!
!Odesláno z mého MT11i pomocí Tapatalk
Moderátor: Minor
 !
!
 na zakázku
 na zakázku

) a lišta + spodek nárazníku i s lipem dostali novej nástřik tak doufám že vydrží víc jak ten můj původní.
 ) a lišta + spodek nárazníku i s lipem dostali novej nástřik tak doufám že vydrží víc jak ten můj původní. ale stojí to za to
 ale stojí to za to   

!
!
Cody píše:To mi dělá radost když tohle vidím.....ale zároven i maličko stesk musím přiznat....máš to pěkný-co tě jěště čeká za práci,hm?
 To co mám v plánu všechno dělat mám napsáno v prvním příspěvku, kde to taky postupně aktualizuju, tak mrkni.
  To co mám v plánu všechno dělat mám napsáno v prvním příspěvku, kde to taky postupně aktualizuju, tak mrkni.

Ono už neni pomalu co vylepšovat, teda ne že by nebylo ale spíš finance na to nejsou....
  Ono už neni pomalu co vylepšovat, teda ne že by nebylo ale spíš finance na to nejsou.... 

na sraze jsem jí okukoval
  na sraze jsem jí okukoval    ty nálepky na dveřích tomu prostě sluší
  ty nálepky na dveřích tomu prostě sluší   

)
 ) 

a z toho víka si nic nedělej
  a z toho víka si nic nedělej   zjistil jsem že na svém mám mapu 3x4 cm bez wrinklu, ale je fakt že to sání vyšlo dobře...
  zjistil jsem že na svém mám mapu 3x4 cm bez wrinklu, ale je fakt že to sání vyšlo dobře...   Jinak děkuju za psychyckou podporu při té 3denní anabázi Wláďo...
 Jinak děkuju za psychyckou podporu při té 3denní anabázi Wláďo...   

jiňák jsem zvědav jakej to bude mít zvuk!
 jiňák jsem zvědav jakej to bude mít zvuk!  a docela by se mi taky líbilo mít ty mlhovky na ee8 kde se dají koupit
  a docela by se mi taky líbilo mít ty mlhovky na ee8 kde se dají koupit 

Dudla píše:Taky jsem premejslel na koncakem od srs ale myslitele se vyplatí spíš koupit celý je to rozdíl pár tisíc...jiňák jsem zvědav jakej to bude mít zvuk!
a docela by se mi taky líbilo mít ty mlhovky na ee8 kde se dají koupit

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů