EE8 - modrá - zakletá princezna:-)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Redy a zakletá EE8 princezna:-)

Příspěvekod Redy » 09 dub 2011 15:56

Tak, dnes mi v žilách začala zase kolovat krev :) udělal jsem si radost zadním origo vtecovým světlem v parádním stavu a s andrewem jsme nasadili spoon zrcátka, samozřejmě kopie, ale na pohled velmi pěkná a autu opravdu sluší *dance* a hlavní zpráva, zajel jsem zkusit jednoho klučinu, který mi nabídl pomoc s kastlí a vypadá to že se nakonec pustíme do její renovace :) bude na ní práce ale kluk je to šikovná a dělá tady v okolí spoustě lidem na hondách a lidi jsou velmi spokojeni *oprava* *hlad*
P1100164.jpg

P1100168.jpg

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 11 dub 2011 07:38

Tak at to dobre dopadne..Pekne se do toho obuj at to je do leta hotovo pane ,,ŠÉF,, *fin*

gizmi
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod gizmi » 11 dub 2011 15:18

Pekneeeee!!! K panylku: takhle na aute ani neni videt ten drobny skrabanecek, coz je fajn a hlavne jsem rad ze nekomu bude panel delat radost *fin* K zrckam: presne muj vkus!!!! Opravdu pekne auto, hlavne nesklouznout k rozsirovani kastle, atd atd.. decent je nejhezci ;) (co ty nastavce lemu kol? To na aute jiz bylo? :)) )

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 11 dub 2011 15:25

jééé, tady se někdo probudil ze zimního spánku *vytlem* se mrkni jak vypadalo při koupi na první stránce ;) už jsem z toho sundal prahy a někde mi upadl doplněk blatníku :D lemy ani sundavat nebudu...vyříznou se a navaří nový díl bez těhle blbinek ;) jinak ten škrábaneček jsem nějak nezjistil který myslíš :D jsou v opravdu krásném stavu na 20let staré světlo, je na nich jen viditelné jakési lepidlo zaschlé, tak to už jsem dal dolů a teď mají jen běžné sem tam malinkaté škrábanečky, takže za mě maximální spokojenost *love* už jsem to chtěl řešit kopií originální samolepky a pak taková příležitost, to se neodmítá :D jinak upravit chci opravdu jen decentně...kola, podvozek, zrcátka, pozičky a hotovo ;) hlavně dostat do perfektního stavu *fin*

gizmi
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod gizmi » 11 dub 2011 16:24

:oops: safra..ted na to koukam teprve :D No nekoukal jsem na prvni stranku mnooo *dance* Kazdopadne hodne prace, takze nic nepodcenit a nesetrit ..verim ze bude pekna jeste *fin* PS: nechces hodit tu fotku prahu na HondaDnes? :lol: :lol:

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 12 dub 2011 19:10

nejsem blázen :lol: mimochodem, věděl by někdo jak sundat bez poškození bauset předního skla? ten svůj mám v dezolátním stavu a na jednom ee8 je v pořádku k prodeji *fin*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 12 dub 2011 19:26

Redy píše:nejsem blázen :lol: mimochodem, věděl by někdo jak sundat bez poškození bauset předního skla? ten svůj mám v dezolátním stavu a na jednom ee8 je v pořádku k prodeji *fin*

bohuzel pokud je tam jeste origo sklo tak jedine vyndani i s oknem
Jazzik

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 dub 2011 16:02

tak jsem dnes zase běhal kolem princezny *dance* krásné počasí k tomu úplně vybízelo, no a sundal jsem komplet střešní tapec a šíbr (udělám fotonávod) jelikož v tom mém je nějaký porouchaný mechanismus, tak na to musím ještě mrknout a kdyžtak tam dám náhradní co mám v garáži, no a rovnou jsem vyčistil odtokové kanálky ze šíbru, určitě doporučuju všem zkontrolovat, rádi se ucpávají a šíbr pak krásně rezne ;) no a nahodil jsem prahy v tyrkysové barvě a vyměnil pravý přední blatník (blatník je mokrý, proto je tak flekatý :D )...pod blatníkem pouze povrchová rez, takže očistím, stříknu nějakým antirezem a dáme novou barvičku *drinks* také jsem sundal předface lištu co jsem měl nabastlenou na dveřích, tak doufám, že se mi podaří sehnat poface...zde foto z prací
P1100394.jpg

P1100395.jpg

P1100397.jpg

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 dub 2011 19:45

Tak mě dneska lazzik ponukal ať se podívám pod kobereček :D během hodinky jsem zatím stihl jen odstrojit komplet kufr a myslím že mám radost *slint* po rzi defakto ani památky, pouze u pár šroubů a pod rezervou v jednom spoji je dirka, kterou jsem důkladně šroubovákem prozkoumal a nikam nepokračuje :) tohle céro si zaslouží záchranu *fin* nedalo mi to a mrknul jsem trochu i pod koberec na podlaze a tam také krom pár závrtných šroubů od "rieger pudingu" rez skoro nikde...vypadá to že to opravdu schytaly pouze prahy a lemy pod pudingem *fin*
P1100405.jpg

Cody
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cody » 18 dub 2011 22:16

*fin*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 21 dub 2011 15:46

Před...

P1100407.jpg

Po...pod blatníkem povrchová rez komplet oškrábnuta a vše vystříkáno antikorozem, teď už to jen zpasovat :D

P1100408.jpg

Jinak už jsou doma nové lemy, koupil jsem kastrol 10W40, brzdovku Ferodo a na cestě je olej do převodovky originál Honda a olejový filtr také originál Honda *slint* v pondělí se na to se stechim pustíme *oprava* *drinks*

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 21 dub 2011 19:39

to bude sranda ja uz snad budu mit auto (jak rika moje kamoska milenku) v patek doma :-) dnes jsem byl obout novy kola :-) jinak odtahovy parkoviste kriminalky..!! mega luxusni kary vsude :D a mezi nima to moje :D

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 25 dub 2011 17:43

Výměna aspoň zatím motorového oleje se Stechim a Lazzzikem, děkuji kluci :D *fin* *drinks* aby jsme povolili šroub na převodovce tak to bude chtít nějaký pořádný sikovky a co se týče brzd, tak tam škoda mluvit, musí se toho hodně vyměnit *oprava* pak nás spláchlo počasí...ale pokec dobrej :D cesta ke garáži je opravdu dlouhá :lol:
Přílohy
P1100469.jpg

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 25 dub 2011 18:03

Redy a máš prosimte to kladivo :lol: :lol: :lol: :lol:

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 25 dub 2011 18:06

redy to dneska mel jak maraton do ty garaze :D

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 25 dub 2011 20:43

máš to snížené nebo origo podvozek??? jinak já měl na převodovce šroub na čtyřhran a udělal jsem to tak... koupil jsem čtyřhran mám pocit 1x1cm zbrousil jí na vhodnej rozměr... pak jí trochu ohřál ale ne moc aby to pak neprasklo a ohnul a šlo to sice ztuha ale šlo to ale jinak už se mi válí doma magnetický šrouby takže to půjde už lahodně to je šestihran... pokud tam máš jiný šroub tak sry za offtopic *fin*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 25 dub 2011 20:51

vypouštěcí půjde, ale napouštěcí je v háji, bude se muset povolit pořádnejma sikovkama, byl úplně ožvejklej
download/file.php?id=3732&mode=view/1.jpg
mimochodem věděl by někdo kde koupit novej?
jinak je to sníženo, ale co tam je bůh suď...

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 25 dub 2011 22:17

Redy píše:vypouštěcí půjde, ale napouštěcí je v háji, bude se muset povolit pořádnejma sikovkama, byl úplně ožvejklej
download/file.php?id=3732&mode=view/1.jpg
mimochodem věděl by někdo kde koupit novej?
jinak je to sníženo, ale co tam je bůh suď...

Kasli na nej.... najel ho tam pres nahon tachometru....Delal jsem to tak,uz mnohokrat...Povolit ten sroubek,pootocit pacicku,vytahnout zavlacku s lankem a pak treba klestama na drat opatrne nase-vase vytahnout tu trubicku a pres hadicku s trychtirkem nalit jenom a pouze MTF

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 26 dub 2011 10:08

podle mě,je to takhle zbytečné dělat,redy má sice ten nápušták hodně vožvejklej ale chce to pořádný sikovky a mělo by to jít ven *oprava* hlavně spíš kde sehnat ten šroub nový

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 26 dub 2011 11:27

lazzzik píše:podle mě,je to takhle zbytečné dělat,redy má sice ten nápušták hodně vožvejklej ale chce to pořádný sikovky a mělo by to jít ven *oprava* hlavně spíš kde sehnat ten šroub nový

Nechat vyrobit, jednoduchý... :D
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“