ED9 SWAP Martin666's CRX (prodáno)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Loiza666's CRX

Příspěvekod Martin666 » 27 dub 2014 08:52

skritek píše:Vtec se ti na neutral nesepne !!!!!! Vtec spina po zahrati motoru - po dosazeni otáček motoru a hlavne po prekroceni cca30km za hod do te doby ECU VTEC nesepne

Tak to mam nejspis blbe nastaveny.... jsem si tim naprosto jist, ze sepne. Zvuk se totiz zmeni a i jinak pak poskočí (jdou rychleji nahoru) otáčky v těch spínacích točkách... ani jedno neni videu videt, ale mozna vidis, ze na budiku teploty a tlaku je 85°C. Takze motor zahraty. Ted to zkouset nehodlam, nemam teply motory ale jakmile bude nekdy teply a vzpomenu si na to, tsk to nahraju, ze se fakt spina Vtec na neutral. Divil jsem se taky,proc to spina, ale rekl jsem si, cert to vem.
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 04 kvě 2014 21:29

Dnes další fajnová zjištění... po zadření motoru, které se mi stalo (ne moji chybou), šel motor v podstatě na reklamaci do minimálně mnou již opovrhujícího servisu v Praze Motorart... Závada byla přesně tak, že motor nebyl přidřený, ale šálky se rozletěli. Během této reklamace jsem řekl, ať teda, když je motor venku, ať zkontrolují vše a popřípadě vše vymění. Mělo by být vše vyměněné s tím, že jsem si zaplatil pístní a stěrací kroužky. Klika byla prý zbroušena (nejspíš ano, je "lesklá"), písty byli nejspíš venku. Vyměněno snad vše a dány výbrusové věci. Ohledně válců mi bylo řečeno, že u těch výbrus potřeba není, že jsou jako nové. Tím, že se mi v současné době dělá GO hlavy a tím pádem jsme se mohli podívat na ovalitu válců a popřípadě se podívat na písty (jen z vrchu), změřil se blok a prostě tak nějak všechno, co šlo... zjistilo se, že válce nejsou zdaleka jako nové a že jsou dokonce (podle prvního měření) za limitem servisního zásahu. Podle všeho 81,07 je limit... já mám 81,08. Ale divné je to, že to není ve směru, ve kterých vlastně "chodí" píst, ale jak kdyby boční strany. Bude se to teda měřit ještě jedním měřákem a zjistí se, zda-li bylo měření přesné, či ne... každopádně jestli ne... už na toho kokota seru a jdu mu dát motor, ať si ho třeba do prdele narve a ať mi dá okamžité jiný. Protože kdyby mi tehdy řekl, že to je špatný, tak se to nechalo udělat a dohodli bychom se nějak... ale takto, pokud mi úmyslně lhal, což si myslím, že ano, jelikož by musel dávat výbrusové písty a tak... tak do toho nešel, aby neprodělal. Ale řeknu vám, že jestli to bude fakt špatné, tak mu ten motor omlátil o hlavu a udělám mu takové jméno, že se z toho posere!

omlouvám se za moji mluvu, obvykle jsem klidný a sprosté slovo ze mě vyletí jednou za 100 let... teď jsem si to vybral na pár století dopředu... ale tohle je fakt už moc. Krom toho, pokud se zjistí, že ten motor je opravdu v tak špatném stavu, tak nejedu na CRX sraz CRXkem.... zase... :-(
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 04 kvě 2014 22:06

Tak tohle je opravdu bída.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 04 kvě 2014 23:17

Krom toho mi teda uz na hotovo odesla spojka... taky mi mohl rict, ze je ve stavuy kdy chxe nutne vymenu... najel jsem s ni 2500 km... to na spojce muselo byt videt ze ma tesne pred smrti... proste ne, dimitara a ten jeho motorart ja nikdy nikomu nedoporucim.... ani svemu nepriteli!
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 05 kvě 2014 18:15

Loiza666 píše:Dnes další fajnová zjištění...

No to je mazec. Nevím, kdo z nás dvou má větší smůlu. Tak ať se ti vede už jen dobře. *honda*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 18 kvě 2014 09:48

Ahoj lidi,

všechny srdečně zdravím. Mám nové poznatky... Motor se zdá být... no... relativně ok. Hlava je na GO, jinak bylo zjištěno, že vodítka jsou naprosto v řiti. Druhovýroba sehnat nejde, takže jedině origo.

Jinak teda... kvůli srazu byla potřeba udělat některá razantní rozhodnutí. Objednal jsem spojku, komplet včetně setrváku a bylo to objednáno extra poštou... kdyby to přišlo o dvě hodiny dříve do Brna, tak to bylo doručováno ve čtvrtek... jinak pátek... A proč extra pošta? Snažím se zvýšit procento, díky kterému dojedu na CRX sraz s CRX :-)
Přílohy
Cesta spojky.jpg
ACT clutch.jpg
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 18 kvě 2014 11:10

Hlavu mám jednu navíc, ale nejsem mechanik a nedokážu říct, jak moc jetá je.
I když, ty tam máš ITR hlavu? Tu nemám.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 18 kvě 2014 11:45

To musela byť riadne drahá pošta .. :) Podľa mňa by sa taká spojka dala zohnať aj v Európe nie ???

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Martin666's CRX

Příspěvekod Martin666 » 18 kvě 2014 15:21

Minor píše:Hlavu mám jednu navíc, ale nejsem mechanik a nedokážu říct, jak moc jetá je.
I když, ty tam máš ITR hlavu? Tu nemám.

Přesně tak...

Robo23x píše:To musela byť riadne drahá pošta .. :) Podľa mňa by sa taká spojka dala zohnať aj v Európe nie ???

No, hele, ono to bylo pro mě levné :-D měl jsem dohodnutou spojku a borec mě další den po zaplacení píše, že už nemá setrvák, že má jen ten streetlite.. a ten jsem nechtěl, chtěl jsem přímo prolite od ACT. No, tak minapsal, že to pošle příští týden.. říkám, ok, ale sralo mě to, nakonec jsem mu napsal, že jsem našel borca, co to má okamžitě skladem a pošle to i spešným (do 10 dní) a levnější a ten borec psal, že to odešle teda v úterý DHL a že to budu mít do pátku doma... nevěřil jsem tomu, ale stalo se :-D

Takže jsem vlastně nezaplatil nic víc, než jen obyč poštu :-D Pro mě výhra :-) Pak ještě teda bude Monty ladit motor a snad CRX sraz stihnu... krom toho se musí udělat brzdy, čepy, podvozek, motor, ..... noooo prostě toho je hodně, ale díky tomu, že spojka dorazila takhle brzo, se pravděpodobnost výskytu na CRX srazu s CRX zvyšuje :-) což je super :-)
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Martin666's CRX

Příspěvekod Jimmy_CRX » 18 kvě 2014 16:35

pekne clovece *pohladit* nech to odteraz len odsejpa ;) na druhej strane, ci ist na zraz s crx alebo audi cesta by bola tak ci onak pre mna v style *shark* :D :D takze sa tesim *fin*

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 18 kvě 2014 20:39

Robo23x píše:To musela byť riadne drahá pošta .. :) Podľa mňa by sa taká spojka dala zohnať aj v Európe nie ???

Ještě doplním... nevím... hledal jsem to všude možně. Ale nic... měl jí někdo tady... možná na breker.cz nebo zitec... teď přesně nevím, ale za cenu přes 25 za tento kit... já to měl v podstatě za 20 včetně všeho. A navíc za tři dny :-)
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 18 kvě 2014 22:58

Len tak na rýchlo som kukol u poliakov a za kit act pro lite zotrvák a act HD street spojka cena cca 24000 8-) takže si asi kúpil dobre :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 19 kvě 2014 05:48

Robo23x píše:Len tak na rýchlo som kukol u poliakov a za kit act pro lite zotrvák a act HD street spojka cena cca 24000 8-) takže si asi kúpil dobre :)

A vis co je na tom nejlepsi? Nemam HD spojku, ale XT :-) takze jeste t vyssi verzi :-) xtss na integru :-) mela by prenest 433 n.m.
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 črc 2014 17:59

Takže lidi, nové poznatky...

Krom toho, že mě všichni píší o fotky... ještě jsem se k tomu nedostal. Stále testuji a studuji svůj vůz, proč to žralo tolik oleje. Každopádně jsem asi udělal pokrok. Normálně jsem skoro na 150 km dolíval půl litru, někdy i víc, podle jízdy. Nyní mám 300km najeto a nechybí ani kapička oleje. Jak to? I když měl být motor pod GO a to komplet, nejspíš se jednalo o špatný olej, který se choval nejspíš jako "průtokový" a spíš jsem jezdil na olej, jak na benzín. Dalo se do motoru čistidlo, nechalo pořádně vyčistit a nalil úplně nový olej a to Castrol 10W-60 FST, který by měl být, podle slov Danyho a Infinitiho, jeden z nejlepších olejů, který se dá dát do B18C6 (krom asi Motulu 8100 X-CESS 5W-40).

Zatím, mohu potvrdit, že za 300 km mi nezmizela ani kapka oleje, je teda ale pravda, že 200 km jsem jel kadla kadla :-D pozítří zkusím přesný opak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

!Vojta!
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod !Vojta! » 01 črc 2014 18:43

Nechci ti kazit radost, ale ta spotřeba oleje je ovlivněná přechodem z oleje10w40 na 10w60, který má vyšší teplotní rozsah a je hustší. Lépe tedy těsní pracovní prostor válce. Změř tlaky, taky mě to čeká.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere". (Anthony Colin Bruce Chapman)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 01 črc 2014 18:51

!Vojta! píše:Nechci ti kazit radost, ale ta spotřeba oleje je ovlivněná přechodem z oleje10w40 na 10w60, který má vyšší teplotní rozsah a je hustší. Lépe tedy těsní pracovní prostor válce. Změř tlaky, taky mě to čeká.

Spíš si myslím, že byli přilepené stěrací kroužky... Ono fakt litr na kolikrát i 200 km je moc... Teď nemám žádný. Tlaky? 13,5 na všech válcích. Ovalitu super, vyměněny všechny kroužky, jak pístní, tak stěrací. Je možné, že to udělal olej, jelikož ten Liqui Moly s MOS2 asi opravdu není pro ITR motor naprosto ok. Ta 10W-60 zatím funguje suprově. Nevidím za sebou ani žádný obláček. Jak někteří viděli na srazu :-D

Navíc 10W-40 je naprosto standartní olej do těchto motorů, téměř každý to tam lije a nikdo nemá problémy. Prostě si fakt myslím, že to udělal ten olej, od té doby, co ho tam totiž liju, jsou s tím jen potíže a spotřeba
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 20 črc 2014 13:26

Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 20 črc 2014 14:51

TO JSEM ZVEDAV KDO TO KOUPI 260 TISIC *fin* *fin*
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 20 črc 2014 14:55

skritek píše:TO JSEM ZVEDAV KDO TO KOUPI 260 TISIC *fin* *fin*

Nikdo... a to jde :-D ale kdyby se náhodou někdo našel... možná bych přemýšlel :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele: