Ten zvuk z výfuku, ty krásné křivky, dokonalé autíčko!
co vám budu povídat, byla to láska na první pohled a to přímo šílená nejšílenější, ta tam bylo pokukování po Corradu, Calibře, Preludě a dalších. Vrátil jsem se ke kámošům a defakto je vůbec neposlouchal, cestou domů jsem jen dřel bradou o zem a snil si jak si takové kupátko pořídím
Hned jsem začal prozkoumávat veškeré bazarové inzerce, projížděl půl republiky, střádal penízky, ale to pravé nikde
klasické CRX se v té době pohybovalo s cenovkou okolo 70-80 tisíc a jak mnozí vědí, většina z nich byla před smrtí. Už jsem začínal být po půl roce hledání zoufalej že nic neseženu, ale pak zapůsobil zákon schválnosti...telefon od kámoše a ten mi povídá, že viděl jedno moc hezké crx vedle v bazaru Hrozně jsem se bál aby se mu nic nestalo a tak jsem domů jel doslova krokem
od známého mi byl doporučen jakýsi Libor z okolí Mukařová, že je přes CRX kabrňák a tak jsem neváhal a vyrazil...Libor byl takový klučina s mírným hnízdem ve vlasech
Dále jsem brouzdal po internetu, ale nikde stránka zaměřená na crx, kde by se dali sehnat informace, všichni majitelé z daleka, rozhodl jsem se jednat a založil takový jakýsi klub o crx, webové stránky jsou stále v chodu : http://crxko.kvalitne.cz/ ale zájem z řad majitelů nebyl veliký a tak jsem se pomalinku dostával do stavu, kdy jsem jen jezdil a opravoval to nejdůležitější...nutno říct, že při mém štěstí na kvalitní kousek jsem servis vůbec nepotřeboval! Za těch několik let co jsem si jen tak jezdil bylo auto v servisu jen jednou kvůli uvolněnému těsnění na chladič a pak samozřejmě takové ty standartní zákroky jako výměna oleje, rozvoďáku atd. a další štěstí bylo v tom že se přetrhal kontakt s Liborem, protože se na něj potom vyrojilo dost nepěkných zpráv, které bohužel byly pravdivé.
Jen škoda sličné pomocnice Mišule, kterou už jsem pak několik let neviděl
už si mě nepamatovala, přeci jen jsem byl u Libora asi jen 3krát, ale zjistil jsem že se toho moc nezměnilo, stále je to velká milovnice CRXek a je to přítelkyně Ondřeje, kterého tu máme na fóru a zachraňuje s touto sličnou pomocnicí další CRXku Bohužel tedy dobou kdy jsem spadl do takového toho "jen ježdění"...nakonec to došlo do stadia, kdy jsem cca před více než rokem chtěl crxko prodat a koupit si nějaké normální autidlo, do kterého se vejde více lidí a náhradní díly budou na každém rohu...dokonce jsem podal inzerát na který se mi ozvalo několik lidí a jeden si už dokonce vezl krasavici na technickou...tam jsem mu krasavici půjčil...a viděl jak odjíždí, zase jsem viděl ty krásné křivky zvenku jak si ladně prodírají cestu, výfuky krásně bublají a začal si říkat...proboha,co to dělám, vždyť to je moje lovestory!...kupec začal zkoušet triky ať jdu s cenou dolů a mě to akorát dohnalo k tomu že jsem s prodejem seknul a uháněl si to zpátky domů jak nejrychleji to šlo!
...
Jako by mě políbilo tucet múz (dokonce i doma byli rádi že jsem krasavici neprodal, už na ní jsou také zvyknutí a hrozně jim přirostla k srdci
spousta lidí to kvitovala a tak se klub rozrůstal velmi rychle a netrvalo dlouho a čítal magické číslo 100 členů! Na klubu se začalo objevovat spousta užitečných rad a to bylo splnění jednoho z mých snů, pevně věřím že bude fungovat jako takási studnice informací, která pomůže se seznamováním nových majitelů s tímto krásným kupátkem a bude jeden z článků který pomůže zachránit další crxátka
Davidova CRX, která mě přivedla k CRX
)Zde jedna z nejstarších fotografií, kdy moje budoucí krasavice stála v bazaru
Zde už s novýma kolečkama u nás na chatě
A zde na srazu
A jde se nasazovat nový kabátek u Mooonwalkera
Nová kukadla
Nové sedačky
Na chatě v novém kabátku
U Ramika
Nové lemy
Tlumexplast na podvozku
Komaxit na podvozku
16" alu Advan Racing s matky Vision
) ale první prognóza po prvotním ohledání se bohužel potvrdila
díra jak do stodoly...tady to opravdu japončíci nevychytali a vlhkost se tu drží neuvěřitelně 
a děkuju 

..každý by to chcel robiť