Tak zdravim nekdo už mě zná někdo ne crx jsem scháněl dlouho a pořád nebylo to právé a nebo bylo málo financí nakonec se poštěstilo bylo to sice dost komplikované a netrvalo to chvili než se to všechno dodělalo atd.. zhruba 1mesic a pul

no k crx jsem se dostal asi v 13 letech když mi kámoš řikal o super sportáku ktery má ne moc velkej obsah ani vykon ale ztrategie byla v tom že japonci to auto udělali tak lehké že i s tim malym obsahem to lítá jako kráva od te doby jsem se do toho auta zamilovat ! projižděl jsem všechny stránky a zjištoval jsem si o tom autě vic a vic nakonec z čim se setkal asi každej mladej mu to rodiče rozmlouvali že to auto nemá využití a že je stary atd prostě klasika na to jsem se vyprd nikoho jsem neposlouchal a šel jsem za svim snem od 15 jsem dělal u táty a přividělával jsem si po škole abych si mohl koupit tohle auto nakonec jsem našetřil a jsem za to rád

.. tak ted se přesunem ke koupi crx jsem našel na Honda-clubu nikdo mu tam nic nepsal a ja jsme měl zájem tak jsem napsal majiteli (stechi) který prodával svoje střibrné crx protože mu ho dvakrát ukradli což některí vědí a našli na špalkách nekde na suchdole byla tam holá kastle s motorem ve kterem taky chyběla hromada věci kabeli,baterka,svičky a další věci no ale na prodej to nabízel ve stavu že auto mělo vše co mělo mit postupně dokupoval veci a skládal zpět z interieru zbyl jenom panel s palubkou jinak všechny dily plasty sedačky byli pryč a co nejvic naštvalo carbonová kapota

ale ta se pak našla protože majitel se šel udat protože si myslel že tam budou otisky ale nebyli no tak kapota se vratila z5 jinak tu si vzal protože by pak byla cena uplně jinde takže mam jenom s carbonovou folii když jsem za nim prvně přijel se podivat CRX se mi fakt libilo bylo sice trochu špinavé ale pěkné na celem autě sem našel jenom jeden malej rez na zadnim lemu plus přední je promáčklej jinak auto karosářky uplně v pořádku

ale neměl dodělané ještě drobnosti jako že tam nebyli vzadu ty plasty atd tak to se dodělávalo vyměnovyli se tam dily co tam on měl za origo sportovní podvozek,brzdy,sedačky,volant,vyfuk od SRS vše se měnilo za origo až na volant ten je momo a problem bylo že když se nastartovalo tak začla po zahřáti stoupat teplota vody a nezastavovalo se to až v červenym tak jsem vyměnili termostat ale tim to nebylo tak jsme zavolali mechanika a ten nám řek že je všechno ok akorát že ty budiky jsou nejaký divný nebo kabeli k nim a že je zamrzlej chlatič tak jsme ho vyndali a nechli ve sprše roztát

další den jsme ho vratili z5 a vyměnili budíky a bylo vše ok takže už se dodělávali maličkosti jako pási dávali poslední šroubky a rezerva

pak všechno šlapalo jak má ale byl tam ještě jeden menší problem na Vin byl napsanej motor D16z5 ale je tam D16A9 akorát misto toho aby tam bylo D16A9 tak tam je D16Z a to prostě někdo ubrousil asi a předělal A na Z a 5ku tam už nedal byla tam šroubovákym vyryto v tom špinavym štítku 9ka

naštěstí se to vyřešilo a všechno bylo dobré tak jsme si zavolali odtahovku aby nám to odvezla na předběžnou STK jelikož ukradli i značky s malym techničákem technická dopadla dobře tak jsme udělali kupni smlouvu a auto je moje dneska jsme to byli přepsat ale jelikož trvalí bydliště je v kladně tak mi to nepřepsali takže musim ještě na kladno ale s tim jak jim to tam funguje to budu mit hotový tak přiští tejden

ale nechal jsem si pojistkou odtáhnout auto z technicky domu a doplácel jsem 77,- takže pohodička ted mam auto před barákem a jsem za to rád mužu na něm začit dračit

jinak je to normální ED9 z roku 1989 jsem zpokojen a těšim se na všechny srazi

tak zdar

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW