ED9 - černá - mišoCRX story :)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 - černá - mišoCRX story :)

Příspěvekod mišoCRX » 03 lis 2010 16:03

Tak pridavam aj ja taky svoj pribeh ako som sa dostal k chorobe zvanej CRX :D

Do besnych aut som bol blazon odjakživa. Postih prišiel až vtedy ked mna, vtedy 16 ročneho fagana zavolal kamarat klampiar k nim do garaže že ide robit auto ktore musim videt... Čo to bolo? honda crx...čierna 8-) malá nizka placka ktoru som dovtedy nejak nepoznal.. Chodil som okolo nej asi hodinu... Nejak som sa ukludnil a ustupil nabok aby som sa neplantal tam kde sa pracuje... :D Ked bola honda hotova majitel a ten moj kamarat šli na skušobnu jazdu.. V momente jak auto nakopli uplne ma opantal ten nadherny zvuk..a ked som videl ako tá malá besná placka upaluje, vtedy som si povedal tak toto je to čo chcem...
Prešlo par rokov, skončil som školu a začal zarabat... Po asi 4 vyplatach som zahlasil fotrovi že idem kupovat auto... reakcia: "Čo ideš????????" kupovat auto... "kde zobereš prachy????" berem si požičku.. "ty si j..nuty!" :D to bol koniec rozhovoru :D Takže za par dni som mal prachy doma a hrabal som sa v inzeratoch. Medzitym sa mi začal pačit aj civic 5g vtedy stali s crx približne rovnako. Myslel som si že to bude lepšia volba a že tam je menšia pravdepodobnost že ma foter zabije :D Tak som zvolil civic. Kupil som 1.5ku hatch civic s 90timi konikmi pod kapotou :) Bola vcelku pekna, no po zime sa začali objavovat veci čo boli zamaskovane. Pravdepodobne bola obuchana o zvodidla alebo čo. A zakratko odišla spojka. Takže som bol nuteny dat do nej prachy. Okrem spojky som dal na nu 16ky kola, a nejake drobnosti som porobil a vizerala aj jazdila dost slušne.
Lenže CRX mi vrtala v hlave stale viac a viac.. Až nakonec jeden vtedajši kamarat mi ponukol jeho CRX za dobru cenu. Bola po nastreku a vizerala velmi dobre..
Tak som predal civic a kupil CRX. Konečne..moje vysnivane autičko. :) Lenže to som netušil čo ma čaka *cry*
Jedna velká nočná mora..Problemy, problemy a ešte raz problemy. Dvaja ludia- "kamarati" sa zachovali skor ako hyeny.. Rozoberat to tu nebudem ale hondu som musel nakonec rozpredat aby sa mi aspon z časti vratila nejaka ta koruna..
Bez auta to bolo nahovno tak len čo som bol schopny dat nejake prachy dokopy už aj som patral v inzeratoch po niečom...To niečo bola zase CRX 8-) Povedal som si že už tentoraz to musi vist...
Aj vyšlo. Len zase sa to nezaobišlo bez problemov. Byvaly majitel vychvalil auto doneba ale postupom času som nachadzal na nom stale dalšie a dalšie chyby...až už som myslel že ma ozaj klepne. *dash* Prišiel čas kedy som sa musel rozhodnut čo s CRX lebo končila STK a auto vizeralo všelijak len nie dobre.. Rozhodoval som sa či predat alebo nechat si ju a porobit. Rozhodol som sa nakoniec tak že *crx* ostala doma.. Mal som nejaku tu predstavu ako by mala asi vo finálnej podobe vizerat a toho som sa držal.. Začal som na nej makat *oprava*
Odstrojovanie, vyvaračka, gitovanie, priprava na nastrek, skladanie... roboty a roboty...moc pisat... 8-)
Trvalo to dost dlho ale momentalne sa už konečne vozim. *jizda* No a aby som nebol priliš vysmiaty tak nejaky mesiac po nastreku sa mi podarilo chytit predny naraznik, oškret na nom farbu a čerešnička na torte ten naraznik mi ohol aj predny blatnik. Takže moje štastie sa musi prejavovat stale :roll: takže najar ma čaka oprava blatnika a vrta mi v hlave aj to že tam dam origoš naraznik len ho trošku zahladim... V plane mam ešte kopu vecí ale neviem čo z toho mi víde tak radšej dovetra pisat nebudem..uvidíme ;)
Dufam že članok nebol moc dlhy a nudny ale nejak som sa rozkecal :lol:
Tak ešte nejake fotky: :)
Přílohy
DSC02576.JPG
DSC02568.JPG
DSC02563.JPG
Naposledy upravil(a) mišoCRX dne 15 srp 2011 21:03, celkem upraveno 2 x.
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Moja CRX story :)

Příspěvekod Redy » 03 lis 2010 16:10

Wow, opravdu krasavice! i ten nárazník se mi líbí, defakto mám něco podobného jen ten můj se mračí :D ty kola jsou taky parádní! No bylo na ní koukám hromady práce a příběh stejný jako si prožila většina z nás, i když já měl hromadu štěstí zatím musím zaklepat :) tak držím palce a vítej mezi námi *fin* *drinks* !

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 03 lis 2010 16:18

Vdaka... dufam že už bude toho štastia viacej ;)
Inak uz som tu regnuty davno a v tom starom profile som mal staru foto auta...medzitym sa tu pomenilo vselico...da sa to tam Redy nejak zmenit ci uz ta foto tam tak ci tak neni?

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 03 lis 2010 17:23

Hezkej příběh, hezká kára... Drzim palce ať ti vydrží a ať Tě to i na dále baví.... *dobrety*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 03 lis 2010 17:38

Díky moc :D Tak ešte som našiel fotku- chuťovku jak vizerala crx už ku koncu pred tym jak som sa do nej pustil naplno :D
Přílohy
crx pred znovuzrodenim.JPG

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 03 lis 2010 17:55

mišoCRX píše:Díky moc :D Tak ešte som našiel fotku- chuťovku jak vizerala crx už ku koncu pred tym jak som sa do nej pustil naplno :D

To je ještě dobrý, já jí mam v rozebranějšim stavu... :D
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 03 lis 2010 19:51

Ať se daří a víc štěstí přeju. *honda*

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 03 lis 2010 19:55

Diky moc ;) *honda* *crx*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 04 lis 2010 00:34

hehe, hlavně chválim že jsi dal do háje ty m3kový zrcátka, to je hroznej mor :D myslíš ve staré garáži? ta už je pryč no, byla hrozně složitá na administraci, teď je tu nová se kterou si lidi mnohem víc rozumí *fin* jinak pár fotek ze staré garáže co jsem ještě zachránil jsem poslal jsem :) viewtopic.php?p=9192#p9192 a už se žádných velkých změn bát nemusíš, myslím že takhle je už vše naprosto v pořádku *dance*

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ajsik » 04 lis 2010 08:37

Zrcátka....M3 nic moc, to je pravda, a seriový jsou stejně nej, tyhle alá F1 .. mě se nelíbí - prostě mi to tam neladí, na takový špejličce. To se snad musí i dost třást,ne?
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

j.r.ewuing
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod j.r.ewuing » 04 lis 2010 11:42

Takže v Nitre máme ďalšiu krásnu CRX,mišoCRX *pohladit* Tá moja je už po vyváračke a celolaku a v najbližších dňoch ju budem kompletizovať,tak by sme potom mohli dať nejaké stretko,nie? *honda* *crx*

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 04 lis 2010 20:04

No k tym f1 zrkadlam len tolko že ja som to tam chcel strašne ale druhy krat už by som to tam nedaval.. bopli to univerzalne čo už teraz viem že je skratka pre "nepasuju na nič" adaptery čo boli k nim totalne oničom, tak sme navarili plech na ten trojuholnik na dverach, zahladilo sa to, do toho diery a zrkadla priamo na to bez adapteru...lenže hovno v nich bolo vidiet *dash* tyčky dlhe, vizeralo to jak keby mam tahat karavan a potrebujem ho videt :D Tak som ich zobral do roboty, tyčky som rozpilil, zvaril, nagitoval strekol, nahodil *oprava* a zas to bolo naprt 8-) tak ešte raz to iste, urobil som vačši ohyb na nich a už to je ok...ale v pravom vidim minimum..

A Nitrančan :D jasne ked dokončiš tak možme až sa mne niečo neposere pri mojom štasti čo je viac než pravdepodobne :lol:

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 04 lis 2010 20:09

Tohle rád slyšim když chci co nejdřív kupovat zrcátka s adaptérem :lol: no kdyby čirou náhodou tak si radši origo schovám na bezpečné místo :D

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 04 lis 2010 20:12

nekupuj univerzaly! :D mne sa strašne pačia tie Spoon style čo davaju amici tie su brutalne...ale to asi jedine z ebay a ktovie či by to sedelo ked oni jazdia aj s volantom vprav aj vlavo... *jizda*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 04 lis 2010 20:15

Přímo uni neplánuju, je u toho napsáno adaptér na crx, tak tomu budu muset věřit a kdyžtak povyprávim svou vtipnou historku :lol:

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 20 dub 2011 15:42

Takže musim sa pochvalit novym volantom *zamilovanost* Je to OMP semiš.. Nakolko nejazdim len za priaznivej konštalacie hviezd a v rukavičkach ale každy den do prace tak som zvedavy kolko ten semiš vydrži :lol:

A ešte sa musim pochvalit jak mi kamoš docela amater urobil tapacire...podla mna oproti tomu ake boli very good vysledok :D
Přílohy
volant.JPG

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 20 dub 2011 15:44

a toto je to kamaratove dielo :D
Přílohy
tapacire.JPG
Naposledy upravil(a) mišoCRX dne 18 kvě 2011 19:25, celkem upraveno 1 x.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 20 dub 2011 16:26

hu,ty bláho drsně *cozeto* tohle až někdy uviděj kolegové z ameriky tak jim bouchne hlava, protože to nebudou mít kam zařadit do svých kolekcí :lol:

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 20 dub 2011 18:17

sou sem tam videt boulicky a asi mi tam moc nesedi to H...ale to CRX na tom vypada kazdopadne stylove :) jinak ten semis,kamarad ma v crx stejnej,jezdi v rukavickach (taky vicemene denne) a ten semis uz nejni co bejvaval,ale je to urcite nejakej rok co ho ma a za tu cenu...netreba resit
Jazzik

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 20 dub 2011 22:04

To *honda* je na mieste kde bola diera na stahovanie okien...takže nevedel čo s tym tak to spravil takto...neni to dokonale ale podla mna je to fajn :)
A volant ma akurat tu nevyhodu že je dost daleko od pačok na svetla/smerovky..ale inak spokojnost...hlavne pri točeni bez serva :D

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“