pořád se jí někam nechtělo
 pořád se jí někam nechtělo  a prvotní vášeň zkrátka vyprchala takže jsem se rozhodl ji opustit v tu dobu už jsem pokukoval po milence kterou si dovezl Sumisu (bejvalka Libase)
 a prvotní vášeň zkrátka vyprchala takže jsem se rozhodl ji opustit v tu dobu už jsem pokukoval po milence kterou si dovezl Sumisu (bejvalka Libase)  . Nějakou náhodou jsem na Tadeáše (Sumisu) narazil na FB kde měl fotku se svojí slečnou tak jsme si napsali a Tadeáš už tehdy naznačil že ji nejspíš nebude mít dlouho měl k tomu své důvody a tak jsem se hned nabídl že až půjde z domu rád si jí vezmu k sobě
 . Nějakou náhodou jsem na Tadeáše (Sumisu) narazil na FB kde měl fotku se svojí slečnou tak jsme si napsali a Tadeáš už tehdy naznačil že ji nejspíš nebude mít dlouho měl k tomu své důvody a tak jsem se hned nabídl že až půjde z domu rád si jí vezmu k sobě  uplynul nějaký čas a já při projíždění inzerátů narážím na modrou krásku při rozkliknutí už poznávám o koho jde okamžite jsem tedy psal co se děje a že když vykopnu tu svojí línou mrchu z baráku že si pojedu pro svou novou krásku s Tadeášem jsme se tedy dohodli na zaří podal jsem tedy inzerát a první mě kontaktoval Redy upřímě do teď mě mrzí že nešla právě k němu protože je to náš táta a EE8 si zaslouží
 uplynul nějaký čas a já při projíždění inzerátů narážím na modrou krásku při rozkliknutí už poznávám o koho jde okamžite jsem tedy psal co se děje a že když vykopnu tu svojí línou mrchu z baráku že si pojedu pro svou novou krásku s Tadeášem jsme se tedy dohodli na zaří podal jsem tedy inzerát a první mě kontaktoval Redy upřímě do teď mě mrzí že nešla právě k němu protože je to náš táta a EE8 si zaslouží  a omlouvám se mu tím takhle veřejně ale tlačil mě čas a já musel svojí nabídku přizpůsobit poptávce na doporučení Minora mi tedy zavolal Olda z plzně který měl takový zájem že u mě byl už za týden a auto si odvezl snad se tu ukáže a představí nám ji poslední zprávy od něho mám takové že je ted po operaci transplantace srdce a dostala menší plastiku
 a omlouvám se mu tím takhle veřejně ale tlačil mě čas a já musel svojí nabídku přizpůsobit poptávce na doporučení Minora mi tedy zavolal Olda z plzně který měl takový zájem že u mě byl už za týden a auto si odvezl snad se tu ukáže a představí nám ji poslední zprávy od něho mám takové že je ted po operaci transplantace srdce a dostala menší plastiku  tak doufám že mu už dělá jenom radost
 tak doufám že mu už dělá jenom radost  
   . No a já jsem tedy mohl vyrazit směr Brno na své první rande cesta po rozestavěné dálnici byla navzdory očekávání celkem fajn ale nervozita se zvětšovala každým kilometrem až jsem z toho měl motýly v břiše
  . No a já jsem tedy mohl vyrazit směr Brno na své první rande cesta po rozestavěné dálnici byla navzdory očekávání celkem fajn ale nervozita se zvětšovala každým kilometrem až jsem z toho měl motýly v břiše  
  když jsme dorazili na místo už byla nachystaná..... musim řict upřímě že první dojem byl zvlaštní fotky které posílala byli malinko matoucí sem tam malá plastika a na fotkach mela asi víc makeupu.... No nicméně
 když jsme dorazili na místo už byla nachystaná..... musim řict upřímě že první dojem byl zvlaštní fotky které posílala byli malinko matoucí sem tam malá plastika a na fotkach mela asi víc makeupu.... No nicméně  
  s Tadeášem jsme si placli a vezl jsem si jí domů cestou zpátky mě ale mile překvapila jak to jenom říct v posteli to prostě umí
 s Tadeášem jsme si placli a vezl jsem si jí domů cestou zpátky mě ale mile překvapila jak to jenom říct v posteli to prostě umí  uživali jsme si
 uživali jsme si   

celou cestu domů zkrátka si rozumíme a máme si co říct
  celou cestu domů zkrátka si rozumíme a máme si co říct  tak takhle nějak jsem se s ni seznámil a ted bych rad rozepsal -
 tak takhle nějak jsem se s ni seznámil a ted bych rad rozepsal - Co je v plánu : Chtěl bych zachovat pokud možno sériový vzhled s drobnými úpravami ve stylu JDM a motorem který bude mít cca 200 koní v atmosféře s tím aby také něco vydržel. Ted tedy k tomu co už mám a co je v plánu.
CELKOVÝ PROGRES: 25%
-MOTOR-
Progres : 65%
-Blok-
Blok- výbrus: Ok
Ojnice- Eagle: Ok
Pisty- Wiseco vysokokompresní 11,5:1: Ok
Šály - ACL Race: Ok
Odlehčené řemenice - Japspeed nebo Ralco: No
Rozvodový řemen - GATES Racing No
-Hlava-
Ventily - Brian Crower: Ok
Pruzinky a Retainery - Brian Crower: Ok
Vacky - Brian Crower Stage II: Ok
Vačková kola - Brian crower No
Těsnění pod hlavu - Buddy Club No
Štefty - ARP Ok
Kabely ke svíčkám - NGK No
-Sání-
Manifold - Skunk 2 nebo upravený Venom: No
Sací potrubý - CT engineering (Airbox) No
Filtr - Apexi No
Klapka - 70 mm Skunk 2 alpha No
Těsnění - Thermo gasket No
-Výfuk-
Catback - Buddy Club Spec II: No
Svody - Tegiwa Imports replika Toda V2: Ok
Decat - Náhrada katu (Tegiwa imports) No
-Ostatní-
Jednotka - Hondata S300: No
Palivová lišta - AEM: No
Vstriky - uvidíme Skunk 2,Nissan 350z, Skyline: No
Odlehčené řemenice - Japspeed nebo Ralco: No
Chladič - Mishimoto Ok
-PŘEVODOVKA-
Progres : 80%
Repas + stálý převod 4.928: Ok
Fofr klacek - Zkrácené řazení Skunk 2 komplet: Ok
Spojka - ACT HDR6 No
Setrvačník - ACT Prolite No
-PODVOZEK A BRZDY-
Progres : 0%
Repas - Silentbloky PU: No
Odlehceni - Ramena: No
Podvozek - XYZ: No
Brzdy - XYZ: No
Pneu - Yokohama ADVAN Neova AD08: No
-VZHLED A KAROSERIE-
Progres : 15%
Vyvareni - Komplet: No
Celolak - Modrá original: No
Kola - Buddy Club sf P1: Ok
Lip - Replika Js´Racing: Ok
Kridlo - Replika Mugen: No
Kridlo okno - HIC: No
Pozicky - USA Orange: No
Okna - Zatmavení zad. oken: No
Karbon - Kapota, zrcádka, šíbr, ventil dekl: No
Volant - Momo Retro: No
Motor Hadice - Silikonové Bílé: No
Sroubky - Skunk 2 dress up černé: No
Zaverem : Myslím si že je se na co těšit a doufám že to dotáhnu do zdárného konce i když už teď vím že to nebude žádná sranda