EE8 Dudla CRX sen splněn !!

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Re: Dudla CRX sen splněn !! nový project EE8 další sen splněn :D

Příspěvekod Dudla » 07 pro 2015 17:08

jo tu co mam ve střibrnym je paradni :-) jinak našel jsem tu na vtec ten setrvak nakonec jsem našel levnějši ještě jsem jim psal jakou ma vahu ale dělaji kolem 5.1kg a 4.4kg tak uvidime :-) jinak je to značka ACT :-) tady hazim link ....
http://www.tuning-in.cz/odlehceny-setrv ... b16a1.html
Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 10 úno 2016 21:57

tak menši up s převodovkou to dopadlo tak že se otevřela a zjistilo se že je vše uplně v haji :D vše krom převodovích kol na vyměnu o prevod 5ky byl v haji tak jsem se rozhodl pro repas vyšlo by to v dilech cca 20tis plus prace ale nejak se to prodloužilo časově a na konec i dobře ve finale jsem objevil nebo spiš sam sabrio se ozval ohledně toho jestli bych nechtěl prevodovku ale A2 se stalim prevodem po repasi tak jsem přemyšlel předělat na hydro a tak no nakonec jsem to vymyslel lankovou A1 označení Y2 prevodovka šla do světa teda zbyle dily a ted v patek jedu k sabriovi pro převodovku na hydro Y21 tak ale to provazí par nepřijemnosti nesedi spojka A2 ma jinou takže problem takže musim dat svoji z A1 pryč naštěsti jde na odbyt klukovi co stavi cero takže super *dance* jinak všechno jsem konzultoval s newmanem kluk přez převodovky kousek od teplic mužu doporučit ;-) takže v poslednich dnech jsem nevěděl co a jak krom toho že nepasuje spojka se musi ještě předělat ovladani spojky z lanka na hydrauliku jelikož mame dost zkušenych a milých členu za dva dny jsem si zjistil všě potřebne ještě by neměli fungovat budiky protože A1 ma mechaniku A2 elektriku na budiky ale co jsem se taky dozvěděl od klubaka že stači jen přešroubovat čidla či co se zjisti v pruběhu :-) jinak mě to vyjde skoro na konec na stejne až a s tim rozdilem že na A2 se schani v klidu dily což na A1 lanko už pomalu ale jistě se schani spatně ... *oprava* takže abych to schrnul kdyby nekdo chtěl přejit na motoru B16A1 na převodovku z A2 tak musi vyměnit spojku,udělat hydrauliku nebo přepákovani a pravděpodobně upravit držak na silent prevodovky v motoraku :-) jinak na bězné použivani stači koupit nejake přepakovani ale prej ne nejlevnejši to moc nevydrži doporučuji od firmy Hasport sice si clověk připlati ale vi že si koupil dobře :-) naštěsti se da vše sehnat ne nekonečnem Ebay *vytlem* *fin* pak je ještě zpusob udělat na tu hydrauliku jako je to normalně ale je problem s mystem kam vše umístit nakonec jsem dostal zase typ od Lojzzi na patent kterej vše vyřeši cenově taky nic přivětiveho ale aspon jednoducheho ale zase určitě efektivni :-) takže je to sranda :roll: :D tak pak hodim nejaky fotky jsem zvědav jestli letos ještě vyjedu *cry* vzdycky se něco posere *vytlem*

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 26 úno 2016 17:02

tak převodovka doma spojka taky silent na motor jsem sehnal schazejici vidličku taktež muže se nastrojit ale zadrhel v baleni spojky chybí ložisko takže zase problem protože to tam nekde posrali :D takže v ponděli po tom co jsem je tam zprdnul tak pošlou ložisko i s vystředovákem snad a pak se muže nastrojit převodovka teda po tom co se ještě naleští :lol: 8-) pak už jenom bude překvapeni jak to vyjde na origu uchytu převodovky každopadně se uvidi až na mistě zbyta dokoupit držak na hydrauliku spojky hlavni a pomocnej hydro valec a donastrojit bude toho ještě hromada tak snad do měsice budu jezdit je to ted na prd s časem tak budu vše dělat za provozu :mrgreen:
Přílohy
y21 silent.jpg
spojka.jpg
12802896_1108386145861705_1005920200143708362_n.jpg

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 26 úno 2016 19:19

Dudla píše:tak převodovka doma spojka taky silent na motor jsem sehnal schazejici vidličku taktež muže se nastrojit ale zadrhel v baleni spojky chybí ložisko takže zase problem protože to tam nekde posrali :D takže v ponděli po tom co jsem je tam zprdnul tak pošlou ložisko i s vystředovákem snad a pak se muže nastrojit převodovka teda po tom co se ještě naleští :lol: 8-) pak už jenom bude překvapeni jak to vyjde na origu uchytu převodovky každopadně se uvidi až na mistě zbyta dokoupit držak na hydrauliku spojky hlavni a pomocnej hydro valec a donastrojit bude toho ještě hromada tak snad do měsice budu jezdit je to ted na prd s časem tak budu vše dělat za provozu :mrgreen:

Pěkny :) ale řekni mi jak to chceš skládat v provozu :D *oprava* :lol: :lol:

Dudla
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dudla » 26 úno 2016 20:38

Normálně vždy když přestane ject hodim trojúhelník za auto makam *vytlem*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 27 úno 2016 15:53

Dudla píše:Normálně vždy když přestane ject hodim trojúhelník za auto makam *vytlem*

já to myslel tak jako že to stejně budeš muset udělat vše najednou že tohle za provozu moc nejde :D i když ja nebyl schopnej za provozu ani nalakovat stěrače :D

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“