ED9 SWAP - oranžová / červená Lazzzik
Moderátor: Minor
ED9 SWAP - oranžová / červená Lazzzik
Jak si již mnozí všimly,v pátek 10.2.2012 jsem si přivezl své druhé crx,jedná se o swapovanou ED9.Rok výroby 1989,tudíž předface ale lišty a budíky poface.Céro cca 3 roky vlastnil kluk jménem frogi,celou dobu bylo auto odstavené v garáži kde na něm pracoval.
Takže něco o autě: krom svodů,komplet nerez výfuk,laminátová kapota,zrepasované brzdiče,ramena atd v komaxitu,udělané čepy a silenty,stavitelný podvozek AP,je tam opravdu dost věcí.
Jak jsem již psal výše,auto cca 3 roky stálo v garáži na kozičkách,je to takové zatuhlé,takže musím rozchodit motor,auto po chvilce točení naskočí,ale nedrží otáčky,má tendenci chcípat,když se to ohřeje,tak má motor krásný zvuk,žádné cvakání nic.
Začal jsem už pracovat,vyměnil jsem chladící kapalinu,vyndal,vyčistil nádobku na ostřikovače,vyndal IACV ventil a vyčistil,dnes jsem vypustil starý benzín,do konce týdne mi přijde čistič klapek od LIQUI MOLY a MTF do převodovky.Zatím vybírám olej který zvolím,rovnou k tomu jsem si objednal magnetické výpustné šrouby do vany a převodovky,uvidím jak se motor bude chovat,jestli se to nezlepčí,budu hledat dále.
Co mám v plánu do budoucna:o víkendu snad přijede jazzik,budeme předávat elektriku na světla do původního stavu,nyní tam jsou xenony,rovnou s tím namontujeme poface světla a ještě musím sehnat poface pozičky.Vyměnit zadní světla za nepřestříkané a následné vyleštění.Vyndat komplet interier,vše vyčistit,udělat nové těsnící materiály.Dále si jen hrát s detaily a uvidím,jak si s holkou budeme rozumět.Omlouvám se za kvalitu fotek a céro je také špinavé od převozu.
Takže něco o autě: krom svodů,komplet nerez výfuk,laminátová kapota,zrepasované brzdiče,ramena atd v komaxitu,udělané čepy a silenty,stavitelný podvozek AP,je tam opravdu dost věcí.
Jak jsem již psal výše,auto cca 3 roky stálo v garáži na kozičkách,je to takové zatuhlé,takže musím rozchodit motor,auto po chvilce točení naskočí,ale nedrží otáčky,má tendenci chcípat,když se to ohřeje,tak má motor krásný zvuk,žádné cvakání nic.
Začal jsem už pracovat,vyměnil jsem chladící kapalinu,vyndal,vyčistil nádobku na ostřikovače,vyndal IACV ventil a vyčistil,dnes jsem vypustil starý benzín,do konce týdne mi přijde čistič klapek od LIQUI MOLY a MTF do převodovky.Zatím vybírám olej který zvolím,rovnou k tomu jsem si objednal magnetické výpustné šrouby do vany a převodovky,uvidím jak se motor bude chovat,jestli se to nezlepčí,budu hledat dále.
Co mám v plánu do budoucna:o víkendu snad přijede jazzik,budeme předávat elektriku na světla do původního stavu,nyní tam jsou xenony,rovnou s tím namontujeme poface světla a ještě musím sehnat poface pozičky.Vyměnit zadní světla za nepřestříkané a následné vyleštění.Vyndat komplet interier,vše vyčistit,udělat nové těsnící materiály.Dále si jen hrát s detaily a uvidím,jak si s holkou budeme rozumět.Omlouvám se za kvalitu fotek a céro je také špinavé od převozu.
Naposledy upravil(a) lazzzik dne 03 zář 2012 20:56, celkem upraveno 1 x.
Re: lazzzikova crx
no vida
tak hodne zdaru,neboj v sobotu na to mrknem,udelame
mas ji krasnou,hodne lidi ti ji bude zavidet
Jazzik
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Opravdu moc krásná... závidim ale tobě to přeju, páč u tebe jí bude dobře... 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
-
Majtycrx
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Je uzasna!! 

Jsem rád,že se vám libí,těší mě to,ale berte to prosím tak,že jak to céro teď vypadá,není moje práce,nerad se chlubím cizím peřím.Ale moc se zas těším,až na ní něco udělám 

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Až jí "dokompletuješ" tak se v klidu můžeš chlubit
Chválim předevšim dobrej výběr a úlovek

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Ještě mě čeká dlouhá trať,musím doskládat,udělat technickou a přihlásit.A navíc korunky dost ubývají.Ale musim říct.že se moc těším až sepne
Ale to si také asi počkám,protože jak ten motor dlouho stál,tak ho nechci ze začátku namáhat 
Ale to si také asi počkám,protože jak ten motor dlouho stál,tak ho nechci ze začátku namáhat - cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ááááá konkurence nespí, nojo, jak ot tak vidim tak letos ji budu muset celou vyházet abych udržel krok 
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:Ještě mě čeká dlouhá trať,musím doskládat,udělat technickou a přihlásit.A navíc korunky dost ubývají.Ale musim říct.že se moc těším až sepneAle to si také asi počkám,protože jak ten motor dlouho stál,tak ho nechci ze začátku namáhat
Však Ty to zvládneš... Asi bych zkusil vyměnit všechny tekutiny i béňo, nastartovat a nechat tak půl hoďky bublat na neutrál aby se to trošku prokrvilo a se zahřátym motorem bych se asi už nebál to trochu prošlápnout ne?
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se i dokonce pídil po předchozim majiteli co je to za kola co tam měl, páč se mi hrozně líbili a on mě psal že je kupoval na elektrony.cz.... Našel jsem je tam kdybys náhodou chtěl, jako opravdu na tom vypadali luxusně...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
at se dílo zadaří ,s motorem nic neuspěchej . 
Mrtěěěěěě
přetěžká závist
no já si budu muset na podobnej skvost ještě počkat než budou korunky
prosim prosim budete se v tom hrabat v neděli nebo v sobotu tak do 3, že bych se zastavil na čumendo?
hlavně že je kočka v dobrých rukou, u tebe ji bude dobře
srdce plesá když vidim že podobné skvosty nekončí někde buhví kde ale hezky u nás v klubu 
přetěžká závist
prosim prosim budete se v tom hrabat v neděli nebo v sobotu tak do 3, že bych se zastavil na čumendo?
Redy píše:Mrtěěěěěěpřetěžká závist
no já si budu muset na podobnej skvost ještě počkat než budou korunky
srdce plesá když vidim že podobné skvosty nekončí někde buhví kde ale hezky u nás v klubu
jazzik snad přijede v sobotu ale ještě nevím v kolik hodin,já jsem v garáži v podctatě celý den,já jsem ti stejně chtěl psát,potřeboval bych,abys mi přivezl tu malou golu,co jsem ti půjčoval na převodovku,budu jí potřebovat.A jestli máš ještě tu hadičku co jsem ti tam nechával.
jazzik prijede povinne aby se konecne vytvoril ja-la rod
... urcite prijedu,z plzne budu vyrazet cca kolem druhe hodiny,pojedu mimo dalnici (neni dalnicka noo) houby ja uvidim i redyho 
Jazzik
včera jsem to viděl na živo a je moc pěkná
z motoru by se dalo jíst a Lazzzík ji určitě brzy dodělá k obrazu svému a přijede provokovat a pochlubit se na sraz 
Honda Prelude 2.0 F20A4
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak sakreš... asi vemu auto a pojedu se podívat na vlastní oči
Sice ze Slavkova to bude štreka, ale .... no...
láká mě to 
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
dnes jsem namontoval nový palivový filtr,nandal zpět IACV ventil a rovnou jsem si domu odnes kousek interiéru a vyčistil a nalepil nové těsnění.Koukal jsem se pod koberec a čeká mě pěkný pucírung-no už se nemohu dočkat až to bude vše hotové 
TO Loiza666:klidně přijeď,návštěvu s crx nedmítnu

TO Loiza666:klidně přijeď,návštěvu s crx nedmítnu
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:TO Loiza666:klidně přijeď,návštěvu s crx nedmítnu
To bych sebou musel vzít ještě někoho
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
jazzik píše:jazzik prijede povinne aby se konecne vytvoril ja-la rod![]()
... urcite prijedu,z plzne budu vyrazet cca kolem druhe hodiny,pojedu mimo dalnici (neni dalnicka noo) houby ja uvidim i redyho
neuvidíš, od 3 sem v práci, leda že bys tam počkal do neděle
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je páráda taky závidim
koukam že budeš mít o víkendu den otevřených dveří