ED9 Beatle CRX II. Přestavba
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Beatle CRX II. Přestavba
Ty kola se mi moc líbí, škoda že už nejsou k mání 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
No do klubu jsem je pustil za moc pěknou cenu. Už mě čeká jen pár maličkostí, přehodím pak pár dílů, jako dveře za dveře, kapotu atd. Ať se to hne, sháním někoho slušného na vyvařené a dostal jsem pár kontaktů takže to budu všechno v nejbližší době řešit.
Doma teď děláme nové topení, takže to jde všechno strašně pomalu. Ale jak jsem na začátku psal, je to dlouhodobý projekt

Doma teď děláme nové topení, takže to jde všechno strašně pomalu. Ale jak jsem na začátku psal, je to dlouhodobý projekt

- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Jo jo,cena byla supr!
Mluvil jsem s Láďou Frýdlem (karosář u citroenu) a nebyl problém,jen musíš dát dopředu vědět,má toho moct.Ale zapoměl jsem se zeptat,kdy má dovolenou
Dneska dostal mazlik stk jen na měsíc
Má 7 vážných závad
ale přitom to jsou samé blbosti.Jen na něj teď nemám moc času,tak nevím,kdy to popravím
Mimochodem,asi měsíc zpátky jsem si přes e-bay objednal pružiny (nějaký PROSPORT) plus stavitelné horní ramena,celkem za 4500,- a po asi 5-ti km se roztrhly prachovky na obou čepech a na těch pérách šel předek o 8-9 cm dolů a zadek naopak ještě výše
Chtěl bych se s váma poradit jakého vyrobce mi doporučite
Osobně mám dobrou zkušenost s riegrem,ale to je už více jak deset let...
Šel bych dolů o tak 4-5 cm a mohly by být spíše měkkčí.Cena do 4500,-
Mluvil jsem s Láďou Frýdlem (karosář u citroenu) a nebyl problém,jen musíš dát dopředu vědět,má toho moct.Ale zapoměl jsem se zeptat,kdy má dovolenou
Dneska dostal mazlik stk jen na měsíc
Má 7 vážných závad
ale přitom to jsou samé blbosti.Jen na něj teď nemám moc času,tak nevím,kdy to popravím
Mimochodem,asi měsíc zpátky jsem si přes e-bay objednal pružiny (nějaký PROSPORT) plus stavitelné horní ramena,celkem za 4500,- a po asi 5-ti km se roztrhly prachovky na obou čepech a na těch pérách šel předek o 8-9 cm dolů a zadek naopak ještě výše
Chtěl bych se s váma poradit jakého vyrobce mi doporučite
Osobně mám dobrou zkušenost s riegrem,ale to je už více jak deset let...Šel bych dolů o tak 4-5 cm a mohly by být spíše měkkčí.Cena do 4500,-

Brej den
dneska se Jindřich stavil pokecat, tak jsme skočili k němu na barák pro baterku a nakopli jsme tu šedou krasavici. Tak jsem jí malinko protáhnul po cestičkách u nás v obci ... Tak mi to nedalo a musel jsem ji umýt. Bohužel teď práce stojí, dost mě to žere ale jak bude hotové bydlení, tak hned budou prostředky na moji šedou lásku. Zjistil jsem dneska .... že na jedné straně mám lišty poface a na jedné předf. Takže pokud by někdo doma měl ty poface, tak je koupím, potřebuji je na stranu řidiče.
Koupím poface lišty na řidičovu stranu vozu.
dneska se Jindřich stavil pokecat, tak jsme skočili k němu na barák pro baterku a nakopli jsme tu šedou krasavici. Tak jsem jí malinko protáhnul po cestičkách u nás v obci ... Tak mi to nedalo a musel jsem ji umýt. Bohužel teď práce stojí, dost mě to žere ale jak bude hotové bydlení, tak hned budou prostředky na moji šedou lásku. Zjistil jsem dneska .... že na jedné straně mám lišty poface a na jedné předf. Takže pokud by někdo doma měl ty poface, tak je koupím, potřebuji je na stranu řidiče.Koupím poface lišty na řidičovu stranu vozu.
No takže dneska mě Jindra konečně svezl..... Achjo já chci taky už jezdit 
No a takhle vypadal ,,minisraz,, před našim barákem, a já tam měl filetu
No a takhle vypadal ,,minisraz,, před našim barákem, a já tam měl filetu
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Z toho si nic nedělej, já taky jezdim zelenou feldou 
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Zdravíčko, na HC někdo prodává US nárazníky, už jsem si je zamluvil, jen bych se rád zeptal, jestli to v pohodě pásne na moji ED9. Díky za radu, moc pomůžete.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
US nárazník je tvarově stejnej, jen má malý okýnko na US SPZ. Takže ano, pásne 
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
pravda pravda pásne 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
US naraznik pasne,ale tamto co je na honda clubu,to neni US naraznik dle meho na ty fotce. . .
Jazzik
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:US naraznik pasne,ale tamto co je na honda clubu,to neni US naraznik dle meho na ty fotce. . .
koukal jsem na rajče na fotky ten nárazník z US bohužel opravdu není on ten inzerát je vůbec takový divný
píše že to US je mě příjde že je to spíš evropa a s nějakými díly z US , ale nechci mu křivdit sám v tom mám slušný hokej アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
ja na to koukal uz na bazosi,toho kluka trochu znam. Kazdopadne i zadni svetla mi teda prijdou jako EU predface verze,predni pozicky sou urcite neorigo,predni naraznik je predface nebo cosi,hlavne zen zadni urcite neni US... no a zbytek nekomentuju .. motorak strikanej sprejem,tapce,palubka totez,zavareny listy atd..a kapota z c4g
Jazzik
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:ja na to koukal uz na bazosi,toho kluka trochu znam. Kazdopadne i zadni svetla mi teda prijdou jako EU predface verze,predni pozicky sou urcite neorigo,predni naraznik je predface nebo cosi,hlavne zen zadni urcite neni US... no a zbytek nekomentuju .. motorak strikanej sprejem,tapce,palubka totez,zavareny listy atd..a kapota z c4g
zadní jsou z US předface maj ty dělený rohový světla spíš by mě zajímaly konektory na předních jestli jsou na klasiku nebo na us auta. kapota z us být může jsou bez kapky mám to na svý taky
(z vlastní zkušenosti s vybitym oknem)アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
Martin16 píše:jazzik píše:ja na to koukal uz na bazosi,toho kluka trochu znam. Kazdopadne i zadni svetla mi teda prijdou jako EU predface verze,predni pozicky sou urcite neorigo,predni naraznik je predface nebo cosi,hlavne zen zadni urcite neni US... no a zbytek nekomentuju .. motorak strikanej sprejem,tapce,palubka totez,zavareny listy atd..a kapota z c4g
zadní jsou z US předface maj ty dělený rohový světla spíš by mě zajímaly konektory na předních jestli jsou na klasiku nebo na us auta. kapota z us být může jsou bez kapky mám to na svý takyale může být i z civica. Nicméně budíky z ameriky určo nejsou panel topení zase jo a dveře nevim, ty poznam jen podle uchycení skla
(z vlastní zkušenosti s vybitym oknem)
dvere urcite EU
Jazzik
koukám že jazz zase sežral všechnu moudrost světa jak je tomu zvykem =) nepsal bych do inzerátu nic co není pravda, to cero je US verze už podle vinka, dveří (USka začali po nějaké jejich bezpečnostní revoluci dávat pásy zpět jako eu verze do kastle ne do dveří) zadní světla jsou US jestli to nepoznáš lituju tě .... , zadní nárazník je US předface ... zase tě lituju že to nepoznáš =) přední je normální předface a kastle bez šíbru je také jedno ze znamení US
+ to že tam patří jednovačka kterou cpali do US verzí
, více nekomentuju něco se líbí tobě něco ne (tobě se na cizích crxach nelíbí nic ...) to že jsem si dal motorák do modré je moje věc myslím si že to furt vypadá lépe než barva s kapkama na tvém autě
hold lakýrník se pozná =DDD
Jiank tyto věci o kterých se tu bavíte jsou již dávno prodané =) lidi co vědí poznali co to je a za velmi (pro mě) pěkné částky rozebrali vše tak že už mkám jen holou kastli =)
Čiao Roldís
Jiank tyto věci o kterých se tu bavíte jsou již dávno prodané =) lidi co vědí poznali co to je a za velmi (pro mě) pěkné částky rozebrali vše tak že už mkám jen holou kastli =)
Čiao Roldís

rolda píše:koukám že jazz zase sežral všechnu moudrost světa jak je tomu zvykem =) nepsal bych do inzerátu nic co není pravda, to cero je US verze už podle vinka, dveří (USka začali po nějaké jejich bezpečnostní revoluci dávat pásy zpět jako eu verze do kastle ne do dveří) zadní světla jsou US jestli to nepoznáš lituju tě .... , zadní nárazník je US předface ... zase tě lituju že to nepoznáš =) přední je normální předface a kastle bez šíbru je také jedno ze znamení US+ to že tam patří jednovačka kterou cpali do US verzí
, více nekomentuju něco se líbí tobě něco ne (tobě se na cizích crxach nelíbí nic ...) to že jsem si dal motorák do modré je moje věc myslím si že to furt vypadá lépe než barva s kapkama na tvém autě
hold lakýrník se pozná =DDD
Čiao Roldís
projdi si moje prispevky,uvidis,ze vetsinou pisu k veci,docela rozumne a ani nevim,ze bych tady nekomu napsal,ze je to osklivy nebo tak... nelibi se mi akorat strikany auta,tapce sprejem,za zadni svetla jsem se omluvil,pokud sis nevsiml,pouzij bryle dioptricke
Jazzik
Co říkáte na tohle ....
http://www.sportovniautodoplnky.cz/dopr ... esek-hawk/
Vezmu si ty kotouče, ta cena se mi zdá úžasná, snad to nebudé nějaká srágora, co Vy na to ?
--- dole v seznamu jsou přední kotouče na CRX ) --
http://www.sportovniautodoplnky.cz/dopr ... esek-hawk/
Vezmu si ty kotouče, ta cena se mi zdá úžasná, snad to nebudé nějaká srágora, co Vy na to ?
--- dole v seznamu jsou přední kotouče na CRX ) --
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Cena je fajna,za to máš trochu lepší sérii 
Achjo, dneska došel balík i s brzdami, teď jsem přišel z práce a jdu do postele, těšil jsem se na to celý den a takhle si zkazit večer .. zítra hodím foto ..
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Už jednou jsem se tu snažil rozjet debatu o špatných e shopech , nikdy jsem nezažil horší jak je http://www.sportovniautodoplnky.cz , nikdy bych si od nich nevzal nic, jednou stačilo a po téhle zkušenosti , i kdyby měli nej cenu, prodávaj samé zmetky
viewtopic.php?f=4&t=1990&p=22049&hilit=sportovniautodoplnky#p22049
Někdo měl štěstí , já patřil k tem co ... měli samej zmetek.
viewtopic.php?f=4&t=1990&p=22049&hilit=sportovniautodoplnky#p22049
Někdo měl štěstí , já patřil k tem co ... měli samej zmetek.