zase kempovat ve stanu, loni to bylo v pohodě  Každopádně beru gril
 Každopádně beru gril  s co se týče přítelkyně, předpokládám že zase nepojede
 s co se týče přítelkyně, předpokládám že zase nepojede  ale já už se těším
 ale já už se těším 

Každopádně beru gril
 Každopádně beru gril  s co se týče přítelkyně, předpokládám že zase nepojede
 s co se týče přítelkyně, předpokládám že zase nepojede  ale já už se těším
 ale já už se těším 
Honda Prelude 2.0 F20A4
						- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
No já ještě nevim jestli s mladou dorazim tak rači nic rezervovat nebudu a kdyžtak přespíme ve stanu...

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Malicka
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,já každopádně jedu,ale své kosti ukládám zase do stanu.Tentokrát ale na louku,mezi chatkama byly koleje a v těch se blbě lěží,vážně

- exxsodus
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
mne uz letos nikdo do stanu nedostane, tam spat nebudu ani na srot.. musim se domluvit s pepom ceeriksom co a jak..

exxsodus píše:mne uz letos nikdo do stanu nedostane, tam spat nebudu ani na srot.. musim se domluvit s pepom ceeriksom co a jak..
 chatku rozhodně doporučuju, tam člověk na šrot zapadne ani neví jak, ráno teploučko, vyleze si vyčistit zoubky, pak zase na chviličku do teplíčka, no ráj
 chatku rozhodně doporučuju, tam člověk na šrot zapadne ani neví jak, ráno teploučko, vyleze si vyčistit zoubky, pak zase na chviličku do teplíčka, no ráj 
Pro mě jedno místo v chatce. To už se to vážně objednává v lednu?

Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
						Zpět na „CRX setkání / CRX meets“