ED9 Ludva´s crx Type-R
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ludva´s crx Type-R
Kdyz tak koukam na tve fotky na FB tak jak tam mas to druhe crxko s lestenyma kolama tak je mozne ze sedacky v mem aute jsou z nej?Protoze ted kdyz sem je cistil tak sem si vsiml ze na nich byla asi nejaka nalepka nebo nezehlene jmeno(teda cast jmena) bylo tam videt jen arab.... 

Majtycrx píše: je mozne ze sedacky v mem aute jsou z nej?Protoze ted kdyz sem je cistil tak sem si vsiml ze na nich byla asi nejaka nalepka
JJ. Tak to jsou na 100pro bývalé sedačky z Karabcove ee8. Ee8 prodal a dotyčný nejspíš rozprodával. Jednou jsem si s ním i psal, skusím pohledat jestli ji ještě má.
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
jj jsou to urco oni..jak sem je cistil tak tam bylo nejvic videt O a pod tim ARAB zbytek ne.. 

Motor je na napasovanej a nyní se vyrábí uchycení.
Když se chce, tak to jde 

Dneska jsem koupil octavii combi 1,8T. 

Jinak jak to jede?Kamos to mel L&K a nic moc teda....dalsi kamos ma RS,udajne jeste cipli a to uz jede lip,ale taky zadnej zazrak....Mel jsi jit radej taky do X-traila...

J!R! píše:*vytlem*![]()
![]()
Copak Opel zvysil spotrebu oleje?Uz ho bylo vic nez benzinu?
sOplik je v servisu na výměně svíček a běžné údržbě. Olej papká o něco víc, ale už si s ním netroufnu jet delší vzdálenosti. A tak jsem předal manželce klíčky na zaučení ( konečně přestane volat, kdy jí dovezu auto)

J!R! píše:Jinak jak to jede?Kamos to mel L&K a nic moc teda....dalsi kamos ma RS,udajne jeste cipli a to uz jede lip,ale taky zadnej zazrak....Mel jsi jit radej taky do X-traila...Udelali bysme pak X-trail klub
Kamoš si taky kupoval L&K jako funglovku kolem roku 2000 a v tý době to bylo fakt super auto (o hondě jsem neměl tucha)

Tak co vůbec tenhle drak, jak to s nim tedy je? 

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Copak ????
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
nic neříkající příspěvek

Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle

Tři roky od mého posledního příspěvku a žádná změna. Už se mě ani nechce nic říkat.
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Ludva píše:Tři roky od mého posledního příspěvku a žádná změna. Už se mě ani nechce nic říkat.
Kde to teda vázne ???
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Pojď na chat.
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
a co s nom je? nechce se mi to cist cele naposledy jsi pr¨sal ze je na vymene svíček a bezne udrzbe
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle

Unavený, zdeptaný, šťastný, smutný. Tak jsem dnes usedl k počítači a po třech letech od smysluplného příspěvku potím ze sebe pokračování mého příběhu. Příběhu o zrození mého snu, ale s tak těžkýma porodníma bolestama, že se ani nechce věřit. Byl jsem vychován ke slušnosti a jsem flegmatický optimista. Což celé věci některým lidem nahrávalo. V roce 2012 jsem urgoval u automechanika práce co měl již zaplacené a které měli probíhat na mém autě. V tentýž rok jsem zakládal stavební firmu a starosti s tímto spojené nedávali času na zbyt. Pár urgencí přes bratra mechanika proběhlo bez výsledku. Na jaře v roce 2013 jsem se setkal s mechanikem a probral věci ohledně opravy, která se doposud neuskutečnila v byť sebemenším měřítku. Věci se zdáli, že naberou správný směr. Byl to kamarád. Firma se pomalu rozrůstá s tím i starosti a času je čím dál míň. Do toho všeho provádím rekonstrukci bytu pro plánovaný prodej a následnou stavbu domu s vytouženou stájí pro moji cérušku. Občas nahlédnu co se děje na fóru, jak jdou jiným renovace a vylepšování jejich miláčků, ale nadšení cokoliv napsat se nedostává. Začínám se stavbou domu, protože se blíží zima. Konečně. Byt se prodal a stavbu rozjíždím na plno. Je jaro 2014. Dům roste jako z vody a práce jde jako po másle. Zdá se, že na všech frontách se daří. Jen jediná věc stále vázne. Je jasný, že peníze na opravu jsou již dávno minulostí a nemá cenu doufat v zázrak. Snad se dočkám alespoň částečné spravedlnosti a domluvě na splátkách teď už mnou půjčených peněz. Uskutečňuji schůzku s jiným mechanikem, kde není sebemenší problém v požadovaných opravách a následném přemístění crxi. Volám tedy bratru mechanikovi, který je vlastníkem firmy z 50%. Při rozmluvě o chystaném přesunu auta a dílů přichází mega rána. Jejich dílna byla dvakrát v roce 2013 vykradena. Polil mě horký pot…………v dílně byli mnou koupené veškeré díly. Udělalo se mě černo před očima. Tu noc jsem měl i černo černý sny. Od dvou hodin ráno jsem se už jen převaloval a přemýšlel co bude dál jestli je všechno pryč. Ráno jsem si domluvil sraz v servisu. Přijíždím k otevřenému vjezdu, blíží se okamžik, kterého se bojím. Jak moc si přeji aby to všechno byl jen špatný sen. Probuď se…probuď se. Šmátrám rukama v prázdných krabicích pryč, pryč! Kola jsou fuč! Brzdy, kde jsou brzdové kotouče. Odhrnuji závěs sprchového koutu a vidím další krabice. Uf, jsou těžké. Kotouče, destičky, hadice a jiné. Vše dokonale ukryl závěs se sprchujícíma se díly před černou rukou a zrakem (IQ tykve). Výfuk je fuč. Mááá Invidie. Tlumiče ááááá jsou tu jen dva. Jeden zadní a jeden přední (kopu do regálů a na krku vyskakuje žíla hněvu). Karbonová kapota……není prošláplá? Je v celku, sedačka…je tu. Ti šmejdi, šly jen po kovovém a co aspoň něco vážilo. Ne. Volant si vzali taky!!!! Udavte se s ním. Nakládám zbylé věci do auta, domlouvám splácení, kompenzaci ukradených dílů a odtah auta. Projíždím bránou. Tímto snad smůla, která provází mou renovaci a úpravy crxi končí. Dělám velkou TEČKU. Hodinu probírám postup renovace s novým mechanikem a tělo zaplavuje pocit zvaný naděje.
Žádná změna
Vše co zbylo z kol
Zachráněné díly
Žádná změna
Vše co zbylo z kol
Zachráněné díly
Naposledy upravil(a) Ludva dne 05 kvě 2016 23:17, celkem upraveno 2 x.
Čau.
Tak to je mazec!Fakt mega smůla!Doufám, že se to nějak vykompenzuje alespoň z části.Čas od času si na Tebe vzpomenu, resp. na CRX.Na FB vidím, jak firma buduje a buduje a jsou mi jasný ty starosti, tak se ani nevyptávam.Ale takový věci jsem teda nečekal.Tak doufám, že se už vše k dobrému obratí a Ty se jednou dočkáš.Jak se říká:vše má svůj čas.
Tak ať se daří.
Tak to je mazec!Fakt mega smůla!Doufám, že se to nějak vykompenzuje alespoň z části.Čas od času si na Tebe vzpomenu, resp. na CRX.Na FB vidím, jak firma buduje a buduje a jsou mi jasný ty starosti, tak se ani nevyptávam.Ale takový věci jsem teda nečekal.Tak doufám, že se už vše k dobrému obratí a Ty se jednou dočkáš.Jak se říká:vše má svůj čas.
Tak ať se daří.
J!R! píše:Čau.
Tak ať se daří.
Čau. Taky doufám, že už je na čase. Zrovna v pátek jsem jel přes Praci a říkal si co asi dělá J!R!k. Díky za přání.

- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Chlape, když tohle všechno vidím, co se Ti děje, tak je to hodně dojemné. Jsem si právě říkal, co se asi děje s Ludvem, že už je to pár let, co vím o tomto projektu a nic se stále neděje. Tady je odpověď. Doufám tedy, že si konečně našel někoho, kdo to udělá tak, jak chceš a auto bude vypadat podle obrazu Tvého. Doufám, že to bude v co nejbližší době bude komplet 

Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj ták to je fakt hnus teda!! Nejhorší je pak sehnat tu naději a chtít se zase pouštět do věci kterou ti znechutil nějakej debil kterej jde po zelezu! Sám jsem koupil crx které bylo ukradené a majitel ho delší dobu dával do hromady ale na konec díky klubu se povedlo složit a já s ním teď spokojeně jezdím má tedy nějaký mouchy někdy i masařky
ale pořád je to super auto a vyplatí se do toho dat tolik času aby to nějak vypadalo
jiňák přeji ti aby se ti to povedlo podle tvých predstav složit a snad se uvidíme někdy nanejakem srazu
ták pevné nervy!

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW