http://kapid.rajce.idnes.cz/crxfotky/
Neco malo od minuleho majitele + zadni kufr a trocha vody

Moderátor: Minor

tak teď se musím k něčemu přiznat, protože mám takovej pocit že tohle crxo nezměnilo za posledních 6let svojí podobu, váže se k němu jedna vtipná historka 
Redy píše:Vítám tě tady!tak teď se musím k něčemu přiznat, protože mám takovej pocit že tohle crxo nezměnilo za posledních 6let svojí podobu, váže se k němu jedna vtipná historka
...cca před 6ti lety jsem prohledával inzeráty a vybíral si své vysněné crxátko a jednou jsem našel inzerát bez fotky, chlápek byl z Prahy, tak nevadí, mrknu na něj...domluvili jsme si schůzku a on tam přijel s touto jedničkou
trochu zklamání protože mi hořelo srdce jen pro dvojky, tak jsme se tomu nakonec zasmáli a já už si dával pozor koho vytahuju na výlety
nicméně jsem rád že tato moje vtipná historka stále "žije". Držím palce s opravou a těším se na další příspěvky!

Repi píše:Ahoj, gratuluju k přírůstku, 1. generace je nádherná, taky sem donedávna jednu měl.. kdybys sháněl nějaký věci tak napiš tomuhle klučinovi ten má doma snad tři auta v dílech.. dá se s ním domluvit, pohodářhondavtipepa@seznam.cz, memberlist.php?mode=viewprofile&u=53 jinak hodně najetých kilometrů přeju
ne sranda, samozřejmě v našem měřítku to tak je no Ludva píše:Taky tě vítám u nás v klubu. Přeji ti, aby tě nadšení neopustilo a auto ti přinášelo jen radost. Tak někdy na sraze
kapid píše:Ludva píše:Taky tě vítám u nás v klubu. Přeji ti, aby tě nadšení neopustilo a auto ti přinášelo jen radost. Tak někdy na sraze
Diky,na srazy se moc tesim.Vcera jsem o nich mluvil s kamaradem kdyz jsme jeli prohnat auto.musim se podivat na nakej ten rozpis srazu atd. ale urcite prijedu.
v září sem ji vyměnil za ee8Redy píše:Defakto povinnost je účast na 5.CRX srazuinfo zde - viewtopic.php?p=8322#p8322
a příjemným zpestřením jsou bowlingové seance na Českomoravský v Praze kterou máš blízkoo nich info tady viewtopic.php?p=1586#p1586 ale zatím na plánu žádný není
exxsodus píše:panecku s tim bude prace a ten rybnik misto trestne laviceno preji hodne stesti

Redy píše:Podlaha už zdá se něco zažilaale není na tom špatně zdá se, ošetřil bych jí aby to vaření nerezlo
a zespodu vzal tlumexplastem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů