EE8 Dudla CRX sen splněn !!
Moderátor: Minor
Re: Dudla CRX sen splněn !!
To plávanie zadku robia práve tie silenty od powerflexu lebo sú plné 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Robo23x píše:To plávanie zadku robia práve tie silenty od powerflexu lebo sú plné
to mi neřikej ? tomu nevěřim maj zlepšit jizdu ne ji z Ku...t !
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Noo ako som čítal na zahraničných fórach tak na zadnú nápravu dávajú všetky powerflex okrem toho hlavného veľkého silentu
pretože nemá takú pružnosť aká je potrebná pre správne pracovanie apravy 

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Prázdné pneu? Nebo dokonce špatné... ale pak klidně tlumiče no
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Loiza666 píše:Prázdné pneu? Nebo dokonce špatné... ale pak klidně tlumiče no
pneu jsou dofouklé ale přijde mi že to jedno levé zadní ve na předni straně zahlí do vnitř takže uvudíme po geometrii a po tom co to petko zkontroluje
a pak už
jinak asi na to budu pořizovat kola R14 185/55 měl jste je tam někdo ? jenom jestli to nevypadá už blbě ? Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Taky jsem měl kolo dovnitř, hodně to dělal právě strženej hlavní silentblok a pak to že to bylo vzadu bouraný a špatně opravený, poslední možnost že máš špatný rameno. Jinak na co ty kola, kup si ty co tam maj bejt 186/60 r14 a aspon o důvod mín za co ti můžou benga dát pokutu, ten profil o 5 menší skoro nepoznáš.
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak dneska jsem šel zkusit sprej na čištění motoru kterej jsem koupil v lidlu stál asi něco pod kilo, čekal jsem že to bude mrkev a nic to neumeje ale když jsem to prvně zkusil nastřiknul a otřel hadrem tak to šlo krásně dolu upně jsem čuměl vzalo mi to bordel olej připečenej prostě vše kolem motoru taky no uplně perfetk mužu jenom doporučit časem až to dodělám uplně hodim fotku ale obávám se že ty zapečený černy tečky na bloku nevyčistim ale když je okolo toho motoru lesklé tak to taky mění situaci prostě mužu jenom doporučit !! 
ako sa to vola? alebo to odfot
dik
dik
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
ten v levo na motor nastřikaš necháš chvili pusobyt tak pul minuty a vezmeš hadr a už to jde dolu někdy trochu zatlačíš mě to šlo v pohodě neměl jsem to tak střašný pišou že mokrym hadrem bral jsem to suchym a taky dobrý
snad mi nesleze lak
jinak to na ty kola taky libovka když jsem to prvně použil tak jsem se docela zděsil nepřečetl jsem si navod a jak jsem to tam stiknul na tu gumu tak to začlo bobtnat jak hrnečku vař
a ja jenom řval co mam dělata co mam dělat
no proztě jsem z toho nemohl
ale pak to bylo v klidu myslim že jsem to ani neotíral že se to vsákne a kola se lesknou jako nové dobré třeba před prodejem
ale ty věci vubec nejsou špatný na to že jsou z lidlu
ještě jsem si koupil čistič na kola od calsonu tak jsem na to taky zvědav ještě jsem to nezkoušel doufám že to bude něco jako to na ten motor 
no proztě jsem z toho nemohl
ale pak to bylo v klidu myslim že jsem to ani neotíral že se to vsákne a kola se lesknou jako nové dobré třeba před prodejem Honda CRX ED9... K20 SWAP...
ten cistic na motor z lidlu muzu taky docela i doporucit
akorat by toho mohlo byt vic 
Jazzik
čistič som mal a je dobrý ... teraz používam liqui moly 500ml a je ešte lepší .. http://www.autosuciastky.com/products/images/y5kqqbiantg1zsn4mp98.jpg stojí to cca 3€
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak v pátek jsem si byl pro díly u petky na chodově v hondě moc mu ještě jednou dekuji
všechno jak jsme potřeboval hlavně super cena
potřeboval jsem manžety,tyčky řízení, tyčky stabiku a uloženi ložisko to jsem vše koupil za přiznovou cenu od značky NIPPARTS a cena byla 3700,- takže si myslim slušný sleva na ložisku byla něco kolem 700,-
takže pecka....
v sobotu jsme se na to vrhnul vyměnil jsme zatim jenom ložisko zbytek budu dělat ve středu
ložisko hučelo a bouchalo jak krava ale ted je to všechno super jsme zvědav co to bude dělat až to všechno vyměnim ale asi to bude pořád trochu plavat protože jsem zjistil že ty gumy co tam jsou tak jsou tak špatný že bych je nedal ani na kárku
ale co se dá dělat musim pořidit pořádný po vejplatě 
Kdo my poradí potřebuju poradit co udělat se zadníma kotoučem jak crx dlouho stálo tak pořád se mi nedaři ty zadni kotouče obrzdit tak se chci zeptat jak odstranit ten rez ? smirglem je to docela na prd
kdyby to nedělalo bordel tak mi to nevadí ale při nižší rychlosti je slyšet jak to drhne
tak nějaký rady zkušenosti ?

v sobotu jsme se na to vrhnul vyměnil jsme zatim jenom ložisko zbytek budu dělat ve středu
ale co se dá dělat musim pořidit pořádný po vejplatě Kdo my poradí potřebuju poradit co udělat se zadníma kotoučem jak crx dlouho stálo tak pořád se mi nedaři ty zadni kotouče obrzdit tak se chci zeptat jak odstranit ten rez ? smirglem je to docela na prd
tak nějaký rady zkušenosti ?
Naposledy upravil(a) Dudla dne 07 kvě 2013 21:28, celkem upraveno 1 x.
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
máte někdo zkušenosti čim zadělat prasklinu v karoserii u zadnich dveři do kufru jak tam tudy teče ? myslite že to mužu zadělat dvousložkovym tmelem ? že to vyrdži ? když prši tak mi to protejká dovnitř a docela dost
chce to co nejdřiv zadělat a nebo karosářskym tmelem na spoje ?
fakt nevim co aby to vydrželo nejlepe na vzdy

fakt nevim co aby to vydrželo nejlepe na vzdy 
Daval som karosarsky tmel a vydrzalo to rok ...
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:Daval som karosarsky tmel a vydrzalo to rok ...
tak asi špatně odmaštěno protože vem si že máš udělaný takhle celé auto a to je od výroby svary udělaný a ja to tam mam až do ted a je to 23 let

popraskany nevyzera byt, je trosku gumovejsi ako som cakal, bol sedej farby a bolo to dvojzlozkove BODYcko tusim, a dal som ho ta statocne a odmastoval som to minimalne hodinu. Zbrusene to bolo uplne na plech, ale moze byt, robil som to prvy krat 
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:popraskany nevyzera byt, je trosku gumovejsi ako som cakal, bol sedej farby a bolo to dvojzlozkove BODYcko tusim, a dal som ho ta statocne a odmastoval som to minimalne hodinu. Zbrusene to bolo uplne na plech, ale moze byt, robil som to prvy krat
no tak to ja to budu taky dělat poprvé tak abych to udělal co nejlip právě
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak v neděli jsem se vrhnul na vyměnu stabilizátoru dopadlo to dobře
starý stabilizátory byli v takovim stavu že se ani nedivim že to dělalo to co to dělalo
fotky přihodim večer jenom pro přirovnání
A ještě dnes mi dorazil balík od jednoho kluka z klubu posílal mi skoro nepoškozenej Levej přední blatnik ten muj je hrozně z ohybanej a ještě je tam vostrá hrana která je zrezlá tenhle sice neni v perfektnim stavu ale za dobrý penize sice je tam trochu prace dopasovat ho a mistama obrousit a nastřikat ale ne na viditelných mistech takže super na to se vrhnu v neděli v dilně a ještě vyměnim klouby řizeni a bude to komplet pak mě ještě čeká trochu lakováni ale to se nějak poladí

tady přikládam fotku aspon je v barvě jinak bych to asi nevzal
fotky přihodim večer jenom pro přirovnání

tady přikládam fotku aspon je v barvě jinak bych to asi nevzal

- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tááák
dneska jsem konečně přivezl pěkný elektrony
a ještě za super cenu a nový
hlavně jsou hodně lehký ! 
a ještě za super cenu a nový
hlavně jsou hodně lehký ! 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Hodně dobrý
Vypadaj parádně. Nejsou moc široký?
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676