Cocks is back ( :D )
Moderátor: Minor
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, je to velka ostuda, ale velmi dlouho jsem tu nebyl, tedy je na case to alespon castecne napravit.
V rijnu jsem privezl svou treti CRX, samozrejme opet EE8, inzerovanou na autoscoutu v Rakousku a k ni temer celou EE8 na dily, ktera mela (udajne, ale nenasel jsem zatim jediny duvod, ktery by to rozporoval, naopak) najeto 101tkm a byla havarovana na LP cast.
Cena i s prihlasenim a eko lehce presahla 200.000,- CZK.
Auto je rok 1992, prodane jako nove v Rakousku.
Pred prodejem byly zcela restaurovany sedacky, na ktere jsem velmi pysny, renovace udajne vysla na cca 1300€. Najeto ma ted cca 218.000km a je ve zcela originalnim stavu krome nizsich pruzin, ventiloveho vika z A2 a celolaku, ktery neni uplne 100%, ale nic co nezvladnu s lestickou do leta vyresit.
K autu mam kompletni dokumentaci a zajimavosti je v dokladech uvedeny "typ ED9-provedeni EE8", coz ale bylo pro Rakousko tak dane.
Na aute je z meho pohledu samozrejme nejaka prace, aby bylo dle mych predstav, v planu je kompletni osetreni spodku a dutin, rozvody, geometrie a klasicky servis vcetne vsech naplni a rozvodu, instalace folii, hudby, repase brzdovych trmenu, instalace samolepek DOHC VTEC na dvere a kolem dokola klasicky cervena linka, tedy se bude blizit me ex, jelikoz tento stav shledavam jako oku lahodici.
Prvotni prohlidku u Salata alias R3S Performance jiz mame za sebou s vysledkem "velmi dobry", coz me velmi potesilo.
Zuby nehty se budu branit dalsim upravam a ponecham tak auto v co nejpuvodnwjsim stavu vcetne svodu, katalyzatoru atp., zkratka uz bych to mel rad jen na nedelni svezeni a dobrou investici.
Nize par fotek..
V rijnu jsem privezl svou treti CRX, samozrejme opet EE8, inzerovanou na autoscoutu v Rakousku a k ni temer celou EE8 na dily, ktera mela (udajne, ale nenasel jsem zatim jediny duvod, ktery by to rozporoval, naopak) najeto 101tkm a byla havarovana na LP cast.
Cena i s prihlasenim a eko lehce presahla 200.000,- CZK.
Auto je rok 1992, prodane jako nove v Rakousku.
Pred prodejem byly zcela restaurovany sedacky, na ktere jsem velmi pysny, renovace udajne vysla na cca 1300€. Najeto ma ted cca 218.000km a je ve zcela originalnim stavu krome nizsich pruzin, ventiloveho vika z A2 a celolaku, ktery neni uplne 100%, ale nic co nezvladnu s lestickou do leta vyresit.
K autu mam kompletni dokumentaci a zajimavosti je v dokladech uvedeny "typ ED9-provedeni EE8", coz ale bylo pro Rakousko tak dane.
Na aute je z meho pohledu samozrejme nejaka prace, aby bylo dle mych predstav, v planu je kompletni osetreni spodku a dutin, rozvody, geometrie a klasicky servis vcetne vsech naplni a rozvodu, instalace folii, hudby, repase brzdovych trmenu, instalace samolepek DOHC VTEC na dvere a kolem dokola klasicky cervena linka, tedy se bude blizit me ex, jelikoz tento stav shledavam jako oku lahodici.
Prvotni prohlidku u Salata alias R3S Performance jiz mame za sebou s vysledkem "velmi dobry", coz me velmi potesilo.
Zuby nehty se budu branit dalsim upravam a ponecham tak auto v co nejpuvodnwjsim stavu vcetne svodu, katalyzatoru atp., zkratka uz bych to mel rad jen na nedelni svezeni a dobrou investici.
Nize par fotek..
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.
Jsem na ni zvědav naživo a ať dělá co nejvíce radost! 
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Blahopřeji!!! Moc pěkná!!!Vítáme ztraceného syna.
Standa.
Standa.
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
panove dekuji, @Redy, @Aerostanislav. Tesim se na sraz bez AUDI 
Vypadá moc hezky. Gratulace! 

- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Je to pacient to říkám furt
tomu se nedá utéct je to nemoc

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Vypadá hodně pěkně! Tak ať dělá jen radost!

- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak ty sedacky jsou hustý
Teda celé auto je krásný 
Teda celé auto je krásný Honda CRX je láska na celý život !!!
Pekný kúsok .. ako je na tom plecharina .. lemy pôvodné ? Ventildekel bude pravdepodobne origo lebo ee8 z konca výroby majú veko ako A2 z fabriky. Sedačky vypadajú spravené luxusne
Máš tam chladič z ED9 nie je nejako upravovaná kapota aby tam pasoval ?
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
@Heki dik
@Dudla - presne..snazil jsem se, ale stacil podzim u Tri medvedu, ukapla slza na spanilce a uz to neslo jinak..
@Jindřich - no tahle uz snad konecne bude..
@martas CRX - sedacky jsou vazne fajn, nemuzu se na ne vynadivat, ale zacinaj mi bejt maly a jsou spis pohodlny nez ze by mely nejaky bocni vedeni, plus v nich clovek klouze, ale tak na ty moje nedelni projizdky akorat
@Robo23x - lemy jsou udelane..teprve budu odkryvat spodni plasty, ale na zvedaku to vypadalo moc hezky, tak snad bude i po odkryti.
Takze zahada s ventilovym vikem nejspise tebou odhalena..to jsem nevedel vubec a rikal jsem si, proc je tam A2 viko
Co se chladice tyce tak prave sedi presne na otvory vsude, nechapu to, nic se menit nemuselo
@Dudla - presne..snazil jsem se, ale stacil podzim u Tri medvedu, ukapla slza na spanilce a uz to neslo jinak..
@Jindřich - no tahle uz snad konecne bude..
@martas CRX - sedacky jsou vazne fajn, nemuzu se na ne vynadivat, ale zacinaj mi bejt maly a jsou spis pohodlny nez ze by mely nejaky bocni vedeni, plus v nich clovek klouze, ale tak na ty moje nedelni projizdky akorat
@Robo23x - lemy jsou udelane..teprve budu odkryvat spodni plasty, ale na zvedaku to vypadalo moc hezky, tak snad bude i po odkryti.
Takze zahada s ventilovym vikem nejspise tebou odhalena..to jsem nevedel vubec a rikal jsem si, proc je tam A2 viko
Co se chladice tyce tak prave sedi presne na otvory vsude, nechapu to, nic se menit nemuselo
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
gratulace ke koupi dalšího "nervoržrouta"
hlavně ať dobře slouží !! , ale co mě rozsekalo je ten kobereček s třásněmi

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Martin16 píše:Source of the post gratulace ke koupi dalšího "nervoržrouta"hlavně ať dobře slouží !! , ale co mě rozsekalo je ten kobereček s třásněmi
![]()
![]()
To je indický koberec! Dodává mu rovnováhu a klid za jízdy

- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Martin16 píše:Source of the post gratulace ke koupi dalšího "nervoržrouta"hlavně ať dobře slouží !! , ale co mě rozsekalo je ten kobereček s třásněmi
![]()
![]()
No to tam mel ten Rakusan
- Dudla
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
cocks píše:Source of the postMartin16 píše:Source of the post gratulace ke koupi dalšího "nervoržrouta"hlavně ať dobře slouží !! , ale co mě rozsekalo je ten kobereček s třásněmi
![]()
![]()
No to tam mel ten Rakusanuz jsou vyhozeny
)
Blazne třeba to byl pravej koberec a měl větší cenu jak cero

- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Dudla píše:Source of the postcocks píše:Source of the postMartin16 píše:Source of the post gratulace ke koupi dalšího "nervoržrouta"hlavně ať dobře slouží !! , ale co mě rozsekalo je ten kobereček s třásněmi
![]()
![]()
No to tam mel ten Rakusanuz jsou vyhozeny
)
Blazne třeba to byl pravej koberec a měl větší cenu jak cero![]()
![]()
![]()
co pravej ale mohl být i létajíci (což asi i byl, když letěl do popelnice)

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
@Dudla - no to tak
@Martin16 - neletel do popelnice, letel do pergoly pod stul
)
@Martin16 - neletel do popelnice, letel do pergoly pod stul
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Jinak aktualne resim origo airbox, po jeho instalaci auto pocitove otupelo, pri seslapnuti plynu neni nic slyset a sepnuti vtecu spis tusim dle zatahu, slyset taky neni, takze chte nechte musi ven a dam tam to Sandtler sani, se kterym jsem to koupil. Uprimne s tim airboxem je to dost nezazivna jizda
Dale je planu vymena rizeni - volant jde strasne zlehka a za jizdy to klepe, pokud nezatacim, dle R3S vule v rizeni.
..a uz se tesim, az bude trochu hezky, na prvni myti, uz je od podzimu dost spinava
Dale je planu vymena rizeni - volant jde strasne zlehka a za jizdy to klepe, pokud nezatacim, dle R3S vule v rizeni.
..a uz se tesim, az bude trochu hezky, na prvni myti, uz je od podzimu dost spinava
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Tak musel jit zpatky kit Sandtler, o original airboxem byla jizda vazne o nicem, motor nebylo vubec slyset 
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
...a provedena udrzba sibru, uz to vazne potreboval, predchozim majitelem opravdi zanedbana pece. Ted chodi jak po masle 
- cocks
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
...a konečně trochu hlubší očista interiéru, ještě teda nepřišel ke slovu zubní kartáček, ale do srazu to snad stihnu