mišoCRX píše:tie kola su nadherne![]()
kde si ich zohnal a čo stali ak to neni tajomstvo
Kola jsou k sehnání bežně na internetu , ....
Moderátor: Minor
mišoCRX píše:tie kola su nadherne![]()
kde si ich zohnal a čo stali ak to neni tajomstvo
ne-moc píše:Koukam tady nekdo zainvestoval.
Hlavne si to nejako zabezpec.Vis jak to chodi.
Preju ti hodne stesti a radosti z vozu.
Jak jsi dopadl s vyvarenim?? Hotovo?? Nebo odlozeno?
ne-moc píše:Koukni do Redyho projektu Redy Rex - projekt White Shark.MA to cerstve vyvarene od pana Rameše a lepsi praci za lepsi penize tezko sezenes..Tak ze se poptej primo Redyho a on ti rad pomuze a poradi kde presne ho najdes.
viewtopic.php?f=6&t=2&start=80

sajlem píše:Dneska po 14ti předchozích mrazivých dnech jsem se chtěl jít projet. Nenastartoval, tak mě kamoš roztlačil. v Olympii koupil vestiču. Modlil se abych nastartoval a ono ejhle nastartovalo. Jenže tímhle to skončit tak to ani nepíšu, jen co jsem vyjél, už to za mnou blikalo tak jsem zastavil. protože chtli vidět vinko, chcípl jsem auto abych nevystoupil z nastartovaného a nedostal flastra. No potom co probehla kontrola,vin, výfuku, atd.. NAstoupil jsem do auta, a..... noo už mě roztlačovali policajti, (ím bych jim chtěl poděkovat, i za to že ...nějaké světla sonary jím byli šuma fuk.)![]()
![]()
jj policajti jsou zvykly roztlacet sajlem píše:NEvíte kde sehnat kapotu na ed9 s prolisem nahorů jak u ee8 ?
jde o Autokast Rameš, číslo přímo na Rameše je 605549770, volat ve všední dny do cca 17:00, dílnu má v Mělníku Redy píše:Opravdu chválím zapálení a investování, těším se na výsledek!kola mám také, akorát v jiné barvě
takže chválím i výběr kol, že je nebudeme mít všichni
jinak s vyvařováním tě asi hodně potěším...nevím co všechno chceš vyvařovat ale lemy 500,-/kus práce 1000,- jedna strana, prahy cca podobně, pak jsem si nechal dělat ještě nějaké drobnosti a výsledná práce 1A za cenu okolo 6tisíc
jde o Autokast Rameš, číslo přímo na Rameše je 605549770, volat ve všední dny do cca 17:00, dílnu má v Mělníku
doporučoval bych si od něj nechat i vystříkat spodek auta tlumexplastem, investice mám pocit do 2000,- ale jde o stoprocentní ochranu, kdy už se nemusíš bát že ti tam pak něco bude reznout...samozřejmě to předtím vespod prohlídne a případně opraví aby nezaplácával rez, je to stará poctivá škola
Redy píše:Auto jsem u něj pár dnů měl, ale dá se s ním velmi dobře domluvit, možná by to stihnul na počkání pokud by neměl žádnou jinou práci, taky podle rozsahu práce

HT88 píše:Nechal bych to na autoklempíři. Vyvaření na počkání zní dost šíleně. Přeci jen jsou to naše lásky. Tím nechci říct, že to autoklempíř odflákne.Tím říkám, že si vyberu někoho komu auto svěřím. Nechám to na něm, protože jsem rád, že to udělá a vážím si jeho práce.
Rukami mu už proběhlo asi hodně crx i tady z klubu,takže s tím má i zkušenosti a ví co a jak.....být tebou tak neváhám a už mu volám 
Wláďa píše:17'' asi těžko![]()
![]()

Wláďa píše:Skoro každej automechanik co má známosti nebo prodejce v autobazaru by ti to možná mohli za pár tisíc zařídit ale těžko říct...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 210 hostů