LJay píše:Obnovovalo se alespoň honování, když už se nedělal výbrus a jen se měnily kroužky?
Nevím kolik měl ten motor najeto, ale řekl bych, že z původního honování tam asi moc nezbylo a pokud se do toho jen vrazily nový kruhy, tak je dost pravděpodobný, že si správně nesedly. Honování totiž napomáhá při jejich usazení. Časem se to možná zlepší, ale stejně to asi nebude úplně OK.
Abych řekl pravdu, Dimitar se se mnou bavit ani moc nechtěl. Minor a Martin16 ví, co se mi stalo. Domlouvali jsme se den předem, že se stavím konečně, po roce, pro auto. Domluva bya úspěšná a já se prostě těšil. No a další den, když už prakticky čekám na odvoz na místo, mi zavolá Dimitar, jestli by to nešlo ještě o týden prodloužit a já mu zděšeně říkám: No, ale já už jsem v Praze a za chvilku budu u Vás. A on jen, že aha a dojeťte. Dojedu, kapota zvednutá, motor běží. Když se ho zeptám, proč tak najednou změna plánu v den převzetí, on řekl, že chtěl, aby mi auto předali ti, co na něm pracovali. Jen kvůli tomu. Řekl mi, že se vyměnili pístní kroužky, ukázal šálky na maděru, dal klíčky a jel jsem. Bez dalších informací, i když jsem je tak nějak chtěl. Potom vyjedu a nejede rychloměr, začnou pak na mě svítit kontrolky a říkám, že to už snad nemůže být možné, že to udělal naschvál, aby tam to auto bylo ještě ten týden. Kluci ze Hondy Petk@ a Lazzzzik to dali dohromady, ale.... prostě!!! Pak se museli udělat stejně nově silenty na motor, protože původní nedželi a motor cestoval, vibroval jako prase a pak začalo skákat levé kolo (asi díky tomu, že se motor hýbal a někde se musela poloosa vzpříčit). Já.... prostě fakt nevím, co se skutečně na tom motoru dělalo. A asi se to nikdy nedozvím, jestli Dimitar dělá mrtvého brouka.
A to nemluvím o tom, že se mi snažil namluvit, že jsem poprvé zadřel motor já. Teda, já ho zadřel, ale motor měl snad 250 km po převzetí a snažil se mi namluvit, že jsem musel mít vysoké obrátky a nezahřátý motor. Že jinak se nic takového stát nemůže... Prostě chtěl, abych platil já.
Takže si o tom udělejte obrázek sami.
. Stejně určitě nakonec zjistíš že to mizení oleje je jen nějaká pí*ovinka jak to tak bývá.
Řečkovice dali na B16
jinak to koště na kapotě maš jako novej tip vzpery kapoty ?