Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod Redy » 01 bře 2011 16:28

Nebyly by tam dobrý nějaký náhradní díly? přeci jen jen tak to tam nechat ležet by mi asi nedalo vyčmuchat komu to patří *fin*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 01 bře 2011 16:59

Redy píše:Nebyly by tam dobrý nějaký náhradní díly? přeci jen jen tak to tam nechat ležet by mi asi nedalo vyčmuchat komu to patří *fin*
,netuším co se tam v tom skrývá ale vypadalo to dost vybrakovaně, a ... nějakej borec z dodávky, se mě ptal co tu dělám , tak jsem se ho ptal ,.. a on že ví čí to je ale že to prodat nechce , a když jo tak za hodně ale ... kdo ví kdo to byl možná zhrzelej majtel :-D nevím já ho neviděl , seděl v dodávce a jen si pootevřel zatonované okno

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 01 bře 2011 18:46

bud rad,ze na tebe nerval a nebesnil,ze ti da do tlamy,uz se mi to stalo xkrat :D
Jazzik

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 01 bře 2011 20:27

jazzik píše:bud rad,ze na tebe nerval a nebesnil,ze ti da do tlamy,uz se mi to stalo xkrat :D
:D

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 bře 2011 22:41

už se mi to taky stalo :lol: zajímavý jak majitelé těhle leštěnek jsou ustrašený :D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 03 bře 2011 18:22

Tak podložky jsou zaplacené a začínají se vyrábět, ... tak už se na ne teším abych se mohl na kolech pěkně projet

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 03 bře 2011 20:31

Dáš tam teda těch 20mm? *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 03 bře 2011 22:17

HT88 píše:Dáš tam teda těch 20mm? *crx*

jj musím jinak tam ty 17ky nedostanu ale tak aspon ... je jasný že to musím rozšířit *jizda*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 04 bře 2011 15:22

Hele kolik si za ně dal? Já je točim každou chvíli a řeknu si za ně maximálně krabičku cigaret... že bych je taky začal dělat na zakázku... Největší co jsem dělal byly široký 250mm a byly na Hummera H2 pro jednoho podnikatele od nás :lol:
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 04 bře 2011 18:42

Wláďa píše:Hele kolik si za ně dal? Já je točim každou chvíli a řeknu si za ně maximálně krabičku cigaret... že bych je taky začal dělat na zakázku... Největší co jsem dělal byly široký 250mm a byly na Hummera H2 pro jednoho podnikatele od nás :lol:

a jako i se štefty ?
jestli jo tak to mě teda sereš , že ji to řekl až tedka jinak bych ti za 4ks podložek se zapušt matky, klidně koupil karton cigár

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 04 bře 2011 19:56

sajlem píše:
Wláďa píše:Hele kolik si za ně dal? Já je točim každou chvíli a řeknu si za ně maximálně krabičku cigaret... že bych je taky začal dělat na zakázku... Největší co jsem dělal byly široký 250mm a byly na Hummera H2 pro jednoho podnikatele od nás :lol:

a jako i se štefty ?
jestli jo tak to mě teda sereš , že ji to řekl až tedka jinak bych ti za 4ks podložek se zapušt matky, klidně koupil karton cigár

Jasně že se zapuštěnýma matkama, zrovna mam jedny přechodky na Accordu ze 4x114,8 na 4x100... Tak kolik si za ně dal? Čistě ze zvědavosti.. ;)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 04 bře 2011 22:20

nic mu nerikejte nebo uz to nebude za cigara :D ! ....

Wlada:co jsem to zjistoval tak pod 2tis se proste clovek skoro nedostane
Jazzik

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 06 bře 2011 09:15

Wláďa píše:
sajlem píše:

a jako i se štefty ?

Jasně že se zapuštěnýma matkama, zrovna mam jedny přechodky na Accordu ze 4x114,8 na 4x100... Tak kolik si za ně dal? Čistě ze zvědavosti.. ;)
2500 noo :-( příště se zeptám jestli to někdo nedělá.

A jinak , jsem zkoušel ty přídavné budíky, jak svítí a .. bude to porádička , jiank jsem včera, jsem nahazoval nekteré díry v garáži na zdech , příští tejden štuk, a tejden na to vymalovat a .... hotovo, přidělat police ke zdi a nějak rozumě si tam všechno vyskládat aby se dobře dalo pracovat :-)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 06 bře 2011 09:20

Poradíte mi někdo nějakou dobrou svářečku ? převážně na svařování auto , popřípadě občas něco i silnějšího ale jen minimálně , aaa no nejlepší by bylo na nějakej odkaz, ..aaa říct co je na ní tak super, svářečkám nerozumím , vím že dát pozor na to jak se to rychle přehřívá , ... atd, .. ale nic jiného mi nic neříká , 120A 60% , 95% 100% , to jsou , asi nejideálnější propozice co jsem zatím našel za rozumné peníze, ... , a cca tak za .... max 7500kč, včetně kabelů

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 06 bře 2011 11:19

Nejlepší co můžeš udělat tak koupit CO2 svářečku, jestli neumíš vařit tak by si elektrikou nepřilepil k sobě ani 2 plechy... Bejt tebou (jestli teda neumíš vařit) tak se na to vyser a nech si to vždy od někoho udělat jinak to budou vyhozený peníze a ještě se budeš tlouct do hlavy že si něco zprasil...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 06 bře 2011 11:23

sajlem píše:Poradíte mi někdo nějakou dobrou svářečku ? převážně na svařování auto , popřípadě občas něco i silnějšího ale jen minimálně , aaa no nejlepší by bylo na nějakej odkaz, ..aaa říct co je na ní tak super, svářečkám nerozumím , vím že dát pozor na to jak se to rychle přehřívá , ... atd, .. ale nic jiného mi nic neříká , 120A 60% , 95% 100% , to jsou , asi nejideálnější propozice co jsem zatím našel za rozumné peníze, ... , a cca tak za .... max 7500kč, včetně kabelů

No hele to chce CeOcko a to pochybuju ze za tyto penize koupis...to co popisujes vypada na svarovani elektrodama,coz neni vubec vhodny na plechy.Dale se prodava neco jako ceocko,ale nema to uz tu ochranou atmosferu,takze taky tezce o nicem.....a dalsi vec,kdyz s tim nemas zkusenosti,tak bych se do teho nepostel,neni to zadna sranda.Osobne si myslim ze svarovat docela umim,ale varim elektrodama a material o sile min 1,5mm....a neni to zadna sranda....

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 06 bře 2011 12:31

J!R! píše:
sajlem píše:Poradíte mi někdo nějakou dobrou svářečku ? převážně na svařování auto , popřípadě občas něco i silnějšího ale jen minimálně , aaa no nejlepší by bylo na nějakej odkaz, ..aaa říct co je na ní tak super, svářečkám nerozumím , vím že dát pozor na to jak se to rychle přehřívá , ... atd, .. ale nic jiného mi nic neříká , 120A 60% , 95% 100% , to jsou , asi nejideálnější propozice co jsem zatím našel za rozumné peníze, ... , a cca tak za .... max 7500kč, včetně kabelů

No hele to chce CeOcko a to pochybuju ze za tyto penize koupis...to co popisujes vypada na svarovani elektrodama,coz neni vubec vhodny na plechy.Dale se prodava neco jako ceocko,ale nema to uz tu ochranou atmosferu,takze taky tezce o nicem.....a dalsi vec,kdyz s tim nemas zkusenosti,tak bych se do teho nepostel,neni to zadna sranda.Osobne si myslim ze svarovat docela umim,ale varim elektrodama a material o sile min 1,5mm....a neni to zadna sranda....

Všechno se dá naučit, každej nějak začínal, já měl v plánu kopil Invertor , ... GAMA 165, jestli se nepletu tak by to mělo svařovat i s wolframovejma elektrodama ,... a invertor je na plech oproti el. svářečce parádní , zkušenost ze svářením zatím nemám žádnou , no ale , ... to ani s přestavbou auta, všechno je jednou poprvé proto se ptám , když budu šikovnej , ... jakým invertorem se to dá udělat ..., na CO2 nemám to je jasný

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 06 bře 2011 13:14

sajlem píše:
J!R! píše:

Všechno se dá naučit, každej nějak začínal, já měl v plánu kopil Invertor , ... GAMA 165, jestli se nepletu tak by to mělo svařovat i s wolframovejma elektrodama ,... a invertor je na plech oproti el. svářečce parádní , zkušenost ze svářením zatím nemám žádnou , no ale , ... to ani s přestavbou auta, všechno je jednou poprvé proto se ptám , když budu šikovnej , ... jakým invertorem se to dá udělat ..., na CO2 nemám to je jasný

vsak ja mam invertor,ale nemam ten kabel s wolframovou tyckou.....jako byt tebou,tak si to prvne nekde ozkousim,ale myslim si ze delas blbost....neni nad CO.....jako nemyslim si zeby to byla az takova investice to dat nekomu kdo to umi a vi co a jak.....muze te to pozdeji hoooodne mrzet

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 06 bře 2011 16:19

Přesně tak, taky už nějaký zkušenosti mam, elektriku mam doma taky ale vždy když něco chci zavařit tak jezdim k jednomu mímu kolegovi co má céóčko a rači si za to zaplatim... Chce to každodenní praxi abys to zvládl... Poraď se s nějakým svářečem a uvidíš že si tady neplácáme játra jen tak... Elektrika je dobrá maximálně tak když si chceš na zahradě svařit zábradlí, na auto bych s tim nešáhl...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 06 bře 2011 17:14

Wláďa píše:Přesně tak, taky už nějaký zkušenosti mam, elektriku mam doma taky ale vždy když něco chci zavařit tak jezdim k jednomu mímu kolegovi co má céóčko a rači si za to zaplatim... Chce to každodenní praxi abys to zvládl... Poraď se s nějakým svářečem a uvidíš že si tady neplácáme játra jen tak... Elektrika je dobrá maximálně tak když si chceš na zahradě svařit zábradlí, na auto bych s tim nešáhl...

tak jo no , ... zkusím někde si něco vyvařit, .... a uvidím jak mi to půjde, a .. pak se kdyžtak poradím s někým kdo svařuje leta

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“