ED9- černá - Jazzik´s CRX
Moderátor: Minor
Re: Jazzik´s CRX
mohu přidati do interiérových rozdílů? nemáme to tam 

¨jazzik píše:aaaa nase minorova encyklopedie opet zabodovaladekuji Ti Minorku,Wayne me zmatnul tim,ze rikal,ze vtec ma kozenej...a ja si rikal,ze rozdil je v tech "okynkach"mezi rameny
Koženej je, to je pravda, ale už jsem ho viděl i svlečenej z kůže, zřejmě byl už moc ohmatanej.
Ale hlavne se liší tvarově, střed není propadlý šikmo dopředu dolů jako u ED9, jsou tam jiná "okýnka" mezi rameny.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
tak mame uz temer jaro a vicemene hezke pocasi,takze sup na kolecka

P.S.: zadek je vysoko pac sem na snizeny pruziny nedostal 215/50 r17 ... az budou doma pneu jako vepredu tak pude zase niz
ted to vypada jak nejakej dragster

P.S.: zadek je vysoko pac sem na snizeny pruziny nedostal 215/50 r17 ... az budou doma pneu jako vepredu tak pude zase niz
Jazzik
hehe, pěkně nakopnutá
ale až to bude i vzadu stejné tak to bude vypadat moc dobře! 
dekuji dekuji,tesim se az to pude vzadu zase dolu,takhle na parkovani nic moc
... kazdopadne musim propasovat 2 gumy z prahy 5 do plzne tak to tak nejak ted resim
Jazzik
takze kolecka prezuty do nexen n2000 a zadky nevim na cem sou :/ ach ta pamet.Rozmer uz definitivni 205/40 R17 a snizene pruziny,dozadu jsem dal do tlumicu pro jistotu dorazy a zatim je to v poradku i po nasednuti dalsich 2 lidi.A samozrejme dodelana elektrika na zrcatka,stahovani oken,podsviceni,na navijak na pasy...
a samozrejme umyto,vylesteno

a samozrejme umyto,vylesteno

Jazzik
za mě moc hezký!
je supr vidět crxo v dobrých rukou
! ale co ta garáž, takhle na ní řádit 
je supr vidět crxo v dobrých rukou
! ale co ta garáž, takhle na ní řádit Re: Jazzik´s CRX
Redy píše:za mě moc hezký!je supr vidět crxo v dobrých rukou
! ale co ta garáž, takhle na ní řádit
predevsim podekuju za pochvalu
Jazzik
takze jsem se rozhodl,ze auto pujde na spalky a presedlam do francie na maminky peugeot 106,se zavodnim obsahem 1,0. Dovedlo me k tomu to,ze mi moje posoupavatko vsichni chvali,ale vim co je spatne a prestava se mi libit prace po sloganu : nejak se to strikne at je to cerny. A diky zkusenostem co jsem za tu dobu nabral a to i moznosti tak CRXatko pujde na spalky,udelaj se napravy,seskrabe se podvozek,co bude treba se opravi (lem,prahy) spodek se nastrika bilou silnicarkou barvou,vymeni se vana ktera projde stejnym postupem jako podvozek. A cely se to pripravi pod lak,lak se nakonec bude delat uz doopravdy v boxu u nas na praxich.
Jazzik
doufám že to stihneš připravit do srazu

Redy píše:doufám že to stihneš připravit do srazu![]()
mno to bude zalezet hodne na financich :/ jako vzdy ted se zbavuju vsech dluhu co mam (neni to hrozny,ale v roli studenta znas sam financni stranku)
Jazzik
takze novinky - resil sem loupani pri rozjezdu a dobrzdovani (homokinetak,vnitrni kloub,vse vymenene za nove) cepy vporadku ... (ovsem az na ridici a tycku rizeni) takze mi to nedalo spat a zajel jsem si ke kamaradovi a jeho tatinkovi na zdviz,co nasledovalo bylo nemile jak pro moji psychiku,cas i penezenku.Bylo mi oznameno,ze snad jedinej silentblok na aute by nepotreboval vymenu
... uklidnilo ho to,ze uz mam dva v pytlicku s sebou od firmy YAMATO.Nasledne mi utvrdilo v tom,ze vymenim cele rizeni (mysleno napravnici+spodni ramena+cepy rizeni) ...a tak jsem se do toho v nedeli odpoledne pustil,reknu vam,ze uz snad nikdy vice na aute ktere ma vejfuk i motor to delat nechci :/ vecer jsem uspesne skoncil s klidnejsim svedomim,ze spodni ramena se zdravejsimi silentbloky mi usetri trochu casu a absolvuji zajisteni financi na komplet opravu...
-nasledne mi nedalo spat jak po zmene vejfuku mi sel vykon mych uz tak malo 90 japonskych ohri nekam pryc ze staje pod kapotou a tak jsem zjistil,ze ve vyfuku byla ucpavka v podobe plisku s 6 dirkami a dratenkou
to bylo nasledne napraveno a zpet nahnano stado ohri...
-jinak aby se nereklo,ziskal jsem original predni spodni rozperu,takze uz tam samozrejme je
-takze plany do blizkeho budoucna - komplet silentbloky,popr cepy
- vyvarit lemy,prahy
- vyhrat si s pripravou pod lak
- repasnout trochu vsechny ramena/raminka
- oskrabat ochranu briska u CRXka a nastrikat bilou barvou na silnice (ze zkusenosti overeno vim,ze vydrzi vice)
- a udelat komplet celolak uz v boxu u nas na praxich
-nasledne mi nedalo spat jak po zmene vejfuku mi sel vykon mych uz tak malo 90 japonskych ohri nekam pryc ze staje pod kapotou a tak jsem zjistil,ze ve vyfuku byla ucpavka v podobe plisku s 6 dirkami a dratenkou
to bylo nasledne napraveno a zpet nahnano stado ohri...-jinak aby se nereklo,ziskal jsem original predni spodni rozperu,takze uz tam samozrejme je
-takze plany do blizkeho budoucna - komplet silentbloky,popr cepy
- vyvarit lemy,prahy
- vyhrat si s pripravou pod lak
- repasnout trochu vsechny ramena/raminka
- oskrabat ochranu briska u CRXka a nastrikat bilou barvou na silnice (ze zkusenosti overeno vim,ze vydrzi vice)
- a udelat komplet celolak uz v boxu u nas na praxich
Jazzik
kdo ti bude kamráde vyvařovat lemy a prahy?
?
Chtěl bych vidět nějaký CRX, který by nepotřebovalo komplet výměnu silentů na obou nápravách. 
Vitman píše:Chtěl bych vidět nějaký CRX, který by nepotřebovalo komplet výměnu silentů na obou nápravách.
asi tak, u bazarových na prstech jednoho prstu, u klubových už se situace zlepšuje

je to tak,spis mi reknete kery silenty mam nahanet,pac at kouknu kamkoliv tak je to pokazdy jiny a nevyznam uz se v tom
Jazzik
takze tenhle vikend jsem se zameril na zjisteni co mi zpusobuje loupani pri rozjezdu a dobrzdovani ( bohuzel je to rizeni a nepomuze vymena tycky ani cepu rizeni
budu muset menit cely hreben rizeni
)
-dale jsem se v tydnu nudil a tak jsem striknul odrbane viko a kryt na svody do cerny matny,vybrousil napis a drzacky striknul na stribrno,jeste to budu asi predelavat.
-pak tady bylo par uprav kobercu a konecne me to dokopalo se cinit tez,takze jsem koupil barveni na textil jmenem Duha,upustil jsem od bile barvy a sup do pracky s kobercem (bohuzel musel jit na dva kusy) po xkrat vyprani kobercu a nasledneho dalsiho preluxovani jsem koberec obarvil...
pred obarvenim a pranim

a po obarveni a castecnem dositi k sobe

-jinak mam opravenou radicku a to do stejne kuze jako mam spodni casti tapcu
-taky dorazila bila barva na podvozek takze jsem zvedavej kdy bude cas abych se do CRXka mohl konecne pustit
-taky jsem si udelal konecne spravne vejfuk (netusim zda uz to tu je )
-zacinam nahanet dily na vymenu silentu a takovych kravinek na podvozku
-jeste jsem zvednul kapotu u pantu aby mohl horky vzduch pryc
-podle fora na Honda-clubu a clancich o sani jsem si udelal privodovou PVC trubku do podbehu
-dale jsem se v tydnu nudil a tak jsem striknul odrbane viko a kryt na svody do cerny matny,vybrousil napis a drzacky striknul na stribrno,jeste to budu asi predelavat.
-pak tady bylo par uprav kobercu a konecne me to dokopalo se cinit tez,takze jsem koupil barveni na textil jmenem Duha,upustil jsem od bile barvy a sup do pracky s kobercem (bohuzel musel jit na dva kusy) po xkrat vyprani kobercu a nasledneho dalsiho preluxovani jsem koberec obarvil...
pred obarvenim a pranim

a po obarveni a castecnem dositi k sobe

-jinak mam opravenou radicku a to do stejne kuze jako mam spodni casti tapcu
-taky dorazila bila barva na podvozek takze jsem zvedavej kdy bude cas abych se do CRXka mohl konecne pustit
-taky jsem si udelal konecne spravne vejfuk (netusim zda uz to tu je )
-zacinam nahanet dily na vymenu silentu a takovych kravinek na podvozku
-jeste jsem zvednul kapotu u pantu aby mohl horky vzduch pryc
-podle fora na Honda-clubu a clancich o sani jsem si udelal privodovou PVC trubku do podbehu
Jazzik