EE8 Dudla CRX sen splněn !!

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

EE8 Dudla CRX sen splněn !!

Příspěvekod Dudla » 10 dub 2013 14:15

Tak zdravim nekdo už mě zná někdo ne crx jsem scháněl dlouho a pořád nebylo to právé a nebo bylo málo financí nakonec se poštěstilo bylo to sice dost komplikované a netrvalo to chvili než se to všechno dodělalo atd.. zhruba 1mesic a pul :D no k crx jsem se dostal asi v 13 letech když mi kámoš řikal o super sportáku ktery má ne moc velkej obsah ani vykon ale ztrategie byla v tom že japonci to auto udělali tak lehké že i s tim malym obsahem to lítá jako kráva od te doby jsem se do toho auta zamilovat ! projižděl jsem všechny stránky a zjištoval jsem si o tom autě vic a vic nakonec z čim se setkal asi každej mladej mu to rodiče rozmlouvali že to auto nemá využití a že je stary atd prostě klasika na to jsem se vyprd nikoho jsem neposlouchal a šel jsem za svim snem od 15 jsem dělal u táty a přividělával jsem si po škole abych si mohl koupit tohle auto nakonec jsem našetřil a jsem za to rád :).. tak ted se přesunem ke koupi crx jsem našel na Honda-clubu nikdo mu tam nic nepsal a ja jsme měl zájem tak jsem napsal majiteli (stechi) který prodával svoje střibrné crx protože mu ho dvakrát ukradli což některí vědí a našli na špalkách nekde na suchdole byla tam holá kastle s motorem ve kterem taky chyběla hromada věci kabeli,baterka,svičky a další věci no ale na prodej to nabízel ve stavu že auto mělo vše co mělo mit postupně dokupoval veci a skládal zpět z interieru zbyl jenom panel s palubkou jinak všechny dily plasty sedačky byli pryč a co nejvic naštvalo carbonová kapota :( ale ta se pak našla protože majitel se šel udat protože si myslel že tam budou otisky ale nebyli no tak kapota se vratila z5 jinak tu si vzal protože by pak byla cena uplně jinde takže mam jenom s carbonovou folii když jsem za nim prvně přijel se podivat CRX se mi fakt libilo bylo sice trochu špinavé ale pěkné na celem autě sem našel jenom jeden malej rez na zadnim lemu plus přední je promáčklej jinak auto karosářky uplně v pořádku :) ale neměl dodělané ještě drobnosti jako že tam nebyli vzadu ty plasty atd tak to se dodělávalo vyměnovyli se tam dily co tam on měl za origo sportovní podvozek,brzdy,sedačky,volant,vyfuk od SRS vše se měnilo za origo až na volant ten je momo a problem bylo že když se nastartovalo tak začla po zahřáti stoupat teplota vody a nezastavovalo se to až v červenym tak jsem vyměnili termostat ale tim to nebylo tak jsme zavolali mechanika a ten nám řek že je všechno ok akorát že ty budiky jsou nejaký divný nebo kabeli k nim a že je zamrzlej chlatič tak jsme ho vyndali a nechli ve sprše roztát :D další den jsme ho vratili z5 a vyměnili budíky a bylo vše ok takže už se dodělávali maličkosti jako pási dávali poslední šroubky a rezerva *vytlem* pak všechno šlapalo jak má ale byl tam ještě jeden menší problem na Vin byl napsanej motor D16z5 ale je tam D16A9 akorát misto toho aby tam bylo D16A9 tak tam je D16Z a to prostě někdo ubrousil asi a předělal A na Z a 5ku tam už nedal byla tam šroubovákym vyryto v tom špinavym štítku 9ka :D naštěstí se to vyřešilo a všechno bylo dobré tak jsme si zavolali odtahovku aby nám to odvezla na předběžnou STK jelikož ukradli i značky s malym techničákem technická dopadla dobře tak jsme udělali kupni smlouvu a auto je moje dneska jsme to byli přepsat ale jelikož trvalí bydliště je v kladně tak mi to nepřepsali takže musim ještě na kladno ale s tim jak jim to tam funguje to budu mit hotový tak přiští tejden :( ale nechal jsem si pojistkou odtáhnout auto z technicky domu a doplácel jsem 77,- takže pohodička ted mam auto před barákem a jsem za to rád mužu na něm začit dračit *oprava* jinak je to normální ED9 z roku 1989 jsem zpokojen a těšim se na všechny srazi :) tak zdar *honda* *crx* *drinks*
Naposledy upravil(a) Dudla dne 25 zář 2014 11:23, celkem upraveno 1 x.
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Dudla CRX sen splněn !!

Příspěvekod Jimmy_CRX » 10 dub 2013 14:28

wow, brutal pribeh, gratulujem ;) nech sa ti dobre a bezpecne lita :twisted: *jizda* nezabudni pridat nejake fotky, chceme ju urcite vidiet *fin*

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 10 dub 2013 14:49

Taky gratuluju a koukej sem nahodit fotky :D . Na tohle auto jsem koukal na HC a moc se mi líbilo. *fin*

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 10 dub 2013 19:43

vítej *fin* ale bacha !!! moc nedrač....je to dobrák, ale SVINĚ !!! :lol: .......wurm
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 10 dub 2013 20:10

tak sem budu šoupat fotky abych se pochlubil jinak to jsou fotky od předchotiho majitele (stechiho) a neni to umitý až to umeju hodim do pucu dám to sem :)
Přílohy
D16A9.jpg
zepředu naraznik je vyřizlej plast daná sítka lepší a sportovnejší vzhled mě se to libi udělal předchozí majitel :)

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 10 dub 2013 20:14

zadeček ty seriové světla tomu sluší :) i když jsem chtěl vždy angelský kroužky tak tohle se mi libi :) dira na spz zadělána neni to tak špatný naštěstí mam nahradní origo naraznik ale v jine barvě :( *oprava*
Přílohy
p1070180_283.jpg

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 10 dub 2013 20:23

až to vyšperkuju pořádně umeju vyluxuju tak sem hodim další :) jinak nemáte někdo nějaký gumový koberečky ? potřeboval bych je tam ten semišovej koberec :D a je novej nechci ho hned zničit....

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 10 dub 2013 20:31

Jo to je tadle :-) už vim :-) tak at slouží *pohladit* jinak pěknej výfuk *fin* a těšim se až se stavíš na geometrii a pokecame :-) *drinks* jo a Pěkná barvá *dumat* *dobrety* *hlad* *friends*

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 10 dub 2013 20:40

Náký gumový koberečky tu snad mam, když mě svezeš tak ti je dam :)

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 10 dub 2013 20:44

kapid píše:Náký gumový koberečky tu snad mam, když mě svezeš tak ti je dam :)

neni problem ale musiš si přiject :D nebo se sejden někde na polovině cesty :D jinak se omlouvám všem za všechny gramatické chybi ktere jsem tam napsal prostě na to seru :D je mi to jedno ale blbě to vypadá *vytlem*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 10 dub 2013 23:40

ahoj,crx sem videl na honda clubu po vykradeni .. nahodou nevozil sem te v plzni ? :D
Jazzik

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 11 dub 2013 12:12

jazzik píše:ahoj,crx sem videl na honda clubu po vykradeni .. nahodou nevozil sem te v plzni ? :D

jo to je ono dalo se do hromady a je to dobře protože je kastle v pěknym stavu a motor v ještě lepšim :) pěkně to táhne jinak mě jsi nevezl určitě nevezl ale předchozího majilete možná jmenuje se honza

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 11 dub 2013 13:18

tak konečně mam značky a je to vše hotovo aby to mohlo na silnici ted už žačíná ta špinavá práce *oprava* :D
a co ty koberečky gumové nebo máte někdo nějaký který pasujou přesně do crx ?

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 11 dub 2013 17:00

Gumový nejspíš už jen origo nebo od Hondy. Textilní i s nápisem, jaký si vymyslíš, například firma VOPI. http://www.vopi.cz/autokoberce-honda-civic-crx-1990-1992/
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 11 dub 2013 18:30

Minor píše:Gumový nejspíš už jen origo nebo od Hondy. Textilní i s nápisem, jaký si vymyslíš, například firma VOPI. http://www.vopi.cz/autokoberce-honda-civic-crx-1990-1992/

minuly mesiac som od nich kupoval, pekne pasuju, spokojnost *fin*

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 11 dub 2013 23:01

tak jsem je dneska konečně pořádně projel a zjistil jsem že to házi teda respektive zadek je jak na vodě ! :( snad to bude ta geometrie a ještě hučí kola jsou tam zimní nevite někdo proč by mohl při mirnejch zatáčkách jakoby klouzat zadek a delat to jak kdyby to šlo do smyku ale nejde prostě jak když je povolený kolo ale neni je to prostě divný a přijde mi že je křivé jedno zadní kolo to by mohla bejt ta geometrie co ?

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 11 dub 2013 23:29

to budu tie velke silenty na zadnej naprave ktore ti drzia rameno v priamom smere. Robi to potom to ze cely zadok plava.

na obrazku 081105
Obrázek

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 12 dub 2013 11:30

Gratulace ke koupi! Dej jí pěkně do kupy a buď na ní hodný! *fin* *jizda* *crx* *drinks*

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 12 dub 2013 14:50

Redy píše:Gratulace ke koupi! Dej jí pěkně do kupy a buď na ní hodný! *fin* *jizda* *crx* *drinks*

dekuju taky jsme se dočkal budu ji jenom hejčkat ! :)

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 12 dub 2013 14:51

Swingal píše:to budu tie velke silenty na zadnej naprave ktore ti drzia rameno v priamom smere. Robi to potom to ze cely zadok plava.

na obrazku 081105
Obrázek

hele na celem zadku jsou dane nové powerflexi ! pak jedi hodně v hajzlu tlumiče ale ty pružej dobře

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“