EE8 - modrá - zakletá princezna:-)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

EE8 - modrá - zakletá princezna:-)

Příspěvekod Redy » 03 dub 2011 09:05

Současný stav (zeleně vyznačeno = vyřešeno)

- Prasklé zadní levé světlo, střed bez nápisu vtec - obě světla vyměněna, střed originál s nápisem vtec (500,-)
- Demontáž puding prahů rieger a nainstalování originálních (400,-)
- Demontáž puding blatníků a nainstalování originálních (1700,-)
- Instalace poface lišty na spolujezdcovi dveře (200,-)
- Nefungující levé zrcátko - výměna za kopii elektrických zrcátek od Spoon (1500,-)
- Výměna motorového oleje Castrol 10W40 a origo filtr Honda (1500,-)
- Netěsnící střešní okno - výměna mechanismu (1000,-)
- Výměna čepů řízení (1000,-)
- Při brždění otřesy a po chvilce ochabnutí brzdového pedálu - výměna kotoučů a brzdové kapaliny (3000,-)
- rozdílná přední ramena a chybějící stabilizátor - koupě nových ramen a stabilizátoru, výměna silentbloků (3000,-)
- provedena geometrie (1000,-)
- Koupě předních dolních a horních čepů (2000,-)

Netěsnící bauset čelního okna (zatím jsem si zařídil pojištění čelního skla, takže bude výměna - 900,-/rok)
Koroze lemů, prahů a blatníků kvůli rieger pudingu
Cvakající LMA v motoru
Pozičky z ED9
levý ee8 blinkr prasknutý
zatuhlé řazení
potrhané sedačky

Jak jsem k ní přišel?

Takže, jak to vše vlastně začalo? Redy žil ve svém hrádečku s princeznou jménem ED9, žili spolu krásným životem celých 7 let, jenže Redymu přišlo, že mu princezna stárne před očima a tak začal mít choutky plastického chirurga a stále se snažil něco na své princezně vylepšovat, až to dopadlo tak, že měla plastiku kam se jen člověk podíval a tak Redy usoudil "tudy cesta nevede" a zastesklo se mu po staré dobré krasavici...tento příběh všichni dobře znáte, tak přejdeme k druhému...
A co se nestalo! Tu Cody v sousedním království, ve svém harému několika starých princezen, rozhodl se s jednou rozvésti a nabídl jí ostatním a to za velmi krásnou cenu 35tisíc zlaťáků! Když jsem viděl její obrazy na internetu, zamiloval jsem se na první pohled, ta musí být má! Neváhal jsem ani minutu a rozhodl se přenechat svou chuděrku nějakému pořádnému plastickému chirurgovi a netrvalo dlouho a skutečně si pro ní jeden až z dalekého Moravského království přijel a s úsměvem na rtech s ní ihned odjel. *rose*
Mezi mnou a Codym už v té době probíhal čilý poštovní ruch a přislíbil mi, že mi tuto krasavici pohlídá a ostatní nápadníky bude zatím posílat domů. Ale peníze už jsou v pokladnici a nic nebrání tomu si pro krasavici si zajet. Jenže, další princezna na cestování v garáži není, tak jsem poprosil velmi hodného Minora, zda by mě tam nevzal. Velmi hodný Minor neváhal ani minutu a cesta byla domluvena. Přesně 2.dubna léta páně 2011 se mohlo vyrazit.
Redy postižen jistou chorobou nemohl tu noc ani očko zamhouřit a celým jeho tělem proudilo silné natěšení. Hned brzy ráno vyrazil směrem do Minorova království a velkého Pražského hradu a přesně v 8:55 dorazil na místo, tedy 5minut před domluveným časem. Minor už zjevně také v natěšení, pohrával si v onen čas se svou princeznou v garáži a v cukuletu byli oba na silnici. Pak Redymu dovolil aby princezně umyl oči a jiná po zimě špinavější místa a mohlo se vyrazit! *vtec*
Musím uznat, že jeho princezna je ve velmi luxusním stavu a všichni mu jí samozřejmě patřičně závidí, i když není typ, na který jsme zrovna zvyklý...má trochu velký zadek :D
Cestou, u jednoho hostince, kde se čepuje Natural 95 se k naší družině přidalo další království, pana Muldera *crx* ...zde už typ princezny seděl, krásný malý zadeček a ve velmi luxusním stavu, jednou musím mít také takovou princeznu, usoudil jsem a pevně jsem se na to posadil do Minorových VTEC sedaček. Z tohoto setkání máme i první dochovaný obraz.
P1100094.jpg

Jej, ale nemilé zjištění a zprávu sebou nesl Mulder, prý nemá oprávnění jezdit po těch největších cestách, jakousi dálniční známku nemá...dobrá tedy, rozbalujeme mapu a díváme se na malé cesty lemované krásnou přírodou...a vyrážíme!
Ale poslat toho Muldera do čela družiny nebylo nejšťastnější řešení a tu obdivoval krásy jakéhosi vinařství...
P1100095.jpg

...tu zase našel cestu přes neuvěřitelně dlouho zatarasenou cestu ohnivým ořem...(což se mi i nakonec i hodilo a došel jsem si na malou do nedaleké trávy :D )
P1100096.jpg

...no a tu tolik pelášil až se za ním prášilo, že jsme mu jen tak tak stačili :D
P1100097.jpg

Minor si ale cestu také velmi užíval a věrně Muldera s lišáckým úsměvem následoval :) *vtec*
P1100098.jpg

cestou jsme projeli mnoho temných hvozdů *heat* *western* jistě v nich bylo plno loupežníků...ale s mnohem slabšími princeznami, tak jen zírali zpoza stromů :)
P1100100.jpg

...někteří ale přeci jen útok volili a snažili se nám cestu vpřed zatarasit jejich nemotornými princeznami...no spíše velmi zavalitou dámou v letech :D ...ale stačilo hvízd písk vrrrrrrrrm brrrrrrrm a pelášili jsme si to dál ke Codyho království *pilot*
P1100101.jpg

a jsme tu! Jihočeský kraj, království pana Codyho! :D v jeho harému jsme našli mnoho zajímavých kusů *relax*
P1100102.jpg

Nepotěšilo nás, že zrovna v tento moment se v jeho království konal běh závodních princezen a musel kvůli tomu být uzavřen kus silnice, ale netrvalo dlouho a pokračovalo se dál napříč tímto územím *vtec* *vtec* *vtec*
P1100103.jpg

Po chvilce dorazila depeše od Muldera, prý musí ještě do sousedního plzeňského království a tak nás při našich cestách opustil a mávnutím se rozloučil *letim*
P1100104.jpg

A je to tu! Nechvalně známá hospoda Robin Oil, kde prý čepují patok Naturalu 95 je tu! a hlavně...Má nová krásná princezna *zamilovanost* Po levé straně dochovaného obrazu několikrát zmíněný Cody a vedle Minor *drinks*
P1100105.jpg

Princeznu jsme se rozhodli projet na nedalekém bývalém letišti, dnes si tu hrají princezny všeho druhu, i ty dvounohé *neviiim*
Bylo mi řečeno, že princezna neměla zrovna na růžích ustláno, nejdříve jí měl ve svých drápkách jistý černokněžník jménem Rieger, který ji zaklel do prapodivného kabátku, ale prý láska vše vylečí a všechny rány zahojí *heart* samozřejmě pouze láska nikdy nestačí a tak bude muset sličný Redy přihodit i něco zlaťáků :) ale co vám budu povídat, i přes ten zakletý kabátek to byla láska na první pohled...ty krásné velké kukadla, krásná kůže, tyrskysová aura a hlavně jak krásně mluvila *love* říkala vrum vrum vruuuuuuuuuuum hnnnnnnnnn vžn hnnnnnnnnn *vtec* no řekněte sami, krásné že :) bylo jasno, kupní pergamen podepsán, zlaťáky předány a dál už si moc nepamatuji...jen jsem jí projížděl kde se dalo...
P1100107.jpg

tu na zámečku v Blatné, tu u nás na chatě, tu nás doprovázeli dvounožci...
P1100116.jpg

P1100123.jpg

P1100128.jpg

P1100118.jpg

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Redy a zakletá EE8 princezna:-)

Příspěvekod lazzzik » 03 dub 2011 09:49

Moc hezky sepsané,bylo to radost čist.Budu ti držet moc palce at z tvé princezny uděláš ještě krásnější princeznu *honda* *jizda*

MsBlue
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MsBlue » 03 dub 2011 09:53

Krásný příběh o jedné z mnoha pěkných princezen :)) ze sousedního království skládám poctu a jen tiše závidim :) je moc dobře že se dostala do rukou dobrého človka, co ji bude mít rád :)) tak snad stačí jen popřát mnoho hezkých společně proježděných kilometrů :)

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 03 dub 2011 10:36

Náramné počtení - a je v něm samý kladný hrdina!! A loupežníci jen kdesi schovaní za stromy! Krásná pohádka. *pohladit*
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 03 dub 2011 13:24

*jizda* *fin*

$@J0
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod $@J0 » 03 dub 2011 14:12

*fin* Ja mam fakt rad rozpravky :) super gratulujem ku zavidenia hodnej princeznicke.

Vitman
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vitman » 03 dub 2011 16:05

Pěkná pohádka :D Snad mě něco takového v budoucnu čeká s jinou princeznou. Ale nejvíc se klepu na to až sundáš ty plechy z lemů :lol:

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 03 dub 2011 17:47

díky všem! *pratele* na ten blbinec "rieger" jsem taky zvědavej :lol: dneska sem ale auto celej den prolejzal, pucoval, odstraňoval už nějaký ty blbince a myslím že to není nic neopravitelného *fin* díry tam jsou, jako jsem měl na ED9, spodek vypadá dobře, nikde žádné díry, u čeho jsem skoro žasl byl šíbr, který je v opravdu velmi dobrém stavu na to jak dlouho auto stálo...v prvé řadě, než se ale do něčeho budu pouštět, tak vyměnim komplet kapaliny, zkontroluju rozvody, ten nejdůležitejší základ...a pak to nejspíš zavezu k ramešovi ať rozebere to řazení, mrkne na ty cvakající lmačka atd a především zhodnotí práci s korozí ;) atd atd...práce hodně, ale člověk z toho má mnohem větší radost než pokračovat v kolotoči okolo minulého projektu, který svou hodnotu nezíská

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 03 dub 2011 19:15

Redy píše:díky všem! *pratele* na ten blbinec "rieger" jsem taky zvědavej :lol: dneska sem ale auto celej den prolejzal, pucoval, odstraňoval už nějaký ty blbince a myslím že to není nic neopravitelného *fin* díry tam jsou, jako jsem měl na ED9, spodek vypadá dobře, nikde žádné díry, u čeho jsem skoro žasl byl šíbr, který je v opravdu velmi dobrém stavu na to jak dlouho auto stálo...v prvé řadě, než se ale do něčeho budu pouštět, tak vyměnim komplet kapaliny, zkontroluju rozvody, ten nejdůležitejší základ...a pak to nejspíš zavezu k ramešovi ať rozebere to řazení, mrkne na ty cvakající lmačka atd a především zhodnotí práci s korozí ;) atd atd...práce hodně, ale člověk z toho má mnohem větší radost než pokračovat v kolotoči okolo minulého projektu, který svou hodnotu nezíská

*fin* *pohladit* *jizda*

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 03 dub 2011 21:37

Tak to je super moc hezky napsane a gratuluji ke koupi :)
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 04 dub 2011 00:55

idealni pohadka na noc :) fakt moc krasny cteni...a nebejt tam tech zadnich plastovych lemu tak nadherny auto a za ty penize... :) no drzim palce s kraskou :)
Jazzik

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 04 dub 2011 07:47

toto si vylepím a budu k tomu směřovat :) *trenink* *oprava* *oprava* *oprava*
wojna3.jpg

IMG_1207 [800x600].jpg

vtecej.jpg

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 04 dub 2011 09:02

gratuluji ke koupi a hlavně ať slouží furt jse o ní přemýšlel, ale teď jsem dosti zainvestoval do svého kačátka abych z ní udělal krásnou labuť a pomalu ale jiste se to rýsuje *crx* *vtec*

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dom4130 » 04 dub 2011 10:53

Dobře ON!

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 06 dub 2011 18:11

Taaaaakže a je to tu *vytlem* dneska se detuzilo a je to síla :D zatím jsem zvládl po několika dnech pouze řidičovu stranu *heat* zároveň to postuju jako takovou vzpruhu pro našeho člena fugase :D prahy...prostě nejsou :D místo nich jen díra, ale to se dalo čekat...osobně si myslím že to ale ještě není nic tak brutálního co by se nedalo opravit...holt se to bude muset vše vyříznou a navařit úplně nový díl jako u mé staré ed9...pak vše pořádně vystříkat...takhle to zní jednoduše ale bude to opravdu maras, ale vrhnu se do toho *drinks* mimochodem nové prahy mi nepřišli komplet, tak se chci rovnou zeptat zda se někomu neválí ten přední kus prahu který tam mám úštípnutý ;) ? jo a pod tím bastlem bylo vše origo! bylo to na tom jen přinýtované! ale staré prahy samá díra od nýtů tak tam šly ty nové *oprava* a nejhorší práce víc než sundavat ten bastl sundavání těch "rieger" samolepek *nastvany* na nich si dali opravdu záležet a vůbec nešli dolů, takže pomalinku po malých kousíčkách odrbávat...eeeeee...
P1100145.jpg

P1100149.jpg

P1100146.jpg

P1100157.jpg

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 06 dub 2011 19:13

Tak to je teda síla ale to se dalo opravdu čekat,opravit se to určitě dá ale asi s tím bude trošku víc práce,necháš to zase tedy udělat u Pana Rameše?Jinak jsem ti ani redy nepoděkoval za mou první jízdu v ee8 sice jen jako spolujezdec ale zážitek to určitě byl *vtec* Jooo a ty tvoje plasty musíme pořádně vyčistit a NAIMPREGNOVAT :D jak já to slovo mám rád :lol: :lol: :lol: :lol:

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 06 dub 2011 19:52

no chudinka vypadá to nepěkně ale ta má nebyla o moc lepší ale už je v pohodě.... zeptám se čim ty plasty budete čistit a impregnovat můžeš sem hodit jak to vypadá před a po .... díky

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 06 dub 2011 20:11

no....ty...kjaaaaaaaso .... a to sem si rikal,ze ja to zacnu resit.Redy uprimnou soustrast,pevny nervy a hodne penez v penezence :) ale pak to bude mazel...Jinak samolepky doporucuji predehrat fenem (idealne horkovzduskou) a pak jdou sloupat jedna basen.
Jazzik

ICE
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ICE » 06 dub 2011 20:21

Tak to je teda masakr pod těma plastama, jde z toho hrůza. Věřím, že bude pěkná, až se to poladí. Přeji hodně zdaru. Já osobně bych ji nevzal, ikdyž mívám občas takový zachraňovací tendence. *fin*

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 06 dub 2011 20:22

Job!k píše:no chudinka vypadá to nepěkně ale ta má nebyla o moc lepší ale už je v pohodě.... zeptám se čim ty plasty budete čistit a impregnovat můžeš sem hodit jak to vypadá před a po .... díky

já jsem třeba měl konrétně vyndanej celý interier a doma ve vaně jsem plast po plastu čistil kartáčkem a mýdlovou vodou z obou stran a veškeré plasty imregnuju přípravkem od Mafri,bohůžel foto před a po nemám ale můžu ti říct že to byl extrémní rozdíl.Redy můj interiér vyděl tak dyžtak může říct jak to vypadá.

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“