EE8 Dudla CRX sen splněn !!
Moderátor: Minor
Re: Dudla CRX sen splněn !!
Závit (čili jeho délka) vymezuje přes táhlo pozici spodního ramene, to je pravda. Čili se utahuje až na konec závitu (pokud auto nebylo bourané a není nutné geometrii upravit). Nicméně předepsaný utahovací moment tam je.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tady je ta fotka z geometrie ..... 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
fotky z voskování 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
nejakej bordel 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
naleštěnej tapec

- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
a v poslední řadě vystuha topení
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak lak zadnich lemu dopadnul dobře
ale po dozrání laku se oběvili znova trochu bublinky takže proběhla reklamace a na jaře se to udělá znova a pořádně akorát nechápu proč to nejde udělat už na poprvé pořádně ale určitě to dopadne dobře tady přikládám foto a opraví i ten kousek pod lemem 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
na jaře budu luxus crx 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak přez vikend jsem se zase dal do dalšich věcí
sundal jsem boční lišty pujdou na černo a řeknu vám sundal lišty ze dveří je docela maso !
ty vycvakavaci špunty jsou fakt brutus a ještě když tam sotva dá člověk ruku
!! po sundání lišt jsem oběvil docela nemilou věc trochu prasklej prah foto přidám hned oprava
poté jsem se pustil do zprovoznění světla do kufru po delšim spekulováni jsem na to přišel a na konec už svitím
....
v neděli jsem se vrhnul na sundávání víka na očištění a připravu na nový lak
ale při mé šikovnosti mi spadla matka do rozvodu takže jsem asi přez 2 hodiny vyndaval matku
a pak se konečně povedlo tak jsem mohl viko konečně začít čistit dneska jsem to dodělal je komplet vyčištěno na plech a odmaštěné a ted putuje k Petkovi a bude se lakovat
zitra budu vyndavat budiky a budu je opravovat a předělávat na LED budiky občas problikávaji tak snad zjistim tu přičinu
držte palce
a po novem roce budu sundavat podelné ramena a dávat na srovnání je tam špatně uložen puk
tak se to srovná a pak se bude moct dodělat geometrie konečně
a ještě bych chtěl stihnout repas brzd a nalakovat na modro a kotouče na střibrno plus ještě ramena atd tak snad to stihnu 
!! po sundání lišt jsem oběvil docela nemilou věc trochu prasklej prah foto přidám hned oprava v neděli jsem se vrhnul na sundávání víka na očištění a připravu na nový lak
a pak se konečně povedlo tak jsem mohl viko konečně začít čistit dneska jsem to dodělal je komplet vyčištěno na plech a odmaštěné a ted putuje k Petkovi a bude se lakovat 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ještě jsem někdy v lednu předělávalstěrače na černo a přestřikaval lištu předniho okna ! foto vkladam
když jsem brousil stěrače docela jsem se zděsil 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
při sundání lišty předniho okna to bylo trochu špinavé tak jsem trochu čistil

- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ten stěrač musel bejt jak pěst na oko takhle modrej !!

- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ten prah je ze spoda prohlej jak kdyby tam někdo zvedal špatně heverem :-/ nebo na něco najel opraveno antikorem sice to neni nějak profi ale obroušeno a natřene tim proti rzi a pak lakem
(štětec) bude to pod prahem tak mi šlo hlavně o to aby to nerezlo 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dudla CRX sen splněn !! nový project EE8 další sen splněn :D
Táák jsem z5
a zase další velka novinka
..... chvilka napětí 
tak začalo to tak jel jsem tramvaji po evropské v praze koukam si z okna a najednou vidim honda pickup nebo spiš nějaký jeep a za nim co by buh nechtěl plato a na něm modrý crx vtec
trochu dotknutá tuningem ale fakt pěkná spadla mi čelist !! pomalu si ji prohlizim ze předu prvni co se mi libilo byli pruduchy na kapotě najednou už vidim na zadek auta a BUM !! čuměl jsem ještě víc takovej naraznik a roury jsem vživotě neviděl
.
hned mě začalo zajimat koho to bylo značka byla snad z plzně, jelikož jsem jel na koncert kabatu na vypich tak jsem se tam setkal s petkem tak jsem mu o tom užasnem crx vyprávěl a on mi řekl že je minora ale pšššt
tak jsem si to druhý den zjistil a opravdu bylo to minora dovezl to z německa a když jsem to viděl na platu tak to vezl zrovna z lakovny
.
Domluvil jsem se z minorem že se stavim a obhlídnu to
doma jsem tatovi ukazoval fotku a nelibilo se mu to, tak jsme k němu vyrazili jen co jsme přijeli tak jsem si řikal láska na první pohled
!!! byl jsme v tranzu
ptal jsem se minora na ruzné věci co to ma nemá atd.. podle toho co řikal se mi to libilo
řekl mi defakto vše a ted začel vyprávět že kluci v německu co to projektovali asi 4 roky tak se tam vysipali asi za 125tis v přepočtu a že ma všechny doklady o koupi a všechny homologace a že je vše zapsáno v techničáku .. ted přišla chvilka napětí
kolik za to bude chtit ??????
řikal jsem si to bude pálka kort když tam nechaval dělat celo lak, a když mi to řekl tak cena byla vice než přiznivá !! pro mě až moc .. !
tak jsem si řek že to budu muset nějak zařidit. odjiždíme od minora... sedneme do střibrnáka s tatou zabouchneme dveře a jediné co táta řek to je nadhera jedem pro penize
i když se mu to na fotkách nelibilo tak na konec na živo to bylo lepší 
Připrava na převoz:
s minorem jsem byl domluven že si to asi za 3 tydny odvezu minorovi to nevadilo ten zatim vyčistil interier našel chybějici dily podběhu,dal tam radio repráky našel dvě sedačky ktere nebyli moc poničené prostě to ještě vyšperkoval do ty nejviší kvality co mohl a za to mu velké díky !
vyměnil bosh svičky za origo na vtec
vyměnil i zapalovaci kabeli který netěsnili za modré silikonové a dalši hromadu věci prostě aby to bylo komplet.
nalepil nalepku na naraznik na světla atd.. spravil šibr protože se zasekaval chyběli nějaké gumové dorazi a nesvitila mlhovka bylo prej hrozný peklo ale nakonec byl ohlý jenom pin v konektoru
a včera přišel den D! jelo se pro céro byl jsem sice nemocen ale minor už potřeboval uvolnit garaž tak jsem pro to jeli
no a crx je pred barakem
ted se zařizuje dvougaraz takže bude mit kde i přez zimu spinkat
popis jeho života
...
tak crxátko je koupeno v německu 10.7.1991 první majitel si ji hýčkal mel ji neuvěřitelných 15 let
v roce 2006 byl stav tachometru 170tis pak ji prodal dvou bratrum který na tom chtěli udělat asi velký project a z velké častí se jim to povedlo stavěli to 4 roky,je vyvařená jenom na levem lemu prahy nevim ale neni nikde žadná rez
podvozek ošetřen gumoasfaltem a dutiny vystřikany po 4 letech tvrdé dřiny bylo s crx ujetou 2tis km je tu rok 2010 na crx se udajně prastalo pracovat a 4 roky stála až do roku 2014 kdy ji přivezl zachrance minor a dostala se ke mě 
Popis crxa
tak na čem crx stoji kola OZ racing 16´ přesný typ nevým gumy 215/40 gumy najeto jako vše 2tis km.
stoji na plně stavitelném podvozku od značky KW jsou dělany tahla řizení,čepy,atd . brzdy jsou EBC vrtané s deskama takže to možná bude i brzdit
silenty na podvozku netušim co tam je
to se zjisti až to pujde na hever tak a ted něco k vyfuku svody jsou origo za svodama je nerez trobka s novým nerez katem završené duplexem od značky MOHR velký roury ale poměrně tiché. dostáváme se k motoru jsou tam dělané rozvody a je tam nějaký nový chladič prej sportovní ale netušim pak je tam nějaká trubka na sani od německé značky tušim ale nevim jaká plus filtr to je asi tak vše co mě ted napadá 
je to v eleketrice zrcátka i okna a co hlavně ma to hladové oko
jakej luxus
ted to stači oběhat a přihlasit a pak už jenom jezdit a pak to schovat do garaže
takže to je muj další přibeh doufam že jsem vas nenudil a netrhali jste si vlasi u mejch pravopisnech chyb za to se omlouvam
je tam ještě nějaká ta prace ale spiš jen dolazování snad
a ted už jenom
foto hazim hned 
..... chvilka napětí tak začalo to tak jel jsem tramvaji po evropské v praze koukam si z okna a najednou vidim honda pickup nebo spiš nějaký jeep a za nim co by buh nechtěl plato a na něm modrý crx vtec
trochu dotknutá tuningem ale fakt pěkná spadla mi čelist !! pomalu si ji prohlizim ze předu prvni co se mi libilo byli pruduchy na kapotě najednou už vidim na zadek auta a BUM !! čuměl jsem ještě víc takovej naraznik a roury jsem vživotě neviděl
.hned mě začalo zajimat koho to bylo značka byla snad z plzně, jelikož jsem jel na koncert kabatu na vypich tak jsem se tam setkal s petkem tak jsem mu o tom užasnem crx vyprávěl a on mi řekl že je minora ale pšššt
.Domluvil jsem se z minorem že se stavim a obhlídnu to
!!! byl jsme v tranzu
řikal jsem si to bude pálka kort když tam nechaval dělat celo lak, a když mi to řekl tak cena byla vice než přiznivá !! pro mě až moc .. !
i když se mu to na fotkách nelibilo tak na konec na živo to bylo lepší Připrava na převoz:
s minorem jsem byl domluven že si to asi za 3 tydny odvezu minorovi to nevadilo ten zatim vyčistil interier našel chybějici dily podběhu,dal tam radio repráky našel dvě sedačky ktere nebyli moc poničené prostě to ještě vyšperkoval do ty nejviší kvality co mohl a za to mu velké díky !
vyměnil bosh svičky za origo na vtec
nalepil nalepku na naraznik na světla atd.. spravil šibr protože se zasekaval chyběli nějaké gumové dorazi a nesvitila mlhovka bylo prej hrozný peklo ale nakonec byl ohlý jenom pin v konektoru
popis jeho života
tak crxátko je koupeno v německu 10.7.1991 první majitel si ji hýčkal mel ji neuvěřitelných 15 let
v roce 2006 byl stav tachometru 170tis pak ji prodal dvou bratrum který na tom chtěli udělat asi velký project a z velké častí se jim to povedlo stavěli to 4 roky,je vyvařená jenom na levem lemu prahy nevim ale neni nikde žadná rez Popis crxa
tak na čem crx stoji kola OZ racing 16´ přesný typ nevým gumy 215/40 gumy najeto jako vše 2tis km.
stoji na plně stavitelném podvozku od značky KW jsou dělany tahla řizení,čepy,atd . brzdy jsou EBC vrtané s deskama takže to možná bude i brzdit
je to v eleketrice zrcátka i okna a co hlavně ma to hladové oko
jakej luxus
ted to stači oběhat a přihlasit a pak už jenom jezdit a pak to schovat do garaže
je tam ještě nějaká ta prace ale spiš jen dolazování snada ted už jenom
foto hazim hned Honda CRX ED9... K20 SWAP...
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
motorak nějaká prace tam bude leštit a leštit 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
jedna strana
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
druhá
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
a ted zadek :p
pod tím křídlem bude možná i vidět, to mě hrozně vadilo, že u těch origo vidíš v zrcátku kulový. Barva dobrá, taková by mě taky sedla