Půl rok po zdařilém ukončení a užívání si hotového auta (ano, je mi 19 let) jsem narazil na inzerát nabourané CRX a bylo jasno, jedem !!! (Zřejmě nemůžu vydržet nic nedělat, i když jsem celkem líný člověk
 ) Auto jsme přivezli na plaťáku (někdy v listopadu 2013)a já jen čekal až se oteplí a budu moci začít s renovací. V ten moment, kdy auto čekalo na dvorku a já do něj chodil ‘‘jen‘‘ sedat jsem se zamiloval. Naprosto mě pohltilo a já jen nasával to atmo. Má duši (jako pár dalších aut staršího data).  Samozřejmě jsem začal hledat díly, které byly potřeba.
) Auto jsme přivezli na plaťáku (někdy v listopadu 2013)a já jen čekal až se oteplí a budu moci začít s renovací. V ten moment, kdy auto čekalo na dvorku a já do něj chodil ‘‘jen‘‘ sedat jsem se zamiloval. Naprosto mě pohltilo a já jen nasával to atmo. Má duši (jako pár dalších aut staršího data).  Samozřejmě jsem začal hledat díly, které byly potřeba.Kvůli CRX jsem vyklidil garážo-sklad, kde jsou motorky a různé věci které ‘‘jednou budem potřebovat‘‘. Kastli, kterou jsem celkem pracně sháněl, jsem našel, koupil, přivezl. Je to klasika, lemy a prahy, ale jinak zachovalá a nebouraná, jen byla ťuklá na levej zadní růžek. Podlaha překvapivě nezreznutá. Momentálně dělám na autě týden. Budu sem dávat nějaké fotky průběhu a postupně psát. V plánu je dát auto do originálního a co nejlepšího stavu (bohužel nemám v kůlně oslíka, co by mi ‘‘vyráběl‘‘ mince, takže v rámci možností) na hezká kola a pár mini doplňků.
Seznam dílů co ještě sháním:
- Přední poface nárazník s origo mřížkou
- poface lišty ---> PL dveře a oba přední blatníky

Jinak díky. Do začátku léta bych
 Jinak díky. Do začátku léta bych   chtěl mít komplet.
  chtěl mít komplet.

tak to si celkom rychly
 tak to si celkom rychly   a s tymi poface listami sa rovno zarad do fronty
 a s tymi poface listami sa rovno zarad do fronty 

Já podle nadpisu taky myslel, že nějaká stylová restauračka nebo nějakej inzerát zas
 Já podle nadpisu taky myslel, že nějaká stylová restauračka nebo nějakej inzerát zas 
 ), prahy(spodky) jsem si nechal naohybat. vše natřeno základovkou. Zítra mám v plánu záplaty navrtat a zevnitř natřít základovkou a uklidit levou stranu garáže abych měl dostatek místa na sváření, které doufám bude následovat popozítří. Pak jen kit a brousit. Přemýšlel jsem o vycínování spojů sváru, máte s tím někdo zkušenost ? zde klasicky pár fotek
 ), prahy(spodky) jsem si nechal naohybat. vše natřeno základovkou. Zítra mám v plánu záplaty navrtat a zevnitř natřít základovkou a uklidit levou stranu garáže abych měl dostatek místa na sváření, které doufám bude následovat popozítří. Pak jen kit a brousit. Přemýšlel jsem o vycínování spojů sváru, máte s tím někdo zkušenost ? zde klasicky pár fotek