Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Sajlem - karoserie

Příspěvekod sajlem » 14 čer 2010 11:17

Začněme tenhle příběh od začátku. Někdy od 15ti jsem se do tohohle auta zamiloval a žádné jiné jsem nechtěl. Předchozí auto byla Felicie *pohladit* což bylo fajn auto ale ... nebyla to srdcovka, pouze studentské auto a ideální na začátek.
Po roce hledání se našla ideální CRX.

Aktuální
DSCN8034%2B.jpg

Dříve
CIMG3347+.jpg
Teď už jen doufám že to byla dobrá koupě. Zatím byl předělán volant, kryty pedálů, a alu folie. A jen co budou peníze tak se začne pomalu upravovat. Dneska nafotím bolístky auta. A doufám že mi tu poradíte co dělat atd. Chci to auto mít na vždy. *jizda* *slint* *crx*
Naposledy upravil(a) sajlem dne 02 led 2015 15:20, celkem upraveno 9 x.

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod Redy » 14 čer 2010 11:51

aa, koukám předface poface :D elektrika, kaplička, sedačky, lišty...jinak ale držím palce a spousty šťastných kilometrů ať se z ní jednou opravdu stane celoživotní lovestory *fin* *fin* *pohladit* a s tou spzkou bych něco dělal...bmv... :lol:

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 14 čer 2010 13:03

Držím palce. Mám pocit, že jsem ji viděl v inzerci, kde mě zaujala barevnou kombinací, obvyklou spíš pro jendičková céra.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 14 čer 2010 16:45

Redy píše:aa, koukám předface poface :D elektrika, kaplička, sedačky, lišty...jinak ale držím palce a spousty šťastných kilometrů ať se z ní jednou opravdu stane celoživotní lovestory *fin* *fin* *pohladit* a s tou spzkou bych něco dělal...bmv... :lol:

zatím není v plánu SPZ : CRX .00 00...... *vytlem*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 14 čer 2010 16:46

Minor píše:Držím palce. Mám pocit, že jsem ji viděl v inzerci, kde mě zaujala barevnou kombinací, obvyklou spíš pro jendičková céra.

Jj máš pravdu byla v inzerci ale v mžiku byla z inzerce stažená. *fin*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 14 čer 2010 16:59

Už se těším až budou peníze a budou se moc odstranit mouchy co to má a pak pokračovat v úpravách. Můj cíl je jasný , rozhodně tomu nechat všechny základní křivky, a motor dát do barev atd. ... ale to jsou zatím jen sny.

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 14 čer 2010 17:23

Gratulace k první CRX-slečně. Ať slouží a neprotestuje *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 14 čer 2010 23:01

A jsou tu ty bolístky mého autíčka , snad mi ... neřeknete že tohle jsou problémy které .... se nedají vyřešit.
Hlavně nevím co z nakvetlím šíbrem , a motor snad bude chtít jen přetěsnit.
Přílohy
CIMG3359++.jpg
CIMG3358++.jpg
CIMG3356++.jpg
CIMG3355++.jpg
CIMG3353++.jpg
CIMG3352++.jpg
CIMG3351++.jpg

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 15 čer 2010 07:51

nj, kvete to tam hezky...ale to neni nic neřešitelnýho, ono až se sundaj plasty, tak tam bude těch květů mnohem víc, ale dá se to šikovnýmu človíčku a ten si s tim poradí...o jednom vím u Mělníka podle toho odkud jsi ty...tohle na crxách opravuje často a kvalitně, taky se za ním chystám :) podle rozsahu počítej s investicí maximálně do desítky si myslím...koupí se nový lemy (cca 1000,-/kus) a prahy z C4G v autokelly a poupraví aby to sedělo (u lemů přechod na zadní nárazník a prahy se zkrátí, toť vše) ...co se šíbru týče, tam bude nejlepší sundat stropní tapec a odmontovat ho a taky se podívat na rozsah...a buď ho nechat opravit, nebo si sehnat od někoho zdravej, taky jsem to tak udělal ;)
no a pak si pohrát s motorem

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 15 čer 2010 08:06

díky za rady, zatím je toho na mě moc, a hlavně se teším na sraz až mi budete všichni moc dát cené informace o crx a vše okolo, nemám garáž , a ani automobilku jsem se neučil .... :-( a bez garáže moc vecí si sám na parkovišti neudělám :-( , tak uvidíme jak se co zvládne. Stropní tapec, je tam přidělána jak ? nalepená ? nebo pozasouvaná do plastů ? já jen abych něco na tom neurval. J8 bych to klidně zavařil ten šíbr uplně, o jednu starost míň

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 15 čer 2010 09:04

Tapec drží sluneční clony-4šroubky, zrdcátko-3šroubky,interierové světlo-1šroubek a pak plasty A-sloupků,taky plasty vzadu a guma šíbru. Plasty jsou na vytahovacích klipech, takže vycvaknout. Zavaření šíbru není o starost míň spíš naopak. Vyměnit za zdravej je nejjednodušší a nejspíš i nejlevnější. *crx*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 15 čer 2010 09:18

jj,zavařovat bych taky nedoporučoval...vzít to zpátky už pak moc nejde, člověk se pak nepodívá na oblohu nad sebou a výměna když člověk překoná tapec není těžká *fin* a když je pak dobře utěsněnej, promáznutej a tak, tak už se ti nikdy nestane že by tak vykvet *jizda*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 15 čer 2010 10:49

joooo a to že kape na zadní lavice ... , návody tu jsou, to je v pohodě. Jenže když zaprší tak pak vytáhnu pás jak u řidiče tak i u spolujedzce a je cítit jak je mokrej. Jakto ? odkud ? to nějak nepobírám

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 15 čer 2010 12:28

No co jsem tak viděl, tak mám pocit, že máš ve vaničce šíbru díry, takže ti to nejspíš protejká na tapec a okolo. Také pokud ti teče na lavici, nebude to těsnit ani u víka kufru...doporučoval bych opravdu našetřit pár korunek a zavést to do servisu, sundat komplet střešní tapec, prahový plasty atd...prostě komplet odstrojit a vyvařit jinak se z toho nevymotáš, ale pak už budeš mít zaslouženej pokoj :) vypadá to totiž že se bude muset měnit šíbr, navařovat nový lemy, prahy, opravit otevírání víka a je dost možný že v takovém stavu tě budou čekat i další květy pod plastama...ale nevěš hlavu, s tím se tu potýká po koupi crxa valná většina členů...holt o crxa se 20let nikdo moc nestaral a teď vytvořením komunity se každej nestíhá divit :D ale pomalinku polehoučku a nic není neřešitelné *fin*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 15 čer 2010 13:08

Já šel do toho s tím že se na to auti bude pořád nějaké práce. Ale za to auto mi to stojí. však na srazu se mi snad na to někdo podívá a řekne mi co a jak s tím dělat. Jen doufám že až uvidím ty vaše krasavice tak nebudu moc *slint* . jen co ale budu mít peníze navíc tak se na tom začne pořádně dělat. Vymazlit si to.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 15 čer 2010 15:57

:lol: ten byl dobrej...počkej až uvidíš mojí "krasavici" :D taky sem na to začal dělat teprve přes loňskou zimu a zatím není vše hotové...jako tebe mě čeká komplet vyvaření, navíc si musím pohrát s elektrikou ve dveřích, ve světlech, podvozek je potřeba udělat...je tam toho taky ještě hodně a hodně...u hodně lidí se začíná jako u tebe ;) ale jsou tu už i hodně pěkný kousky, o tom žádná *love*

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 16 čer 2010 16:06

Doporučuju omrknout tohle http://www.hondaclub.cz/sechand.aspx?id=4538 za cenu kufrových dveří a šíbru koupíš celý auto. Pár dalších věcí se ti určitě taky hodí. *crx*

mooonwalker
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mooonwalker » 16 čer 2010 17:23

to uz asi koupil redy nebo jeho kamarad

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 16 čer 2010 17:56

Nekoupil...jestli to celý auto má hodnotu tisícovky tak je to moc...byl na něj kouknout jerry a prý se z něj dá použít jen kapota, ostatní je v dezolátnim stavu, včetně motoru, interiéru, kastle atd. ;)

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 16 čer 2010 18:18

Tak to jo. Sajlem je nejspíš z Brna takže by to mohl omrknout a kdyžtak vzít jen co potřebuje *crx*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“