ED9- černá - Jazzik´s CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Jazzik´s CRX

Příspěvekod jazzik » 03 črc 2011 20:56

takze zatimco vetsina CRXaru si uzivala spolecnost na srazu,ja trcel doma v Plzni a daval Hondicce trochu pece.

-vymena gufer na vacce a klice

Obrázek

-natrena bila olejova vana tam byla nasazena

Obrázek
Obrázek

-vymena silentbloku na prednim stabilizatoru (cena za obe strany znacky Nipparts po sleve 280kc)

Obrázek

-jinak tady je snad videt ta zvednuta kapota

Obrázek

-a taky je tu videt uz dalsi pouziti ty bily barvy (a na kotoucich to taky drzi)

Obrázek
Jazzik

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 04 črc 2011 07:44

zvednutí kapoty zajímavé řešení, dřív jsem si myslel "proč s takovou odchylkou ty lidi něco neudělají" :D

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 04 črc 2011 10:19

pěkná práce pane,jseš kluk šikovná *fin*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 04 črc 2011 10:32

Redy píše:zvednutí kapoty zajímavé řešení, dřív jsem si myslel "proč s takovou odchylkou ty lidi něco neudělají" :D

jo posloucham to casto :D ...nekdo me uklidnoval,ze je to americky JDM,ze to delaj hodne v americe... kazdopadne je hodne citit ten vzduch kdyz se vlozi ke sklu ruka...kdyby se udelalo jeste neco co by pod natlakem ten vzduch odhanelo pryc tak by to bylo asi jeste lepsi,ale nepotrebuju mit kapotu celou rozrezanou kvuli nasavani a odsavani vzduchu :D
Jazzik

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 08 črc 2011 01:52

takze mam za sebou swap ze dvou karburatoru keinhin na 4bodove vstrikovani...streda zacala kompletnim rozebranim c4g,ve dvou jsme to meli za 3,5h hotove...po 20:00 sem dorazil do garaze,svolal pro jistotu dva kamarady (nakonec jsem dobre udelal) a pustilo se za kazdou cenu do prestavby s myslenkou ze se to stihne za par hodin...trochu se to vleklo,po utocich vseho druhu hmyzu se povedlo motor natocit...ale jak uz to byva,ozvala se ECU a taky jsem nemohl za boha rozchodit budiky...auto se po hodine a pul "premlouvani" zatlacilo do garaze s tim,ze se dodela odpoledne....rano jsem mel necekany budicek a tak jsem nevyspan absolvoval cestu s pojizdnym nakupnim kosikem znacky peugeot...pri blizici se myslence na garaz a dodelani jsem svolal kamarada,ktery tam se mnou jako jediny zustal do 3 rana a domluvil se,ze odpoledne to dodelame,tim padem jsem dorazil do garaze jako prvni,ujistil se,ze jsem vzal vse (ne nezklamal sem a zapomnel sem pvc trubku na sani :D )a zacla se opet resit elektrika do pristrojovky,byl jsem uz vybaven pochroumanymi budiky a elektrikou ktera mela pasovat...stale nic....vse jsem opet vyhazel,nakonec jsem zjistil,ze nemam dotazene ukostreni,coz nebyla ale pricina chyb...a tak se pokracovalo,nakonec jsem ze 3 kusu budiku musel poskladat aspon castecne chodici poface budiky (vnitrnosti z predface bohuzel nepasuji a tak jsem byl trochu ztracen) nakonec se ukazalo,ze jedna chyba po resetu jednotky zmizela a druha bude asi jen spatne zapojeny konektor do cidla,budiky ukazujou rychlost,vsechno mozny,jen spatne ukazuji teploty a otacky...momentalne uz je to pojizdne,jen dodelat okolo zbytecnosti...a pocity?jinej zvuk,jinej zatah,nesmrdi vsude nespalenej benzin...no uvidime casem... chci nahodit jeste jednotku z A9 co to bude vytvaret

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Jazzik

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 25 črc 2011 23:12

tak a vizualni zmena...doladit detaily,zalaknout a bude krasa

Obrázek
Jazzik

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 10 říj 2011 17:51

-takze pridany 4-2-1 nerez svody
-vymenena baterku za baterku spravne velikosti
-predelani privodu sani,filtr schovanej v podbehu
-doma se snazim dat dohromady 14ky alu Exip,gumy uz mame
-nechal sem udelat folie na skla na zadni a bocni trojuhelnicky (samozrejme s atestem)
-az dorazi motorovy olej tak se vrhnu na pretesneni vany
-sehnal sem si hlavu z 1,6 takze v pripade nudy pres zimu tak prehodim vacky a ventily s pruzinama
-pokud to konecne klapne tak se CeRXko vyvari a da do cernyho laku s tim,ze se to bude delat v boxu :)
-udelana predni horni rozpera
-pridan do kufru woofer Blaupunkt a zesilovac
-na spodni plasty u dveri sem nechal ve sleve vytisknout Mugen Power (at to ma vic koni :D )

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Jazzik

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 10 říj 2011 21:25

Ta kapota vypadá dobře :-) *fin* *love*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 10 říj 2011 22:34

Petk@ píše:Ta kapota vypadá dobře :-) *fin* *love*

dekuji,jeste se na ni trochu dovyradim :) pak by to mohla byt pecka
Jazzik

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 07 lis 2011 10:21

tak je tu mensi aktualizace

-vymeneny zadni silentbloky na ulozeni tlumice (bohuzel sem koupil vice nez sem potreboval),znacka Febi/bilstein kdyby nekdo mel zajem
-rozmerove sou ty silenty (pisu to jen proto aby nekdo neudelal stejnou chybu jako ja)
tloušťka [mm]: 50
vnitřní průměr [mm]: 10
vnější průměr [mm]: 37

-dale udelana geometrie
-serizeni svetel
-zkontrolovani podvozku atd,krom prahu a lemu auto vporadku :)
-vymeneno tesneni pod olejovou vanou
-vizualni zmena - 3d carbon folie na vicku nadrze,zvazuju i listy,lizatko a plasty na sloupcich,takze si do toho necham od vas rict nazory

Obrázek
Jazzik

Majtycrx
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Majtycrx » 07 lis 2011 11:18

Ja planuju cely auto v carbonu:) jinac jak si psal tu kombinaci ty tak by to taky urcite nebylo k zahozeni:)

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 07 lis 2011 11:49

Majtycrx píše:Ja planuju cely auto v carbonu:) jinac jak si psal tu kombinaci ty tak by to taky urcite nebylo k zahozeni:)

cely auto do karbonu se mi davat nechce kvuli financim,opravam pri protrzeni folie ...a asi uz by to bylo moc i na me,nejsem zastancem tohodle,ale kdyz kamrad prisel s tim,ze to dela a ma nejaky zbytky v batohu tak proc to nezkusit,nehlede na to,ze sem videl ty pocarbonovany sloupky a to vypadalo hodne solidne... btw uz jdu pro fotak a vyfotim ti ten panel topeni :D
Jazzik

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 23 lis 2011 10:07

-tak kola hotove

Obrázek

-uz se pripravuju psychicky na to,ze budu pres zimu zase ne v nejlepsich podminkach makat na aute a to od zakladu...nahanim kamarada na vyvareni,koukam po materialech a az opravim maminky popojezditko (pazout 106) tak se cero rozebere,interier vytepuje
-krom vyvareni tak vystrikani dutin,prahu,podvozku
-vnitrek auta (nemyslim interier,ale karoserii) a motorak pujdou do bile barvy,motor se pokusim trochu vysperkovat
-necham oblozit spojku
-s autem chci jit jeste o kousek niz
-opravit a dopasovat narazniky a veskery uchyty...

prace fura,snad se to zvladne :) a jeste pocitam s navstevou prahy za lazzikem,m@jkem a vama klucka usaty :)
Jazzik

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 23 lis 2011 20:10

já se chci pak taky sejít! :D snad mě nepoženete když přijedu městskou hromadnou :lol: jinak dobrá práce s koly, držim palce ať jde práce na autě od ruky a prsty moc nemrznou! :D mimoto, co tu třeba zajít na bowling? dával sem tu echo, ale nikdo se moc nehlásil *cry*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 23 lis 2011 20:30

Redy píše:já se chci pak taky sejít! :D snad mě nepoženete když přijedu městskou hromadnou :lol: jinak dobrá práce s koly, držim palce ať jde práce na autě od ruky a prsty moc nemrznou! :D mimoto, co tu třeba zajít na bowling? dával sem tu echo, ale nikdo se moc nehlásil *cry*

jestli budes hnan tak leda za nereagovani na SZ :D ... ja myslim,ze lazzik je taky bez crxka,ja tez takze tam asi vsichni prijdou peso :D .. vybral sem si k vanocum pracovni zimni kombinezu tak snad neumrznu :) a na bowling bych zasel kdyz na to bude :)
Jazzik

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 23 lis 2011 21:31

moc práce moc práce :D taky teď samolepky vůbec nestíhám *cry* pak to budu muset dát do kupy :) na všechno všecičko sám no *cry* tak ten bowling domluvíme, na kdy to tak vidíte??

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 23 lis 2011 21:37

Redy píše:moc práce moc práce :D taky teď samolepky vůbec nestíhám *cry* pak to budu muset dát do kupy :) na všechno všecičko sám no *cry* tak ten bowling domluvíme, na kdy to tak vidíte??

to nevime sami ani my dva,to budem muset jeste poresit :) jako ja ty samolepky vyridim,ale proste to asi bude vychazet cenove momentalne jinak :/
Jazzik

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 24 lis 2011 07:31

Ja bych byl urcite pro bowling,skusim se domluvit s jazzikem,jak by mohl.martin by si snad cas take udelal,minor asi taky tez.

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 24 lis 2011 12:33

jazzik píše:-tak kola hotove

Obrázek

-uz se pripravuju psychicky na to,ze budu pres zimu zase ne v nejlepsich podminkach makat na aute a to od zakladu...nahanim kamarada na vyvareni,koukam po materialech a az opravim maminky popojezditko (pazout 106) tak se cero rozebere,interier vytepuje
-krom vyvareni tak vystrikani dutin,prahu,podvozku
-vnitrek auta (nemyslim interier,ale karoserii) a motorak pujdou do bile barvy,motor se pokusim trochu vysperkovat
-necham oblozit spojku
-s autem chci jit jeste o kousek niz
-opravit a dopasovat narazniky a veskery uchyty...

prace fura,snad se to zvladne :) a jeste pocitam s navstevou prahy za lazzikem,m@jkem a vama klucka usaty :)

Čím si prosímtě dělal ty kola? :) Díky..
Honda Prelude 2.0 F20A4

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 24 lis 2011 15:10

Vyzera to na foliu podla toho co vidim v pravo ...

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“