PAKO píše:*drinks* vše nej,hlavně zdraví...ženský a peníze se vždy někde seženou
díky
Moderátor: Minor
PAKO píše:*drinks* vše nej,hlavně zdraví...ženský a peníze se vždy někde seženou
Ale pomalu se to rýsuje
A myslíš,že to do srazu stihneš ??
Tak držím palce at to jde bez problému a hlavně s radostí 

lazzzik píše:hergot,tak to je paráda,takže pak už jen začít skládat vid?:-)kdybys potřeboval pomoci tak řekňi.Jak to vůbec vypadá s motorem???

PAKO píše:kde to máš? to vypadá podle chování na motorart
Minor píše:PAKO píše:kde to máš? to vypadá podle chování na motorart
Poznámka trefná a oprávněná, nicméně to má myslím u Kasla.
PAKO píše:tak už?

Petk@ píše:Tak o víkendu jsem byl na chatě nejdřív to začlo stim že si měl přijed kluk pro středovej díl na cero jel s plzně a najednou volal že vyjeli s bmw ze zatačky a nabourali do stromu tak sme sedli do aut a jeli jsme podle toho co řikali tak jsme čekali auto ve škarpě ale ale preskočili svodidlo a ve strani se zastavilio pařez auto se povedlo vytahnou asi po 2 hodinach až kdys přijel traktor v 21:30výfuk si nakonec odvezl ale řikal že se jim to pěkně prodražilo
ale z5 k ceru dneska jsem se hrabal v naboranym a vyndal tlumiče zadní jeden vypadal špatně ale kdys jsem ho vyndal tak vypada v pořadku i pružiny tak snad
ale udivilo mě co jsem našel u spolujezdce pod kobercem coje na podlaze nějaký vypínač co byl na podlaze na kterej se nedalo dostat bez toho aby se odklopil velkej koberec tak nevim 2 draty vedli nekam do přístrojovky a jeden někam do zadu tak uvidim až vyndam sedačky atd
jedině,že by byl tajnej i pro řidiče !! J!R! píše:Tipuji palivovy cerpadlo ci neco k hudbe...

Petk@ píše:J!R! píše:Tipuji palivovy cerpadlo ci neco k hudbe...
taky mě to napadlo ale bylo to pod kobercem a jeste k tomu na straně u spolujezdceuvidim až se do toho zavrtam až tam pojedu o velikonoce
![]()
J!R! píše:Petk@ píše:J!R! píše:Tipuji palivovy cerpadlo ci neco k hudbe...
taky mě to napadlo ale bylo to pod kobercem a jeste k tomu na straně u spolujezdceuvidim až se do toho zavrtam až tam pojedu o velikonoce
![]()
Tak prave ze u spolujezdce to ma pro me vetsi logiku,nez kdyby to bylo u ridice.Vem si ze ses zlodej,nejde to nastartovat,reknes si:aaaaaa tajny vypinac..... a hledas....hledas jej spis na miste ridice.A to ze je ted momentalne pod kobercem....treba predtim byl trosku nekde jinde.Kazdopadne jdi po kablech a uvidi se

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 66 hostů