1G - černá - Kapid CRX
Moderátor: Minor
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Re: kapid CRX 1.g
nezapomeň si hlavně vše popsat všetně ojničních ložisek aby když je sundáš přišli ve stejné poloze na z5 jestli nebudeš dávat nové . ventili to samé .a čistota čistota a čistota ,to je základ.
Zdravim, pokracuju v rozebirani a cisteni motoru a bude potreba obednat pistni krouzky a tesneni pod palici. Muzete naky doporucit. A jeste bych potreboval manual s motorem D16A8. Diky
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
dojdi si na H-C sekce manuály,tam si to stáhni
A pro motor D16A8 platí totéž co pro D1Z65.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
na jakém ecu to máš postavené?
Manualy stazeny mam ale potreboval jsem s A8 abych vedel utahovaci momenty motoru
Co se tyce ECU tak jsem nekoukal jakou mam, jestli na to vzpomenu tak se zejtra mrknu, autak je u kamarada v garazi. A neco malo fotek. Pustil jsem se do cisteni hlavy a zabrusovani kanalku.

- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
ta vyžranost hlavy je strašná ,jestli na to koukám dobře,doufám že to nečístíš brusným papírem nebo dráťákem(dosedací plochy)
Nevím, jestli se vyplatí tuhle hlavu upravovat. Já bych si ji na motor dal opravdu jen v té nejvyšší nouzi.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
jj cistil jsem to kartacem. O kolik muzu zbrousit hlavu aby tam bylo mozne dat obyc tesneni ne kovove.
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
jde o to o kolik už je dole...někde na H-C najdeš od čeho měřit a kolik má mít origo udělej mi ještě pár fotek té dosedací plochy
Po delsi dobe sem neco prihodom. Novou kasti mit nebudu protoze ji majitel prodal ikdyz jsem ji u nej mel na 100% zamluvenou, dneska se na nekoho spolehnout. Takze se musim pustit do ty moji kastle. Dneska jsem natrel zadek a predni podbehy a zitra se pustim do zadnich podbehi. Vnitrek jsem natrel jenom cernou hammeritkou aby se na to dalo trochu divat
Zbyvaji mi dodelat predni polosy u muze se zacit skladat. Par fotek

perfektní práce, jen tak dál!
na někoho se dneska spolehnout je opravdu ošemetná věc 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Noné, koukám že ses do toho vrhnul po hlavě... Jsem zvědavej na konečnej výsledek, doufám že tě to nepustí dřív než to dokončíš...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Wláďa píše:Noné, koukám že ses do toho vrhnul po hlavě... Jsem zvědavej na konečnej výsledek, doufám že tě to nepustí dřív než to dokončíš...
Koncit? Vzdyt ja uz brzo budu koncit
Vcera v desti a dnes pri 3° jsem natiral podvozek
. Vsechny podbehy hotovy a chybi mi dodelat mensi cast praveho spodku. Pak se neco dovyvari, donatre a kastle bude jako nova

Dneska bylo docela pekne a prisla mi pomoct moje sestricka
. Dokoncil se nater podvozku a vnitrku. Ted uz zbyva donatrit motorovej prostor a je to.

Dneska se dodelal motorovej prostor a kastle je hotova. Jeste musim sehnat par dilu a zacne se snad pomalu skladat.

luxus! pořádně ses na to vrhnul
teď i za pomoci sestřičky 
Redy píše:luxus! pořádně ses na to vrhnul![]()
Nj sestra mi pomaha s tim co jde. Vetsinou natira a mele dokola ze je to stara plechovka, nebude to jezdit a dalsi blaboly ale ja to auto proste miluju. Nemohl jsem si vybrat lepsi auto nez mam. A den kdy bude hotovy bude naprosto uzasnej
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:
Je to sice stary auto ktery ma dohromady cenu 10 000 ale dava mi mnohem vic nez kdybych si koupil auto za 300 000. Myslim si ze kazdy vi o cem mluvim
AMEN.