Tak dlouho nic a tetkon bude zase taky pauza a bude se šetřit na příští sezonu

v planu je SWAP B16a1 a nebo pořadnej podvozek a nějakej Catback

chtěl bych sice věechno ale to nejde

Vim že by byl lepší podvozek a výfuk protože pak by bylo cero funkčně 100% ale zase ze swapem bych se lepe chytal na sprintech

mam už nějakej vyhlídlej ale zatim šetřim dál

jinak na ceru se od minula nezmenilo nic a jen jsem si užival ježdění
Konečně jsem odjel celou komplet sezonu

bez karambolu

a nějakých problemu

za tendle rok jsem ujel s cerem 8500km cca celkově od celkove renovace 10500 a vše parada motor nebere ani kapku oleje takže aspon to se povedlo

když bych šel do swapu tak bych svuj stavajcí motor určitě pryč nedaval

co vim že bude 100% příští sezonu jinak je výfuk protože do patku jsem tam měl Decat ,místo středu rezonator a zadní díl napodobenína invidie na zakazku ale zachovan prumer 42mm takže i když bych swapoval tak musí pryč tak mě Ne-moc rozhoupal a po roce přemlouvaní jsem mu ho prodal
na ceru je momentalně zadní díl s předchozího cera jen jsem musel navařit nově trubku protože byla trochu polamana a jen jsem tam navařil koncovky

na vzhled se mi to celkem i líbí ale cero stratilo hlučnou pozornost i Verča řikala když jsme včera naposled projíždely že to neni už ono

ale + je že si mužu točit po praze mužu točit jak chci a nikdo o mě neví
Včera jsem po praci cero kompletně vyčistil a naleštil všechno zakonzervoval a uloženo do garaže

mohl jsem zase stat v praci ale celou dobu bych na nej mohl jen koukat

teklenc když bude nahou nejakej den hezky ,sucho tak se mužu aspon project kolem garaže

tady par fotek