Tak pridavam aj ja taky svoj pribeh ako som sa dostal k chorobe zvanej CRX

Do besnych aut som bol blazon odjakživa. Postih prišiel až vtedy ked mna, vtedy 16 ročneho fagana zavolal kamarat klampiar k nim do garaže že ide robit auto ktore musim videt... Čo to bolo? honda crx...čierna

malá nizka placka ktoru som dovtedy nejak nepoznal.. Chodil som okolo nej asi hodinu... Nejak som sa ukludnil a ustupil nabok aby som sa neplantal tam kde sa pracuje...

Ked bola honda hotova majitel a ten moj kamarat šli na skušobnu jazdu.. V momente jak auto nakopli uplne ma opantal ten nadherny zvuk..a ked som videl ako tá malá besná placka upaluje, vtedy som si povedal tak toto je to čo chcem...
Prešlo par rokov, skončil som školu a začal zarabat... Po asi 4 vyplatach som zahlasil fotrovi že idem kupovat auto... reakcia: "Čo ideš????????" kupovat auto... "kde zobereš prachy????" berem si požičku.. "ty si j..nuty!"

to bol koniec rozhovoru

Takže za par dni som mal prachy doma a hrabal som sa v inzeratoch. Medzitym sa mi začal pačit aj civic 5g vtedy stali s crx približne rovnako. Myslel som si že to bude lepšia volba a že tam je menšia pravdepodobnost že ma foter zabije

Tak som zvolil civic. Kupil som 1.5ku hatch civic s 90timi konikmi pod kapotou

Bola vcelku pekna, no po zime sa začali objavovat veci čo boli zamaskovane. Pravdepodobne bola obuchana o zvodidla alebo čo. A zakratko odišla spojka. Takže som bol nuteny dat do nej prachy. Okrem spojky som dal na nu 16ky kola, a nejake drobnosti som porobil a vizerala aj jazdila dost slušne.
Lenže CRX mi vrtala v hlave stale viac a viac.. Až nakonec jeden vtedajši kamarat mi ponukol jeho CRX za dobru cenu. Bola po nastreku a vizerala velmi dobre..
Tak som predal civic a kupil CRX. Konečne..moje vysnivane autičko.

Lenže to som netušil čo ma čaka
Jedna velká nočná mora..Problemy, problemy a ešte raz problemy. Dvaja ludia- "kamarati" sa zachovali skor ako hyeny.. Rozoberat to tu nebudem ale hondu som musel nakonec rozpredat aby sa mi aspon z časti vratila nejaka ta koruna..
Bez auta to bolo nahovno tak len čo som bol schopny dat nejake prachy dokopy už aj som patral v inzeratoch po niečom...To niečo bola zase CRX

Povedal som si že už tentoraz to musi vist...
Aj vyšlo. Len zase sa to nezaobišlo bez problemov. Byvaly majitel vychvalil auto doneba ale postupom času som nachadzal na nom stale dalšie a dalšie chyby...až už som myslel že ma ozaj klepne.

Prišiel čas kedy som sa musel rozhodnut čo s CRX lebo končila STK a auto vizeralo všelijak len nie dobre.. Rozhodoval som sa či predat alebo nechat si ju a porobit. Rozhodol som sa nakoniec tak že

ostala doma.. Mal som nejaku tu predstavu ako by mala asi vo finálnej podobe vizerat a toho som sa držal.. Začal som na nej makat
Odstrojovanie, vyvaračka, gitovanie, priprava na nastrek, skladanie... roboty a roboty...moc pisat...

Trvalo to dost dlho ale momentalne sa už konečne vozim.

No a aby som nebol priliš vysmiaty tak nejaky mesiac po nastreku sa mi podarilo chytit predny naraznik, oškret na nom farbu a čerešnička na torte ten naraznik mi ohol aj predny blatnik. Takže moje štastie sa musi prejavovat stale

takže najar ma čaka oprava blatnika a vrta mi v hlave aj to že tam dam origoš naraznik len ho trošku zahladim... V plane mam ešte kopu vecí ale neviem čo z toho mi víde tak radšej dovetra pisat nebudem..uvidíme
Dufam že članok nebol moc dlhy a nudny ale nejak som sa rozkecal
Tak ešte nejake fotky: