a hlavní zpráva, zajel jsem zkusit jednoho klučinu, který mi nabídl pomoc s kastlí a vypadá to že se nakonec pustíme do její renovace

Moderátor: Minor
a hlavní zpráva, zajel jsem zkusit jednoho klučinu, který mi nabídl pomoc s kastlí a vypadá to že se nakonec pustíme do její renovace

se mrkni jak vypadalo při koupi na první stránce
už jsem to chtěl řešit kopií originální samolepky a pak taková příležitost, to se neodmítá
Kazdopadne hodne prace, takze nic nepodcenit a nesetrit ..verim ze bude pekna jeste Redy píše:nejsem blázenmimochodem, věděl by někdo jak sundat bez poškození bauset předního skla? ten svůj mám v dezolátním stavu a na jednom ee8 je v pořádku k prodeji
krásné počasí k tomu úplně vybízelo, no a sundal jsem komplet střešní tapec a šíbr (udělám fotonávod) jelikož v tom mém je nějaký porouchaný mechanismus, tak na to musím ještě mrknout a kdyžtak tam dám náhradní co mám v garáži, no a rovnou jsem vyčistil odtokové kanálky ze šíbru, určitě doporučuju všem zkontrolovat, rádi se ucpávají a šíbr pak krásně rezne
také jsem sundal předface lištu co jsem měl nabastlenou na dveřích, tak doufám, že se mi podaří sehnat poface...zde foto z prací
po rzi defakto ani památky, pouze u pár šroubů a pod rezervou v jednom spoji je dirka, kterou jsem důkladně šroubovákem prozkoumal a nikam nepokračuje
v pondělí se na to se stechim pustíme

aby jsme povolili šroub na převodovce tak to bude chtít nějaký pořádný sikovky a co se týče brzd, tak tam škoda mluvit, musí se toho hodně vyměnit
pak nás spláchlo počasí...ale pokec dobrej Redy píše:vypouštěcí půjde, ale napouštěcí je v háji, bude se muset povolit pořádnejma sikovkama, byl úplně ožvejklej
download/file.php?id=3732&mode=view/1.jpg
mimochodem věděl by někdo kde koupit novej?
jinak je to sníženo, ale co tam je bůh suď...
hlavně spíš kde sehnat ten šroub novýlazzzik píše:podle mě,je to takhle zbytečné dělat,redy má sice ten nápušták hodně vožvejklej ale chce to pořádný sikovky a mělo by to jít venhlavně spíš kde sehnat ten šroub nový

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti