Project: Inndy
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Project: Inndy
Vyriizl jsem i druhe bocni okno,a zacal jsem pracovat na spodku auta.... Brzdy,napravy,stabiky,nadrz,a vlastne uplne vsechno....
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Tak momentalne je vsecko jinak nez do ted.....Koukam na net a rikam si co mi jeste chybi za veci na CRXko... a neodolal jsem a dovezl jsem toho cely....
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Zacal jsem to rozebirat.... a zijstil jsem ze kastle je o neco malo v lepsim stavu jak ta cervena.... takze nastalo znova kompletni odstrojovani....
a zaklad pro moje CRX je tedy jasny... nektere veci z ni jsou ve slusnem stavu....viz fotecky...

ty si blazen, za chvily jich budes mit doma vic nez my vsichni dohromady 

Hezky si hraješ.Zachvilku to budeš mít jak lego:-) Projecsleduji a jsem zvědavý jak se bude vyvíjet.Máš v plánu nějaké úpravy co se týče brzd nebo motoru?
Když máš takovéhle pracovní prostory,necháš opískovat kastly?To je asi to,co můžeš nejlíp udělat.
Když máš takovéhle pracovní prostory,necháš opískovat kastly?To je asi to,co můžeš nejlíp udělat.
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem konecne uz uplne odstrojil i stribrnou kastli...a zacal ocistovat,omlatil jsem Asfalt,a mistama odskrabal tmel...
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:Hezky si hraješ.Zachvilku to budeš mít jak lego:-) Projecsleduji a jsem zvědavý jak se bude vyvíjet.Máš v plánu nějaké úpravy co se týče brzd nebo motoru?
Bouzel k velke piskovacce se nikde nedostanu.... nezbyva nez veskerou rez vyrezat... a nahradit novym... jinak upravy budu resit az bude hotova kastle...jeste presne nevim co..

Tak šup na podval nebo vozík a odvést na pískovačku:)