Pište komenty
 Pište komenty 
Moderátor: Minor
 Pište komenty
 Pište komenty 
 až se porovná a opraví tak to bude kočka
 až se porovná a opraví tak to bude kočka  hlavně se o ní starat a nenechat jí šklebit se jako to udělal původní majitel
 hlavně se o ní starat a nenechat jí šklebit se jako to udělal původní majitel  se koukám loučil a loučil až se málem rozloučil definitivně
 se koukám loučil a loučil až se málem rozloučil definitivně  věděl jsi že už si pro tohle jedeš?
 věděl jsi že už si pro tohle jedeš? 
 Vypada dobre,hlavne me dostaly ty sedacky
 Vypada dobre,hlavne me dostaly ty sedacky  Vypadaj sportovne a pritom dost pohodlne
 Vypadaj sportovne a pritom dost pohodlne  Jinak kapotu ED9 mam,ale je zamracena a ten stredni dil se zamkem kapoty kdyztak taky...
 Jinak kapotu ED9 mam,ale je zamracena a ten stredni dil se zamkem kapoty kdyztak taky...  

dej mě prosím číslo a já ti zavolám. Dneska to vezu do Lednice na opravu, takže kapotu si vemu od sajlema dnes a po cestě bych se stavil k tobě pro ten středovej díl, máš čas někdy odpoledne?? Musím to opravit, jinak by mě ani nevzali na technickou...
 dej mě prosím číslo a já ti zavolám. Dneska to vezu do Lednice na opravu, takže kapotu si vemu od sajlema dnes a po cestě bych se stavil k tobě pro ten středovej díl, máš čas někdy odpoledne?? Musím to opravit, jinak by mě ani nevzali na technickou... 

tak ať slouží
  tak ať slouží 
 Takze kdyztak moje je 774 137 564
 Takze kdyztak moje je 774 137 564 
 Vitman píše:A já furt čekal že si přijedeš pro tu moji....
Vypadá celkem dobře, už si ji viděl zespodu? Tam se teprv vidí jak na tom to auto opravdu je.
Jinak co se toho poškození týče - kapotu novou, tahle bude asi natažená a auto bude mít po srovnání předkus. Brejle nejlíp odvrtat a navařit nebouraný - dost těžko se rovnají. No a chladič samožřejmně novej - za chvíli poteče někde jinde.

Aber píše:No něco to stálo

to nevím nevím
 to nevím nevím 
Redy píše:nabarvím sedačky?to nevím nevím
 . Sedačky jsou semišový a existuje barva na semišový boty...
. Sedačky jsou semišový a existuje barva na semišový boty... 

ale třeba existuje něco zázračného co tomu vrátí lesk no...lazi?
 ale třeba existuje něco zázračného co tomu vrátí lesk no...lazi? 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů