Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - D16A9 na D16Z6

Příspěvekod sajlem » 16 bře 2013 12:26

skritek píše:zamek je rozdelavatelnej :D myslim si ze je to tim ze se ti nekde ohlo nejake tahlo myslim ze by to stacilo akorat seridit pokud mas central takovy ten uni tak si myslim ze je pricinou on.

Tak zámek je rozdělávatelnej pokud odvrtáš prostředek zámku, našel jsem to tak udělané na jinejch dveřích.
Ale problém nebyl v centrálu ten jsem samozdřejmě předtím odpojil a zkoušel to bez něj. Ale vymontoval jsem zámek a kliku, a po hodině bádání jak to funguje jsem trochu přimotal na tyčce co je od kliky a bylo po problému.

Ale abych toho neměl málo tak ... jsem se dneska pustil do přizvednutí auta protože mi zqadní blatníky řezali do pneu. A ona zase problém. Předchozí majtel auta si blatníky nechával opravovat , ale to že je jeden o 1,5cm delší (směrem ke kolu) to nikdo neřešil). Takže pokud auto má být na tlumičích rovně a zároven neřezat do pneu tak je mezera mezi nastavovacími kroužky 4,5 cm na každé straně ale jedna strana vypadá dobře a ta druhá jak offroud.

Takže se spíš budu snažit ubrousit kus toho delšího blatníku. :roll: což může dopadnout ... *box*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 15 dub 2013 21:25

Kdo si hraje ....
IMG_20130414_151632++.gif

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 20 dub 2013 21:09

1366484538852.jpg
;)

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 20 dub 2013 22:01

Zdravim chlape.. To jsou folie?? NEjako se rozepis..A fotek by jsi taky mohl pridat :-)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 20 dub 2013 22:09

ne-moc píše:Zdravim chlape.. To jsou folie?? NEjako se rozepis..A fotek by jsi taky mohl pridat :-)

Ano jedná se o červenou karbonovou folii, popis foliování a postřehy rozhodně později popíšu, jen dělat fotky při tom se moc nedá, leda na videu by bylo něco vidět ale toho je na netu spoustu. ale snažil jsem se fotit. pak pak dodám fotky.

Jinak díky Hiro, za pomoc. Ve dvou se to lépe táhne (doslova) *vytlem*

Jinak teď jsem se zasekl na předním a zadním nárazníku, ty mé tuningové ( pro některé tuzingové) jsou poměrně dost klenuté aaa je to fakt horor.

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 21 dub 2013 19:02

1414.png

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 22 dub 2013 21:35

Je tu někdo schopen udělat X-bar rozpěru ? Na kolik by si pak cenil svou práci ? (typ miracle x-bar)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 dub 2013 21:38

sajlem píše:Je tu někdo schopen udělat X-bar rozpěru ? Na kolik by si pak cenil svou práci ? (typ miracle x-bar)

Zalezi z jakyho matrosu.Pokud by stacila z obyc zeleza udelam.Taky zalezi jak moc to spicha.Mam v planu je zacit delat, ale muzes byt prvni.

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 22 dub 2013 21:49

J!R! píše:
sajlem píše:Je tu někdo schopen udělat X-bar rozpěru ? Na kolik by si pak cenil svou práci ? (typ miracle x-bar)

Zalezi z jakyho matrosu.Pokud by stacila z obyc zeleza udelam.Taky zalezi jak moc to spicha.Mam v planu je zacit delat, ale muzes byt prvni.

I s železa by stačilo

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 22 dub 2013 22:29

Ahoj za nejaké 3tisícky viem zohnať toto .. Obrázek len neviem či by mi to zobrali na českej pošte a koľko by to stálo :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 23 dub 2013 20:22

1366738556592.jpg

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 23 dub 2013 20:31

Ty do toho šlapeš čéče *fin* jen já pořád nic.....
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 23 dub 2013 20:47

noha píše:Ty do toho šlapeš čéče *fin* jen já pořád nic.....

Snažím se ale .. ted tu folii dělám sám a to jde blbě, navíc až po práci, aaa to jde pak moc pomalu.

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 23 dub 2013 21:08

Vzhledem k tomu, že máš pořád v avataru toho krasavce, je mi jasné kam celý projekt směřuje a fandím Ti !!!
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 23 dub 2013 21:15

noha píše:Vzhledem k tomu, že máš pořád v avataru toho krasavce, je mi jasné kam celý projekt směřuje a fandím Ti !!!

Jsem moc rád že je někdo kdo tomu fandí, ale mám takové tušení že autíčko v avataru je neraálné pro realizaci. Jsou tak veci které se nadají udělat v realitě, teda všechno ale ...
Ale rozhodne se budu snažit aby to bylo pěké tuningové auto a patřilo k tem které jsou vážně pěkné a né tuzing.
Snad se podaří.

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 23 dub 2013 21:32

Něci Ti povím, spousta lidí tomu říká tuzing, tuzing se říkalo tomu když si někdo na škodovku vyrobil křídlo ze řeva a neměl to ani ohoblovaný :lol: a nebo když si někdo přidrátoval dvě trubky k výfuku a podobný šílenosti, lidi hodně zapoměli na fakt, že nás tuning, když to sem přišlo provázel právě plastovejma, nástavcema a spoilerama, výdechama, byť nefunkčníma, ledvinkama v blatníkách a různejch ploutvičkách a rámečkách kolem světel a jinýma věcičkama.
Snadno dojdu do sklepa a vytáhnu časopisy z devadesátejch let kdy tohle prostě bylo v módě a já na to třeba rád vzpomínám, páč lidi prostě svoje káry odlišovali a všem se to líbilo, více či méně jednomu tohle jinému onohle a dnes když má někdo i vkusně oplastovaný auto tak tomu říkaj tuzing...za mě je to ubohé, každej máme vkus jinde a líbivost si každej vybírá sám ale TUZING se tohle nazývat nedá a nemělo by.
Dneska když člověk nemá auto v základu, posazený k silnici na pěknejch kolech tak neexistuje, většina lidí co člověk tak čte na forech jak vidí neorigo plast na autě tak to fotí a cpou na web a u toho haldy plků a výsměchu...viz třeba na Honda klubu je o tom celé vlákno.
Nevidím na tom nic špatného se odlišovat byť třeba oplastováním auťáku, je na každém jak si svůj vůz stvární protože je to JEHO vůz.
TUZING tohle prostě NENÍ ....ne pro mne.
Takže jen tak dááááál *fin*
Ta kára co máš v avataru se mi líbí a i já mám tuhle fotku v PC a vždycky se mi líbilo a líbit bude, není za co se stydět.
Obrázek

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 23 dub 2013 21:46

Mít v garáží to auto které je v avataru, přesne tak jak vypadá, ... tak at si ríká kdo chce co chce, všichni by mi mohli políbit pr..., je to nejhezčí uprava crx co znám.
Jinak máš pravdu, hondaři tuning pomlouvaj všichni JDM. Ale snížit auto a dát tam kola a myslet si že tohle je tuning ... tak to teda není. Jasný přesně tak, každému se líbí něco jiného a je to jeho věc, nikoho neodsuzuju. Já beru tuning auta jako poznávání auta. A rozšiřování vlastních schopností, svařování, foliování, propojování el. kitování, laminátování, lakování. Znám spoutu lidí na tuningové scéně, ale když koukneš na krásné auto tak v podstatě vše na něm děla nějaká tuningová dílna a ten majtel nemá ani tušení jak je to auto udělané a kdyby náhodou něco přestalo fungovat tak musí do servisu.

Tuning byl vždy o tom že si každej na autě dělal to co chtěl a co se mu líbilo, a taky ... svépomocí a né někomu dát 150tis, a říct at je to za 14 dní hotové.

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 23 dub 2013 21:57

Tak nějak....
Samozřejmě není to jen o vnějšku auta o tom se tady nemusíme bavit....to jsou vždy debaty nekonečné :lol:
A o tom to je...třeba dáme pokec na srazíku pokud mi vyjde čas, Jde o to že nás spojuje značka vozu a danný typ což je CRX.
O tom je tohle fórum, každý si řekne, každý dá nějaký názor, radu, radu kde co sehnat atd atd
Dělá nám to radost a nějakým způsobem nás to všchny naplňuje dobrým pocitem.
Dost kecání....jdi do toho tygře, fandím Ti ;)
Piic Tom
Obrázek

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 11 čer 2013 19:39

Potřebuju poradit, co je to za hmotu kterou se třeba lepí okna ke kastle ? Měl jsem tím přilepené ty plastové kryty naspod dveří a drželo to parádně. Víte někdo co to je ? Kde se to dá koupit ?

Sumisu
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sumisu » 11 čer 2013 19:48

Je to sklenářský tmel na bázi polyuretanu.
Např: http://tectane-autokosmetika.cz/lepidlo-na-autoskla-a-sklo

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“