Rok se s rokem sešel a po roce a půl hledáni na internetu jsem našel svoji vysněnou krásku. Zavolal jsem na inzerát, domluvil si termín, vybral peníze a jeli jsme si ji omrknout. Dojeli jsme na místo, obhlídli co se dalo, dali jsme zkušební jízdu, ze které jsem byl ještě 10 minut vyklepaný a nebylo co řešit. Vyřešili jsme formality a hurá na 130km vzdálenou cestu domů. Měl jsem trochu obavy z gum, protože z nich byly doslova slicky, ale zvládly to dobře. Píchl jsem až během první jízdy do práce, takže jsem je hned jel přezout za nové. Eko bylo naštěstí zaplacené.
A co bych chtěl na Hondě chtěl udělat během následujícího roku?
Jako první určitě přijde na řadu menší koroze nad zadníma kolama. Vybrousit, zarovnat, přestříkat. Potom budu muset vyřešit pravý ostřikovač. Nebudu dělat žádný přehnaný tuning, chtěl bych ji zachovat v co nejvíc originálním stavu. Zadní křídlo nechám, docela mi k autu pasuje, ikdyž se mi jinak křídla na CRXach moc nelíbí. Pokud budou nějaké peníze navíc, tak bych chtěl komplet nerezové svody + výfuk. Tlumiče se zdají být OK, ale časem bych chtěl taky pořídit nějaké lepší (pokud budou chcechtáky). Při dnešním mytí, jsem zjistil, že docela zatéká kolem těsnění dveří, takže to budu muset taky vyřešit co nejdříve. Kola by taky potřebovaly opískovat a nový nástřik, ale ty budou muset počkat. Jelikož nemám garáž, tak práce budou probíhat většinou u našich na baráku, tudíž to bude probíhat pomaleji.
A kolik že mě zatím stála?
Pořizovací cena: 40 000,-
Nové gumy: 4 600,-
Výměna oleje + filtru + práce: 1 900,-
Přepis: 800,-