Swingal píše:Vyzera to na foliu podla toho co vidim v pravo ...
Spis je to zakryvaci material co byl na stredech
Moderátor: Minor
Swingal píše:Vyzera to na foliu podla toho co vidim v pravo ...

jazzik píše:tak vcera jsem se do hondice konecne pustil,zacalo to sundanim blatniku,kapoty,narazniku,sedacek,poodpojovanim elektriky z motoru,dnes jsem vyndal motor...tudiz povytahat elektriku a muze se zacit brousit,varit,kitovat a strikat
kapid píše:jazzik píše:tak vcera jsem se do hondice konecne pustil,zacalo to sundanim blatniku,kapoty,narazniku,sedacek,poodpojovanim elektriky z motoru,dnes jsem vyndal motor...tudiz povytahat elektriku a muze se zacit brousit,varit,kitovat a strikat
Tak ti drzim palce, budes sam varit, kitovat,strikat?
Petk@ píše:přeju hodně štěstí taky si to budu nejspíš lakovat sám
jazzik píše:Petk@ píše:přeju hodně štěstí taky si to budu nejspíš lakovat sám
dekuji,nastesti mam vyhodu materialu za pekne ceny a pak lakovani v boxu
Petk@ píše:jazzik píše:Petk@ píše:přeju hodně štěstí taky si to budu nejspíš lakovat sám
dekuji,nastesti mam vyhodu materialu za pekne ceny a pak lakovani v boxu
no tak to to máme podobné no jen v rozdílných vecech ja mam zase levnejší díli co se týče motoru a tak ale box bohužel možnost nemam asi si budu muset postavit stan
Petk@ píše:no ne jako stan ale na dílně postavit takovou malou butku a nakej vetrak aby to odsavalo a hura do toho ale uvidim protože do boxu mě někdo těžko pustí abych si tam nalakoval auto a nazdar

Wláďa píše:kámoš si lakoval favouše normálně v garáži, koupil za pár korun igelitovou folii a udělal si z toho takovej box aby se mu na to neprášilo a aby neměl barevnou garáž, ale teď se stejně nechytáš protože na to neni teplota... Nejsem odborník na lakování ale nějaký zkušenosti mam a pokud neni venku kolem 25 °C tak nic rači nelakuju...
jazzik píše:Wláďa píše:kámoš si lakoval favouše normálně v garáži, koupil za pár korun igelitovou folii a udělal si z toho takovej box aby se mu na to neprášilo a aby neměl barevnou garáž, ale teď se stejně nechytáš protože na to neni teplota... Nejsem odborník na lakování ale nějaký zkušenosti mam a pokud neni venku kolem 25 °C tak nic rači nelakuju...
lakoval sem uz i v mrazu,ale neni to to pravy orechovy,hodne to tece a tak...ja mam v garazi kamna a je zateplena takze tam ted beham po vecerech skoro v trickuale takhle se to strikalo minule a chci proste trochu lepsi kvalitu...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů