A taky už konečně funguje šíbr
 ale nejdřív jsem měl strach, jelikož problém setrval i po výměně mechanismu šíbru..ale nakonec byl jen zasranej spínač..takže už valí jak novej
 ale nejdřív jsem měl strach, jelikož problém setrval i po výměně mechanismu šíbru..ale nakonec byl jen zasranej spínač..takže už valí jak novej  
 A tady nějaký foto pro oživení

Moderátor: Minor

navíc ty výrazy majitelů nových oktávek, superbů, a4, a6, a7 atd  když je předjíždíte s takovou starou jebkou jsou parádní..prostě
 navíc ty výrazy majitelů nových oktávek, superbů, a4, a6, a7 atd  když je předjíždíte s takovou starou jebkou jsou parádní..prostě  
 ..ale naštěstí to není nic hroznýho...jen je trochu pomačkanej
  ..ale naštěstí to není nic hroznýho...jen je trochu pomačkanej   ale říkal jsem si že to mohlo být horší, kdyby mě couvla do předku
  ale říkal jsem si že to mohlo být horší, kdyby mě couvla do předku   

a k tomu jsem se stavil na návštěvu za aerostanislavem
  a k tomu jsem se stavil na návštěvu za aerostanislavem   

..a to ta, že budu v květnu končit VOŠku a chystám se na vejšku a to není zrovna levná záležitost..tím pádem bych neměl dostatek peněz a času na to se o ni starat, tak jak by si zasloužila
  ..a to ta, že budu v květnu končit VOŠku a chystám se na vejšku a to není zrovna levná záležitost..tím pádem bych neměl dostatek peněz a času na to se o ni starat, tak jak by si zasloužila   takže si pohrávám s myšlenkou ji v nejbližší době prodat
 takže si pohrávám s myšlenkou ji v nejbližší době prodat   vím že toho určitě budu litovat..ale situace je prostě taková
 vím že toho určitě budu litovat..ale situace je prostě taková  
 to by byla skoda, ale chápu, ze to nekdy nejde jinak.
 to by byla skoda, ale chápu, ze to nekdy nejde jinak.

Pak už jí těžko budeš shánět
Pak už jí těžko budeš shánět  Takových už tady bylo a pak si nakonec rvali vlasy! Jak říkají kluci...Lupni to někam do stodoly a vytáhni až budeš mít pocit, že nastal čas
   Takových už tady bylo a pak si nakonec rvali vlasy! Jak říkají kluci...Lupni to někam do stodoly a vytáhni až budeš mít pocit, že nastal čas   I mě osobně Minor psal, že už je hůř a nastal čas syslit co se dá
 I mě osobně Minor psal, že už je hůř a nastal čas syslit co se dá   A to máme s přítelem obyčejnou ED9
  A to máme s přítelem obyčejnou ED9  
Adamek píše:To radeji odhlasit a schovat... takovy pribeh jak jsi k ni přišel a ted bys ji prodalto by byla skoda, ale chápu, ze to nekdy nejde jinak.
 jako by to byl osud..spadla mi doslova do klína
 jako by to byl osud..spadla mi doslova do klína   
 Wláďa píše:
>A hnal jsi ten ťukanec přes pojišťovnu?
>Jestli jí prodáš, tak věř tomu, že toho budeš do smrti litovat. Takový auto podruhý už hodně těžko seženeš. Prachy budou, My nebudem! Šoupni jí raději někam do stodoly a vypust jí z hlavy a až na tom budeš dobře, zase si na ní vzpomeň.

Fegut píše:Prodej radši ledvinu
 to už jsi asi 3 co mi to radí
  to už jsi asi 3 co mi to radí  ale bohužel mám vadu ledvin, tak leda něco jinýho
 ale bohužel mám vadu ledvin, tak leda něco jinýho 
Mišule píše:Rozhodně neprodávejPak už jí těžko budeš shánět
Takových už tady bylo a pak si nakonec rvali vlasy! Jak říkají kluci...Lupni to někam do stodoly a vytáhni až budeš mít pocit, že nastal čas
I mě osobně Minor psal, že už je hůř a nastal čas syslit co se dá
A to máme s přítelem obyčejnou ED9

nebo sehnany el zrcatka jelikož mám jedno manuálni.. nebo dokonce i vybranej lak
 nebo sehnany el zrcatka jelikož mám jedno manuálni.. nebo dokonce i vybranej lak  ..ale teď pišu na papír pro a proti a v dalších pár dnech se rozhodnu no
 ..ale teď pišu na papír pro a proti a v dalších pár dnech se rozhodnu no 

Jindřich píše:Z Wládi si neber příklad,je to perfekcionista a nikdo to nebude mít v lepším stavu jak on
 Mam hodně co dohánět
 Mam hodně co dohánět   

ale hračička jsi
 ale hračička jsi  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 117 hostů