1G - černá - Kapid CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

1G - černá - Kapid CRX

Příspěvekod kapid » 18 led 2011 22:52

Zdravim,takze od 17.1. jsem majitelem tohoto paradniho prcka.Privezl jsem si ho z Prahy a po dnesnim prohlednuti a projeti je verdikt jasny HROMADA PRACE :) Jede jako zbesile a na to doplatil predni levy tlumic. V kufrove casti je koroze kterou se naky "odbornik" snazil opravit.Od originalu se lisi naraznikama ktere se mi na 1.g vubec nelibi,nema zadni sterac,vpredu jeden sterac,zadni mlhovku,podsviceni SPZ,zakitovany zamky,okna na elektriku,nekudy mi tam tece takze mam shnilou zadni lavici,nefunkcni dalky,nenasel jsem vystarzny svetla a po motorovy strance se zda byt fit.postupem casu budu pridavat info o prubehu oprav :D

http://kapid.rajce.idnes.cz/crxfotky/

Neco malo od minuleho majitele + zadni kufr a trocha vody :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Přílohy
SNC00787.jpg
Naposledy upravil(a) kapid dne 17 dub 2011 19:30, celkem upraveno 2 x.

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: kapid CRX 1.g

Příspěvekod Redy » 18 led 2011 23:10

Vítám tě tady! *friends* tak teď se musím k něčemu přiznat, protože mám takovej pocit že tohle crxo nezměnilo za posledních 6let svojí podobu, váže se k němu jedna vtipná historka :D ...cca před 6ti lety jsem prohledával inzeráty a vybíral si své vysněné crxátko a jednou jsem našel inzerát bez fotky, chlápek byl z Prahy, tak nevadí, mrknu na něj...domluvili jsme si schůzku a on tam přijel s touto jedničkou :lol: trochu zklamání protože mi hořelo srdce jen pro dvojky, tak jsme se tomu nakonec zasmáli a já už si dával pozor koho vytahuju na výlety :D nicméně jsem rád že tato moje vtipná historka stále "žije". Držím palce s opravou a těším se na další příspěvky! *oprava*

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 18 led 2011 23:17

Redy píše:Vítám tě tady! *friends* tak teď se musím k něčemu přiznat, protože mám takovej pocit že tohle crxo nezměnilo za posledních 6let svojí podobu, váže se k němu jedna vtipná historka :D ...cca před 6ti lety jsem prohledával inzeráty a vybíral si své vysněné crxátko a jednou jsem našel inzerát bez fotky, chlápek byl z Prahy, tak nevadí, mrknu na něj...domluvili jsme si schůzku a on tam přijel s touto jedničkou :lol: trochu zklamání protože mi hořelo srdce jen pro dvojky, tak jsme se tomu nakonec zasmáli a já už si dával pozor koho vytahuju na výlety :D nicméně jsem rád že tato moje vtipná historka stále "žije". Držím palce s opravou a těším se na další příspěvky! *oprava*

Parada :),diky za privitani.Jak jsem zacal cist tak jsem se uplne lek,ze okolo toho auta je neco v neporadku nebo se snim pred tim neco stalo o cem bych ja nevedel :mrgreen: .Co se tyce narazniku a prahu tak ty pijdou okamzite pryc az sezenu z 1.g .

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 19 led 2011 06:17

Ahoj, gratuluju k přírůstku, 1. generace je nádherná, taky sem donedávna jednu měl.. kdybys sháněl nějaký věci tak napiš tomuhle klučinovi ten má doma snad tři auta v dílech.. dá se s ním domluvit, pohodář :) memberlist.php?mode=viewprofile&u=53 jinak hodně najetých kilometrů přeju *jizda*
Naposledy upravil(a) Repi dne 19 led 2011 10:25, celkem upraveno 1 x.

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 19 led 2011 10:06

Repi píše:Ahoj, gratuluju k přírůstku, 1. generace je nádherná, taky sem donedávna jednu měl.. kdybys sháněl nějaký věci tak napiš tomuhle klučinovi ten má doma snad tři auta v dílech.. dá se s ním domluvit, pohodář :) hondavtipepa@seznam.cz, memberlist.php?mode=viewprofile&u=53 jinak hodně najetých kilometrů přeju *jizda*

Parada,diky.Budu muset sehnat par dilu nebo jeste jedno auto na dily.Jdu mu hned napsat :)

zblizenec
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zblizenec » 19 led 2011 10:20

taky gratuluju, já asi před měsícem 1g vyměnil za 2g a musím říct, že 1g je mnohem živější, takže hlavně jak ti jede motor:) a pokud by jsi chtěl jen kastli - údajně vyvařenou tak napiš, ten co jsem od něj bral 1g říkal že má tak se zkusím spojit

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 19 led 2011 10:44

Musím říct že se mi jednička nikdy moc nelíbila, byla na mě moc hranatá, ale poslední dobou jí přicházím na chuť, má pár hezkých prvků, které mi bohužel u dvojky chybí, a obdivuju lidi který se pustí do její renovace *fin* takže good luck ;)

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 19 led 2011 10:54

Tak u me byl hlavni duvod koupe 1.g ten ze jich je malo a nema ji kazdej.Nez jsem si koupil auto tak jsem ji nikdy na silnici nevidel narozdil od 2.g . Sice je starsi,rozdily tam jsou ale ta 1,6 s 880kg teda mava :)

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 19 led 2011 11:07

hehe, a sakra, mám auto který má každej *vytlem* ne sranda, samozřejmě v našem měřítku to tak je no :) mě se na ní jednak páčí ta svižnost no, a pak takový prvky jako dveře bez horních lišt, samotná klika, budíky atd atd...to si u mě japonci pokazili že to nedali i do dvojky :lol:

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 19 led 2011 11:26

Taky tě vítám u nás v klubu. Přeji ti, aby tě nadšení neopustilo a auto ti přinášelo jen radost. Tak někdy na sraze :)

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 19 led 2011 11:32

Ludva píše:Taky tě vítám u nás v klubu. Přeji ti, aby tě nadšení neopustilo a auto ti přinášelo jen radost. Tak někdy na sraze :)

Diky,na srazy se moc tesim.Vcera jsem o nich mluvil s kamaradem kdyz jsme jeli prohnat auto.musim se podivat na nakej ten rozpis srazu atd. ale urcite prijedu.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 19 led 2011 11:52

Defakto povinnost je účast na 5.CRX srazu :D info zde - viewtopic.php?p=8322#p8322
a příjemným zpestřením jsou bowlingové seance na Českomoravský v Praze kterou máš blízko *fin* o nich info tady viewtopic.php?p=1586#p1586 ale zatím na plánu žádný není :)

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 19 led 2011 12:02

kapid píše:
Ludva píše:Taky tě vítám u nás v klubu. Přeji ti, aby tě nadšení neopustilo a auto ti přinášelo jen radost. Tak někdy na sraze :)

Diky,na srazy se moc tesim.Vcera jsem o nich mluvil s kamaradem kdyz jsme jeli prohnat auto.musim se podivat na nakej ten rozpis srazu atd. ale urcite prijedu.

na sraz určitě dojeď, já sem byl loni na crx srazu ještě s jedničkou a byl sem tam s tím autem jedinej ! to byl pocit panečku *jizda* v září sem ji vyměnil za ee8

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 19 led 2011 12:04

Redy píše:Defakto povinnost je účast na 5.CRX srazu :D info zde - viewtopic.php?p=8322#p8322
a příjemným zpestřením jsou bowlingové seance na Českomoravský v Praze kterou máš blízko *fin* o nich info tady viewtopic.php?p=1586#p1586 ale zatím na plánu žádný není :)

Supr,mrknu na to. Bowling jsem jeste nehral :mrgreen:

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 19 led 2011 18:31

panecku s tim bude prace a ten rybnik misto trestne lavice :-D no preji hodne stesti *fin*

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 19 led 2011 18:52

exxsodus píše:panecku s tim bude prace a ten rybnik misto trestne lavice :-D no preji hodne stesti *fin*

No to mi povidej,dneska jsem musel uriznout kus narazniku,dat pryc mracitka,uz mi fungujou dalky ale parkovacky ne a nemam tam cudlik na vystrazny protoze paky za volantem byly meneny za 2.g a ta ma vystrazny asi nekde jinde nez 1.g = hruza a katastrofa. Zejtra musim udelat mlhovky a osviceni zadni SPZ :D

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 20 led 2011 20:09

Dneska jsem se podival jak je na tom podlaha :D a musel seriznout pracitka.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 20 led 2011 20:12

Podlaha už zdá se něco zažila :D ale není na tom špatně zdá se, ošetřil bych jí aby to vaření nerezlo *fin* a zespodu vzal tlumexplastem :)

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 20 led 2011 20:28

Redy píše:Podlaha už zdá se něco zažila :D ale není na tom špatně zdá se, ošetřil bych jí aby to vaření nerezlo *fin* a zespodu vzal tlumexplastem :)

S podlahou uz si nekdo hral takze ji trochu poopravim a zatim ji necham tak jak je.Kdybych se do toho poradne obul nemel bych s cim jezdit :).Sem tam jsou nake diry,zbavit se rzi,prestrikam to antikoroznim sprejem,pak barvou a prozatim to bude muset stacit.Na predchozi auto jsem si koupil dve plechovky BODY takze tim napatlam podvozek a uvidim.Snad to nakou chvilku vydrzi.

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 22 led 2011 20:30

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“