1G - černá - Kapid CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: kapid CRX 1.g

Příspěvekod kapid » 10 črc 2011 21:51

Minor píše:Co jsem koukal, motor máš z crx2G, ale budeš to dávat na původní kabeláž. Nejsem si jistej, jak je to s rozdělovačem, jestli pasuje.

Motor bude bezet v pohode a rozdelovac taky, motor zustava stejnej jako byl pred rozebranim a fungoval. Jen mi nefungovali naky svetla ale pod palubkou jsem nasel dost ustrihanejch dratu. Jsem na to zvedavej.

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 10 črc 2011 22:56

Tak jo, tím líp:)
Rozdělovač u 2G je řízenej elektronicky, u 1G podtlakama - viz ta černá krabice s hadičkama, co tam máš :)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 17 črc 2011 22:07

Dneska jsem dodelaval drobnosti ohledne motoru a rek jsem si, mohl bych tam dat rozdelovac se snimacem. Sel jsem tedy do garaze, sebral rozdelovac, par sroubku a jde se na vec. Koukam, sakra to je naky divny, ty diry nepasujou do ty hlavy. Vduchu si predstavuju jak beru nejvetsi palici co mame doma a vybijim si zlost na aute !!! Mel jsem 100 chuti to udelat. Jelikoz tam mam jinej motor D16A8 a ne ZC1, tak tam mam hlavu z "D" a rozdelovac, snimac ze ZC1. Myslel jsem ze me omejou. Neni vec kde by se neco nepos.... nebo nebyl nakej problem a to jsem to chtel pristi tyden nahodit a stihnout mimon. Hlavu jsem menil za jinou ale za tu stejnou co tam byla. Vubec netusim jak to tam bylo pridelany kdyz jsem s tim normalne jezdil. Na rozdelovaci a snimaci chytim jenom jeden sroubek, dalsi jsou uplne mimo. Ach jo :(

puvodni hlava na ktery jsem jezdil

Obrázek

nova hlava

Obrázek

A tady jsem nasel nekoho se stejnym problemem

Obrázek

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 črc 2011 08:01

Držím palce s opravou, práce mraky ale pak to bude stát za to *fin* *pohladit*

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 25 črc 2011 20:40

O vikendu jsem si trochu hral s elektrinou a docela se vedlo, nefungujou mi akorat parkovacky, vedel by nekdo co s tim? Dnes jsem dodelal brzdy a uchyceni rozdelovace s casovacem. Necekane se objevil dalsi problem s drhnutim kotouce o rameno. Jedno opravite, pokazi se neco jinyho, furt dokola :(

Obrázek

Obrázek

Obrázek

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 01 srp 2011 21:06

Dneska byli na rade svody a svarit vyfuk. Abych to nemel zas tak jednoduchy tak mi svody drou o drzak kapoty, vyfuk mi drhnul o predni napravu a tahlo drzaku radicky. Takze vyndat znova radicku, udelat jinej drzak radicky a zitra vyzkouset. Svarovani vyfuku je kapitola sama o sobe, vypada to jednoduse ale zas tak jednoduchy to neni :) Zabitej celej den a na aute jsou svody a nandany cerpadlo :D Vyfuk dodelam zitra a az prijde sani jdu to nastartovat :) Tak snad to aspon na tu Mimon stihnu.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 02 srp 2011 21:01

Obrázek
Obrázek

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 03 srp 2011 21:09

Obrázek
Obrázek

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 18 srp 2011 19:29

A je skoro hotovo :) Predevcirem jsem poprve nahodil motor a na volnobeh mi drzel 4500 ot coz je trochu moc :D . Vcera jsem se problem snazil vyresit ale nebylo moc casu takze jsem to vyresil dneska a povedlo. Motor si spokojene prede a po 50min na cca 1100 ot vypadalo vse supr. Sem tam se ukazala kapka oleje ale to jeste doresim. Do konce tydne chci auto dodelat a projet nez pujdu na STK. Jsem zvedav jak se bude motor chovat pri jizde jestli se nevyskytne nejaky jiny problem. Nahral jsem naky videjko ale musism zjistit jak ho sem naprat :) Zaverem jsem zatim spokojeny, je to muj 1. postavenej motor a zatim to nevypada zle, cas a kilometry rozhodnou jestli jsem vse udelal dobre. Mějte se, smějte se :)

Obrázek

Jedno maly video z fotaku.

http://kapid.rajce.idnes.cz/CRX_fotky_1/#P8130505.jpg

http://kapid.rajce.idnes.cz/CRX_fotky_1/#output.jpg

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 20 srp 2011 14:46

*jizda*
Naposledy upravil(a) PAKO dne 10 pro 2011 22:00, celkem upraveno 1 x.

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 10 pro 2011 18:57

Nedalo mi to a pustil jsem se do ni. Pres zimu poskladam dalsi motor s palici ze ZC1 a nebo se bude swapovat :). Motor kterej tam zatim je ma palici z D16A8 a jak jste mohli videt na predchozich fotkach, tak jsem tam musel udelat kdovijaky redukce na uchyceni rozdelovace. Budu tahat novou elektriku a dam ji do poradku, furt tam je podezrele moc dratu, ktery nikam nevedou.

Obrázek
Obrázek

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 11 pro 2011 12:54

Držím palce a ať se daří *fin* Kdybych měl čas, prostory a nepotřeboval auto, tak ji taky rozdělám, ale asi ne až tak kompletně :D ... Jenže bohužel mi zrušili autobusy do práce a z práce, tak ji budu muset používat každý den i v zimě kvůli ježdění na vlak :( Na sníh se netěším, protože bude dostávat zabrat od nasolených silnic. Mimochodem...co ten šíbr?

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 11 pro 2011 13:10

Honza píše:Držím palce a ať se daří *fin* Kdybych měl čas, prostory a nepotřeboval auto, tak ji taky rozdělám, ale asi ne až tak kompletně :D ... Jenže bohužel mi zrušili autobusy do práce a z práce, tak ji budu muset používat každý den i v zimě kvůli ježdění na vlak :( Na sníh se netěším, protože bude dostávat zabrat od nasolených silnic. Mimochodem...co ten šíbr?

Snad se darit bude, zrejme zustanu u upravy D16 ale jeste nevim jak je to s ladenim zc1 ecu. Auto pres zimu nepotrebuju, nemel jsem do ceho pichnout a auto to potrebuje stejne jako ja jeho. Na sibr jsem koukal a neni moc v pohode :), dnes vyfotim ale ta nosna konstrukce je sezrana. Poslu ti to za postovny jinak ho vemu a vyhodim.

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 11 pro 2011 13:24

kapid píše:
Honza píše:Držím palce a ať se daří *fin* Kdybych měl čas, prostory a nepotřeboval auto, tak ji taky rozdělám, ale asi ne až tak kompletně :D ... Jenže bohužel mi zrušili autobusy do práce a z práce, tak ji budu muset používat každý den i v zimě kvůli ježdění na vlak :( Na sníh se netěším, protože bude dostávat zabrat od nasolených silnic. Mimochodem...co ten šíbr?

Snad se darit bude, zrejme zustanu u upravy D16 ale jeste nevim jak je to s ladenim zc1 ecu. Auto pres zimu nepotrebuju, nemel jsem do ceho pichnout a auto to potrebuje stejne jako ja jeho. Na sibr jsem koukal a neni moc v pohode :), dnes vyfotim ale ta nosna konstrukce je sezrana. Poslu ti to za postovny jinak ho vemu a vyhodim.

No to je ten problém, kterej mám i já :( Ta kostra je sežraná a už skoro nedrží v kupě s plechem. Potřebuju i ty kanálky. Motorek maám OK. Kdyžtak pořešíme v SZ

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 11 pro 2011 16:52

Vcera vecer jsem trochu oplachnul bloky ZC1,D16A8 co mam doma a prevodovka me jeste ceka. Ted jsem dovytahnul elektriku z auta a pudu ji trochu prostrihat :).

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 11 pro 2011 17:08

jojo taky to mám teklenc :-) očištěný :-) tak snad to vydrží čistý co jinak motor nebudeš lakovat ? mě to napadlo ale asi jen vanu a viko pak by to bylo jak omalovanky :-D jinak hezka unoverzální manžeta na poloose :-) taky jsem tak jezdil asi 3 dny než dorazila nová :-) jinak hodně štěstí a co nejmín drátu :-)

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 11 pro 2011 17:14

Petk@ píše:jojo taky to mám teklenc :-) očištěný :-) tak snad to vydrží čistý co jinak motor nebudeš lakovat ? mě to napadlo ale asi jen vanu a viko pak by to bylo jak omalovanky :-D jinak hezka unoverzální manžeta na poloose :-) taky jsem tak jezdil asi 3 dny než dorazila nová :-) jinak hodně štěstí a co nejmín drátu :-)

Tak to byla takova lehka ocista, abych se zbavil sajrajtu co je videt na prevodovce :) Motor lakovat nebudu, trochu ho otryskam a pak ho vemu kartacem. Univerzalni manzeta uz byla na ceru ktery jsem koupil :D

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kapid » 16 pro 2011 23:00

Trvalo mi pul dne nez jsem to vsechno rozmotal, prohlidnul, porovnal s druhou kabelazi ktera ma lambdu, ale vyhral jsem. Na forkach to sice tak nevypada, ale uz vim co kam patri a vede :) Po tomto zasahu budu rad, kdyz rozhejbam motor kterej budu skladat :) Nevite nekdo nahodou, jestli se prodavaj naky kleste kteryma se sepnou koncovky kabelu ktery jsou schovany v konektorech :) Diky moc

Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) kapid dne 17 pro 2011 09:45, celkem upraveno 1 x.

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 17 pro 2011 06:39

dobrá práce...to znám *vytlem*

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 17 pro 2011 10:10

Klobouk dolu znamej mel v takovem stavu x6 :D nikdy bych do toho nesel :D ale ty budes asi dost odvaznej a hlavne mas asi dost casu :) tak at to hlavne vse funguje :ugeek: :)
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“