Jak se to stalo? Myslíš, že půjde ještě srovnat?
EE8 Adámkova
Moderátor: Minor
Adámkova EE8
Ajajajaj, to bolí!!!
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Adámkova EE8
Pojistka zámku občas nefungovala jak má a já asi před pár dny nezabouchl kapotu. Prý by to jít mohlo, ale ta kapota toho má za sebou asi hodně, tak bych raději někde nějakou objevil.
- PeteZ
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
Koukal jsem na německej ebay a teda ty ceny za ty stavy
za tři kila hrůza a za čtyři v podstatě taky
Držím každopádně všechny palce ať to dopadne jak má
za tři kila hrůza a za čtyři v podstatě taky Držím každopádně všechny palce ať to dopadne jak má
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
já kdysi u prvního céra málem to samé,ale naštěstí vydržela na háčku nějakých 10km...
Nevěš hlavu,nějak to půjde
-
petaed9
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
To jde narovnat uplne v klidu
Adámkova EE8
Před cca 14ti dny jsem k narozeninám dostal zadní tlumiče. Pustil jsem se do instalace. Ted budou B8 na celém autě. Škoda, že to letos asi už neotestuji
Těsně před nehodou jsem zjištoval proč mi auto po okruhu plave a trochu vybrují brzdy. U té příležitosti jsem zjistil, že přední kotouče to mají za sebou.
Takže je čas na Brembo High performance, které mi už třetí sezonu leží nové v krabici.
Ohledně plavání, to vypadá, že je KO silent na předním rameni, kde je podle mě vůle. Shodou okolností, je to zase ten silent, který jsem měnil asi měsíc po insalaci, protože měl menší průměr a rameno chodilo do předu a dozadu. Ted je to zase do stran
asi objednám v Hondě...
Těsně před nehodou jsem zjištoval proč mi auto po okruhu plave a trochu vybrují brzdy. U té příležitosti jsem zjistil, že přední kotouče to mají za sebou.
Takže je čas na Brembo High performance, které mi už třetí sezonu leží nové v krabici.
Ohledně plavání, to vypadá, že je KO silent na předním rameni, kde je podle mě vůle. Shodou okolností, je to zase ten silent, který jsem měnil asi měsíc po insalaci, protože měl menší průměr a rameno chodilo do předu a dozadu. Ted je to zase do stran
asi objednám v Hondě...Adámkova EE8
Co to je za kotouče, víš? Tohle by se asi stávat nemělo,ne?
Adámkova EE8
Minor píše:Source of the post Co to je za kotouče, víš? Tohle by se asi stávat nemělo,ne?
Nevím, koupil jsem je od Tebe i s autem. Naposledy dostaly hodně na prdel na okruhu, kdy jsem asi dvakrát brzdil na konci cílovky na poslední chvíli z nějakých 180ti skoro na 0.
Jinak není na nich žádná rýha nebo drážka, až je budu sundavat tak změřím tloušťku.
Adámkova EE8
Aha,v tom případě to nevím ani já, zřejmě už na autě byly. Nevypadají nijak ojetě.
Ten okruh asi moc nerozdejchaly
Adámkova EE8
Minor píše:Source of the post Aha,v tom případě to nevím ani já, zřejmě už na autě byly. Nevypadají nijak ojetě.
Joo ten jim dal na prdel slušně, předposledně cca 5 minut po dojetí jsme na nich naměřily 300°C

Adámkova EE8
vsetky vrtane kotuce lubia praskat, je to proste oslabena cast toho kotuca, co som si raz vsimol, je to bezne aj na Mercedesoch.
Adámkova EE8
Přesně jak píše, vrtaný koutouče nebrat, pouze navrtávaný, prostě jenom důlek, nikdy ne vrtaný skrz. Na tohle místo kdyžtak dej Pu silent, ten předek dostává zabrat dost.
Adámkova EE8
Tak zabaleno a zítra značky do depozitu. Bude to na dýl

Adámkova EE8
Pridam sem i praci na Civicu, ze kterého jsem po dvou letech poodkryl plachtu a zkousim vyvarovat. Uz asi trikrat jsem to chtel hodit do šrotu. Stále nachazim korozi a jen odrezavam plechy.
Adámkova EE8
Na céru zatím nic moc progres. Vyndal jsem predni ramena a musim sehnat silenty. Pak az to dam na kola tak to odvezu na vydání skla a uvidime co dál. Nejradeji bych to nechal celé prelakovat.
Adámkova EE8
to ste ma nastrašili s tými kotúčmi ale dúfam že amici to maju overene ked to predávaju 

Adámkova EE8
Tak dneska mi Petk@ privezl origo silenty. Tak snad uz to něco vydrží.
Adámkova EE8
Tak holka je na kolech. Silentbloky jsem jel utahnout na rampu, tak se podivala ven. Brzy pojede na vyndani okna.
Adámkova EE8
Na CRX nejak nic moc nedělám. Pustil jsem se poradne do toho Civica. Jediny progres, ze kapota vcera odplula ke Standovi na opravu.
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
Ano doplula,ale jen na poštu do 7km vzdálené Mohelnice.Dál nechtěla(prý se nevlezla do poštovního auta.Dostal jsem jen doručenku,že si ji budu moci vyzvednout do dnešních17ti hod.Naštěstí přijel k nám syn se Scorpiem a já uviděl,že má na střeše
lyžiny.tak jsem s ním zajel na poštu a dovezli jsme ji domů.Pořádně zabalená---překvapil mě její špatný stav (nejezdila náhodou na autokrosovém autě?) Pokusím se s tím něco udělat----bude to fuška.
Zdraví Standa.
lyžiny.tak jsem s ním zajel na poštu a dovezli jsme ji domů.Pořádně zabalená---překvapil mě její špatný stav (nejezdila náhodou na autokrosovém autě?) Pokusím se s tím něco udělat----bude to fuška.
Zdraví Standa.