ED9 kottitko (prodáno)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

kottitko
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

kottitko ED9

Příspěvekod kottitko » 07 zář 2018 20:13

5 let jsem tu nic nenapsal a ani jsem nečekal že se sem zas podívám :D
Ano koukal jsem že bych zase koupil CRX ale ruku na srdce, nedám 100tis. za 26 let starou, vylítanou plechovku. Ty ceny jsou ted uplně jinde. Kdybych chtěl zas CRX tak jedině to svoje ale to už prej dávno nemá ten motor a hnije někde odstavený u silnice.
Víc mě láká Civic 4g. se kterym bych si ve volnym čase v garáži hrál a dával do TOP stavu.
S Focusem jsem maximálně spokojenej ale... chybí mi ta ,,surovost" starejch Japonskejch aut *jizda*

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

kottitko ED9

Příspěvekod Redy » 08 zář 2018 00:19

Za 100tis seženeš ED9 v topu, beztak se k ní vrátíš :D a kde že je ta tvá? :)

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

kottitko ED9

Příspěvekod Minor » 08 zář 2018 10:36

Ono s těmi penězi je to zrádný. Sto litrů před deseti lety mělo jinou hodnotu než dnes a to, že je slušných crx k mání pomálu a že ceny logicky narostly, je fakt, se kterým nikdo nic nenadělá.
Osobně bychto bral spíš tak, že pokud ty prachy máš nebo je dokážeš vydělat, aniž bys byl x let o hladu, tak si dopřej to, co máš rád. Investice do vlastní radosti patří mezi ty nejlepší a nejrozumnější :)
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Vendik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 kottitko (prodáno)

Příspěvekod Vendik » 11 zář 2018 15:08

Redy píše:Source of the post Za 100tis seženeš ED9 v topu, beztak se k ní vrátíš :D a kde že je ta tvá? :)

no ono muzu řict ze sve zkušenosti ono ani kolem tech 100tis to neni top vzdy se tam nejaka prace najde , moje se vsim šudy vyšla na cca 90-92 auto 62 plus česka zlodějina za přihlašení a do budoucna klasika lemy prahy + celolak jinak po technicke strance musim rict ze top motor jede skvěle nevezme ani kapku nezakouří a olej stale pruzračnej podvozek na polyuretanu tak že chovaní auta taky super ja si stězovat nemuzu po roce hledaní se nakonec našla takova jakou sem si zhruba představoval ale jak znáte když se řekne Polsko i kdyz Polak ujištoval a sliboval cesta 800km tam byla nekonečna a plna strachu k čemu tam přijedem , Polak otevřel vrata od garaže a mě i Dudlovi spadla brada tim chci řic že i v Polsku se da najit solidní auto

Vendik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 kottitko (prodáno)

Příspěvekod Vendik » 11 zář 2018 15:12

Minor píše:Source of the post Ono s těmi penězi je to zrádný. Sto litrů před deseti lety mělo jinou hodnotu než dnes a to, že je slušných crx k mání pomálu a že ceny logicky narostly, je fakt, se kterým nikdo nic nenadělá.
Osobně bychto bral spíš tak, že pokud ty prachy máš nebo je dokážeš vydělat, aniž bys byl x let o hladu, tak si dopřej to, co máš rád. Investice do vlastní radosti patří mezi ty nejlepší a nejrozumnější :)

presně jak píše Minor taky sem řikal už nikdy :D ale to auto schazelo čim dal tim víc každej telefonickej rozhovor s Minorem mě nakopaval čim dal tim víc k okamžiku kdy sem doma praskl dveřma a zadupal pred ženou a řekl ja chci crx :D :D :D no a tak ho ted zase mám :D

Jindřich
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

ED9 kottitko (prodáno)

Příspěvekod Jindřich » 12 zář 2018 12:18

presně jak píše Minor taky sem řikal už nikdy :D ale to auto schazelo čim dal tim víc každej telefonickej rozhovor s Minorem mě nakopaval čim dal tim víc k okamžiku kdy sem doma praskl dveřma a zadupal pred ženou a řekl ja chci crx :D :D :D no a tak ho ted zase mám :D

..to znám... *drinks*
a vypadá to,že mě to čeká znova :lol:

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“