Delší dobu navštěvuji fórum...mnozí z Vás už mě znají a někteří dokonce i osobně, takže si myslím, že není potřeba na nějaké představovaní, ale spíš nastal čas, aby jsem také něco napsala o mém bláznivém splněném snu
 Delší dobu navštěvuji fórum...mnozí z Vás už mě znají a někteří dokonce i osobně, takže si myslím, že není potřeba na nějaké představovaní, ale spíš nastal čas, aby jsem také něco napsala o mém bláznivém splněném snu   
 K Hondám jsem se dostala jako 14 letý prcek přes kamaráda, který vlastnil civica 5.generace v sedanu. K zamilovanosti do CRX přes Steana CRX v době, když začal pokukovat po svém prvním autě a mezi pár vyvolenýma byla i CRXka 2.g
 Den se sešel se dnem a jel se podívat na svůj maličký sen do Kroměříže. Když mi ve večerních hodinách přišla SMSka, že autíčko bere a jedou směr domov, nemohla jsem se dočkat s čím přijede a jak bude crx vypadat. Po necelých dvou hodinách jsem čekala před barákem na ty dva cestovatele. Nejdříve jsem v dálce slyšela cosi v té době pro mě neznámého a pak se ze tmy vyloupla, taková malá a placatá potvora. Po nasednutí do auta jsem si myslela, že se bláznil, že to nemůže myslet vážně, koupit si takovou starou, rozvrzanou, pro mě prostě nebezpečnou bestii.
  Den se sešel se dnem a jel se podívat na svůj maličký sen do Kroměříže. Když mi ve večerních hodinách přišla SMSka, že autíčko bere a jedou směr domov, nemohla jsem se dočkat s čím přijede a jak bude crx vypadat. Po necelých dvou hodinách jsem čekala před barákem na ty dva cestovatele. Nejdříve jsem v dálce slyšela cosi v té době pro mě neznámého a pak se ze tmy vyloupla, taková malá a placatá potvora. Po nasednutí do auta jsem si myslela, že se bláznil, že to nemůže myslet vážně, koupit si takovou starou, rozvrzanou, pro mě prostě nebezpečnou bestii.Čas plynul a já postupně začala měnit názor. Najednou mi ta malá potvora přirostla k srdci. Koncem června roku 2013 jsme se chystali na náš první CRX sraz, ale bohužel nakonec bez crxka. Poznali jsme spousta nových, skvělých lidí a spanilku jeli každý v jiném crx.. Sraz jsme si moc užili a já si jen utvrdila, že jí prostě musím mít!

Mezí tím se odehrálo spousta změn…Po 5ti letém zpoždění jsem si konečně udělala řidičák (doporučuji chodit kanálem
 ) a před cca 3 měsíci, konkrétně 27. srpna 2016, konečně přivezla svou první vlastní CRX
  ) a před cca 3 měsíci, konkrétně 27. srpna 2016, konečně přivezla svou první vlastní CRX   
 Cérko docela pěkné, ale něco málo práce tam je. Momentálně je v zimním spánku a mojí snahou bude se o svůj maličký poklad starat, jak bude v mých silách, a zároveň slibuji, že dorazíme na 11. CRX sraz

Tak jen tak dál a koukej se pochlubit když něco vylepšíš. Od toho to tu je, takový malý "milí deníčku". Pak je docela fajn to po letech pročítat zpětně.
  Tak jen tak dál a koukej se pochlubit když něco vylepšíš. Od toho to tu je, takový malý "milí deníčku". Pak je docela fajn to po letech pročítat zpětně.  

Prozatím jen takové ty bežné provozní věci, jako je průplach motoru a výměna oleje, nové svičky, nové filtry (palivák, olejový atd...), zrepasovat brzdy, nové kotouče a destičky... Domluvila jsem se se Skřitkem, aby mi vyrobil napravnici a asi mu povezu ramena, těhlice a nějaké drobnosti na pískování a pozink. O silentblokách a čepech nemluvím, takže také patří na seznam " Co je nutnost udělat"
 Prozatím jen takové ty bežné provozní věci, jako je průplach motoru a výměna oleje, nové svičky, nové filtry (palivák, olejový atd...), zrepasovat brzdy, nové kotouče a destičky... Domluvila jsem se se Skřitkem, aby mi vyrobil napravnici a asi mu povezu ramena, těhlice a nějaké drobnosti na pískování a pozink. O silentblokách a čepech nemluvím, takže také patří na seznam " Co je nutnost udělat"   ) a čepy 555
 ) a čepy 555   

Také moc děkuji Braňovi za Ecu a jsem hodně zvedavá, jak to s ní pojede
 Také moc děkuji Braňovi za Ecu a jsem hodně zvedavá, jak to s ní pojede