Zdravím všechny mé CRX sourozence. Před 2ma roky jsem si koupil šedou CRX ... po zjištění že podlaha už prostě vyvařit nepůjde jsem se rozhodl koupit další céro, abych z nich poskládal jedno. Nastal ten pravý čas s tím trošku pohnout. Představa, auta i nápad by docela byl, schází jen finance a tak to celé trochu více trvá, ale na druhou stranu tady zase bude ten topic déle aktivnější

) . Šedá je stále pohromadě, jedná se o poface D16A8. Červená předf. D16A8 je téměř odstrojená. Hodím sem zatím fota zakoupených aut a zítra nafotím jak jsem pokročil.
Chci ty poface díly přeskládat na vyvařenou předf. kastli a pak nechat udělat celolak (barvu mám vymyšlenou, to bude překváápko

) a (všichni mi budou závidět

)
Motor by měl projít GO, podvozek je tam komplet od Skunk2, výfuk bude nový komplet od svodů až po koncovku, snad i kratší převodovku, odlehčený setrvák a nějaké moc pěkné sání... (to teda nevím kdo mi to zaplatí ...). Víc psát ani nebudu protože toho mám v hlavě strašně moc, a realizace je docela daleko. Ale člověk by měl mít alespon představu, u mě se jedná spíše o sen, ale budiž.
Budu to pravidelně aktualizovat, zatím teda jen odstrojuji, včetně motoru aby se mohl pak udělat po vyvaření kompletně lak. Za jakékoliv odpovědi, připomínky, rady, komentáře budu rád.
Šedá

- IMG_1526 – kopie.JPG (78.34 KiB) Zobrazeno 8499 x

- IMG_1528 – kopie.JPG (74.22 KiB) Zobrazeno 8499 x
Červená

- WP_000453.jpg (46.86 KiB) Zobrazeno 8499 x

- WP_000455.jpg (56.74 KiB) Zobrazeno 8499 x