, uvidíme, až bude někdy hezky jak v sobotu tak ... to křídlo vemu ven nechám si to křídlo od někoho na tom kufru podržet a uvidí se , jestli jo nebo ne
 , uvidíme, až bude někdy hezky jak v sobotu tak ... to křídlo vemu ven nechám si to křídlo od někoho na tom kufru podržet a uvidí se , jestli jo nebo neSajlem - karoserie
Moderátor: Minor
- sajlem
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sajlem - začíná
tak tahle crx vypada luxusne s křídlem i bez něj, ale ... no asi jak říkáte, .. nandám ho a uvidím jak se mi to bude líbit .. při nejhorším ho sundám no  , uvidíme, až bude někdy hezky jak v sobotu tak ... to křídlo vemu ven nechám si to křídlo od někoho na tom kufru podržet a uvidí se , jestli jo nebo ne
 , uvidíme, až bude někdy hezky jak v sobotu tak ... to křídlo vemu ven nechám si to křídlo od někoho na tom kufru podržet a uvidí se , jestli jo nebo ne

, uvidíme, až bude někdy hezky jak v sobotu tak ... to křídlo vemu ven nechám si to křídlo od někoho na tom kufru podržet a uvidí se , jestli jo nebo ne- sajlem
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
at už je hlavně hezky a dá se dělat na autě, už toho mám moc a ... rád bych to naházel na auto, 
Kuci a poradili by jste mi někdo jaké dát ciferníky ? Indiga jsou pekně ale vadí mi kvůli neosvetlené rafičce, dá se nějak vyměnit rafiška za nějakou prosvětlenou ? a nebo nějaký způsob jak prosvětlit staré budíky, aby vypadali líp a moderněji ? Podle mě by udělalo hodně vymenit ty žárovičky za bílé diody , ale netuším jak by to vypadalo

Kuci a poradili by jste mi někdo jaké dát ciferníky ? Indiga jsou pekně ale vadí mi kvůli neosvetlené rafičce, dá se nějak vyměnit rafiška za nějakou prosvětlenou ? a nebo nějaký způsob jak prosvětlit staré budíky, aby vypadali líp a moderněji ? Podle mě by udělalo hodně vymenit ty žárovičky za bílé diody , ale netuším jak by to vypadalo
Hele já mam křídlo s rohama od shogunu a je to v pohodě, sice se to muselo trochu přebrousit ty nožičky ale jinak to je v poho..Ten shogun má taky dost kilo a unesou mi to i originální vzpěry takže se toho neboj a vzhůru k prasečinám 

Honda Prelude 2.0 F20A4
Taky si myslim ze kridlo je zbytecny,spis bude jeste skodit... a hlavne zbytecna provokace pro pany policajty,uz tak berou serie,co teprve to na fotce....Jako vsad se ze se driv ci pozdeji vratis k serii 

- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:at už je hlavně hezky a dá se dělat na autě, už toho mám moc a ... rád bych to naházel na auto,
Já jsem pod to zkoušel dávat diody ale ty to moc neprosvětlí tak jsem vyměnil jen ty 2 žárovičky seshora za diody a tak jsem to nechal, časem tam ale asi stejně dám indigo.
Tady se mrkni jak to vypadá gallery/image_page.php?album_id=14&image_id=1321
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Taky si myslim ze kridlo je zbytecny,spis bude jeste skodit... a hlavne zbytecna provokace pro pany policajty,uz tak berou serie,co teprve to na fotce....Jako vsad se ze se driv ci pozdeji vratis k serii
Souhlasim, fízlové po tom jdou jak steklí....
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- sajlem
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
indiga bych bral jedině pokud bych vyměnil ručkčky za prosvětlené červené, pokud mi kamoš nekecal ... tak ... budu mít křídlo v papírech že ho můžu mít  takže pohoda
 takže pohoda  vše se dá zaplatit, snad i ty kola ,
 vše se dá zaplatit, snad i ty kola , 

takže pohoda
 takže pohoda  vše se dá zaplatit, snad i ty kola ,
 vše se dá zaplatit, snad i ty kola , 
- sajlem
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Ozz píše:Hele já mam křídlo s rohama od shogunu a je to v pohodě, sice se to muselo trochu přebrousit ty nožičky ale jinak to je v poho..Ten shogun má taky dost kilo a unesou mi to i originální vzpěry takže se toho neboj a vzhůru k prasečinám
Měl by jsi fotečku ?
- sajlem
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Ozz píše:pokud na to nezapomenu tak ti to zítra pošlu
Netrpělivě čekám
- sajlem
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
ale laminát není to pravé , ale kov je kov  

sajlem píše:ale laminát není to pravé , ale kov je kov
já být tebou tak tam žádný křídlo nedávám a místo toho radši pořádně zrepasuju auto.. za pár let tě to stejně přejde a budeš se vracet k sérii jako skoro všichni.. totť muj názor, promin a nebij mě

dle mě si tím asi každej musí projít no  já taky nejdřív hrrr úpravy, pak se ale začne člověk víc zajímat co je pod nima, aby vlastně auto hezky a dobře jelo a zjistí že je mu bez křídla líp, že radši dá peníze sem pač to může brzy odejít než do nějakého efektu atd atd
 já taky nejdřív hrrr úpravy, pak se ale začne člověk víc zajímat co je pod nima, aby vlastně auto hezky a dobře jelo a zjistí že je mu bez křídla líp, že radši dá peníze sem pač to může brzy odejít než do nějakého efektu atd atd 

já taky nejdřív hrrr úpravy, pak se ale začne člověk víc zajímat co je pod nima, aby vlastně auto hezky a dobře jelo a zjistí že je mu bez křídla líp, že radši dá peníze sem pač to může brzy odejít než do nějakého efektu atd atd
- sajlem
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
njn , musím si tím projít na rady nedám  , ale určite si vzpomenu
, ale určite si vzpomenu

, ale určite si vzpomenu
, ale určite si vzpomenuRe: Sajlem - začíná
Repi píše:sajlem píše:ale laminát není to pravé , ale kov je kov
já být tebou tak tam žádný křídlo nedávám a místo toho radši pořádně zrepasuju auto.. za pár let tě to stejně přejde a budeš se vracet k sérii jako skoro všichni.. totť muj názor, promin a nebij mě
 amen...
  amen...   

sajlem píše:njn , musím si tím projít na rady nedám, ale určite si vzpomenu
můžes se zeptat redyho jak te´d prodává céro aby měl možnost si koupit pěknou sérii

Redy píše::D
no ty se moc nesměj, je to tak jak říkám projít si tím musí každej, já sem měl možná to štěstí že mě to opustilo dřív než sem si udělal řidičák a od prvního civica co sem měl to bylo už jenom džejdýjem