ED9 Beatle CRX II. Přestavba

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Beatle CRX II. Přestavba

Příspěvekod Wláďa » 30 čer 2013 22:54

Ty kola se mi moc líbí, škoda že už nejsou k mání :(
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

BeatleCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BeatleCRX » 02 črc 2013 21:25

No do klubu jsem je pustil za moc pěknou cenu. Už mě čeká jen pár maličkostí, přehodím pak pár dílů, jako dveře za dveře, kapotu atd. Ať se to hne, sháním někoho slušného na vyvařené a dostal jsem pár kontaktů takže to budu všechno v nejbližší době řešit.
Doma teď děláme nové topení, takže to jde všechno strašně pomalu. Ale jak jsem na začátku psal, je to dlouhodobý projekt :) *honda* *crx*

Jindřich
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jindřich » 03 črc 2013 00:55

Jo jo,cena byla supr! *fin*
Mluvil jsem s Láďou Frýdlem (karosář u citroenu) a nebyl problém,jen musíš dát dopředu vědět,má toho moct.Ale zapoměl jsem se zeptat,kdy má dovolenou *dash*
Dneska dostal mazlik stk jen na měsíc *dash* *dash* *dash* Má 7 vážných závad *coze* ale přitom to jsou samé blbosti.Jen na něj teď nemám moc času,tak nevím,kdy to popravím *oprava*
Mimochodem,asi měsíc zpátky jsem si přes e-bay objednal pružiny (nějaký PROSPORT) plus stavitelné horní ramena,celkem za 4500,- a po asi 5-ti km se roztrhly prachovky na obou čepech a na těch pérách šel předek o 8-9 cm dolů a zadek naopak ještě výše *adost* *dash*
Chtěl bych se s váma poradit jakého vyrobce mi doporučite *help* Osobně mám dobrou zkušenost s riegrem,ale to je už více jak deset let...
Šel bych dolů o tak 4-5 cm a mohly by být spíše měkkčí.Cena do 4500,- *help*

BeatleCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BeatleCRX » 04 srp 2013 17:56

Brej den *jizda* dneska se Jindřich stavil pokecat, tak jsme skočili k němu na barák pro baterku a nakopli jsme tu šedou krasavici. Tak jsem jí malinko protáhnul po cestičkách u nás v obci ... Tak mi to nedalo a musel jsem ji umýt. Bohužel teď práce stojí, dost mě to žere ale jak bude hotové bydlení, tak hned budou prostředky na moji šedou lásku. Zjistil jsem dneska .... že na jedné straně mám lišty poface a na jedné předf. Takže pokud by někdo doma měl ty poface, tak je koupím, potřebuji je na stranu řidiče.

Koupím poface lišty na řidičovu stranu vozu.

BeatleCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BeatleCRX » 22 srp 2013 21:50

No takže dneska mě Jindra konečně svezl..... Achjo já chci taky už jezdit :(

No a takhle vypadal ,,minisraz,, před našim barákem, a já tam měl filetu :(

WP_000638.jpg

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 23 srp 2013 14:18

Z toho si nic nedělej, já taky jezdim zelenou feldou :D
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

BeatleCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BeatleCRX » 03 zář 2013 22:15

Zdravíčko, na HC někdo prodává US nárazníky, už jsem si je zamluvil, jen bych se rád zeptal, jestli to v pohodě pásne na moji ED9. Díky za radu, moc pomůžete.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 03 zář 2013 23:32

US nárazník je tvarově stejnej, jen má malý okýnko na US SPZ. Takže ano, pásne ;)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 04 zář 2013 10:46

pravda pravda pásne :-)
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 04 zář 2013 11:08

US naraznik pasne,ale tamto co je na honda clubu,to neni US naraznik dle meho na ty fotce. . .
Jazzik

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 04 zář 2013 12:26

jazzik píše:US naraznik pasne,ale tamto co je na honda clubu,to neni US naraznik dle meho na ty fotce. . .

koukal jsem na rajče na fotky ten nárazník z US bohužel opravdu není on ten inzerát je vůbec takový divný *nevim* píše že to US je mě příjde že je to spíš evropa a s nějakými díly z US , ale nechci mu křivdit sám v tom mám slušný hokej :? US 1,6 má vypadat tahle http://www.2040cars.com/Honda/CRX/1988- ... a--274063/

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 04 zář 2013 12:59

ja na to koukal uz na bazosi,toho kluka trochu znam. Kazdopadne i zadni svetla mi teda prijdou jako EU predface verze,predni pozicky sou urcite neorigo,predni naraznik je predface nebo cosi,hlavne zen zadni urcite neni US... no a zbytek nekomentuju .. motorak strikanej sprejem,tapce,palubka totez,zavareny listy atd..a kapota z c4g
Jazzik

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 04 zář 2013 13:14

jazzik píše:ja na to koukal uz na bazosi,toho kluka trochu znam. Kazdopadne i zadni svetla mi teda prijdou jako EU predface verze,predni pozicky sou urcite neorigo,predni naraznik je predface nebo cosi,hlavne zen zadni urcite neni US... no a zbytek nekomentuju .. motorak strikanej sprejem,tapce,palubka totez,zavareny listy atd..a kapota z c4g

zadní jsou z US předface maj ty dělený rohový světla spíš by mě zajímaly konektory na předních jestli jsou na klasiku nebo na us auta. kapota z us být může jsou bez kapky mám to na svý taky :) ale může být i z civica. Nicméně budíky z ameriky určo nejsou panel topení zase jo a dveře nevim, ty poznam jen podle uchycení skla *vytlem*(z vlastní zkušenosti s vybitym oknem)

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 04 zář 2013 13:28

Martin16 píše:
jazzik píše:ja na to koukal uz na bazosi,toho kluka trochu znam. Kazdopadne i zadni svetla mi teda prijdou jako EU predface verze,predni pozicky sou urcite neorigo,predni naraznik je predface nebo cosi,hlavne zen zadni urcite neni US... no a zbytek nekomentuju .. motorak strikanej sprejem,tapce,palubka totez,zavareny listy atd..a kapota z c4g

zadní jsou z US předface maj ty dělený rohový světla spíš by mě zajímaly konektory na předních jestli jsou na klasiku nebo na us auta. kapota z us být může jsou bez kapky mám to na svý taky :) ale může být i z civica. Nicméně budíky z ameriky určo nejsou panel topení zase jo a dveře nevim, ty poznam jen podle uchycení skla *vytlem*(z vlastní zkušenosti s vybitym oknem)

dvere urcite EU :) za zadni svetla se tedy omlouvam :)
Jazzik

rolda
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod rolda » 05 zář 2013 10:17

koukám že jazz zase sežral všechnu moudrost světa jak je tomu zvykem =) nepsal bych do inzerátu nic co není pravda, to cero je US verze už podle vinka, dveří (USka začali po nějaké jejich bezpečnostní revoluci dávat pásy zpět jako eu verze do kastle ne do dveří) zadní světla jsou US jestli to nepoznáš lituju tě .... , zadní nárazník je US předface ... zase tě lituju že to nepoznáš =) přední je normální předface a kastle bez šíbru je také jedno ze znamení US ;) + to že tam patří jednovačka kterou cpali do US verzí ;) , více nekomentuju něco se líbí tobě něco ne (tobě se na cizích crxach nelíbí nic ...) to že jsem si dal motorák do modré je moje věc myslím si že to furt vypadá lépe než barva s kapkama na tvém autě ;) hold lakýrník se pozná =DDD
Jiank tyto věci o kterých se tu bavíte jsou již dávno prodané =) lidi co vědí poznali co to je a za velmi (pro mě) pěkné částky rozebrali vše tak že už mkám jen holou kastli =)
Čiao Roldís *vtec*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 05 zář 2013 11:02

rolda píše:koukám že jazz zase sežral všechnu moudrost světa jak je tomu zvykem =) nepsal bych do inzerátu nic co není pravda, to cero je US verze už podle vinka, dveří (USka začali po nějaké jejich bezpečnostní revoluci dávat pásy zpět jako eu verze do kastle ne do dveří) zadní světla jsou US jestli to nepoznáš lituju tě .... , zadní nárazník je US předface ... zase tě lituju že to nepoznáš =) přední je normální předface a kastle bez šíbru je také jedno ze znamení US ;) + to že tam patří jednovačka kterou cpali do US verzí ;) , více nekomentuju něco se líbí tobě něco ne (tobě se na cizích crxach nelíbí nic ...) to že jsem si dal motorák do modré je moje věc myslím si že to furt vypadá lépe než barva s kapkama na tvém autě ;) hold lakýrník se pozná =DDD
Jiank tyto věci o kterých se tu bavíte jsou již dávno prodané =) lidi co vědí poznali co to je a za velmi (pro mě) pěkné částky rozebrali vše tak že už mkám jen holou kastli =)
Čiao Roldís *vtec*

projdi si moje prispevky,uvidis,ze vetsinou pisu k veci,docela rozumne a ani nevim,ze bych tady nekomu napsal,ze je to osklivy nebo tak... nelibi se mi akorat strikany auta,tapce sprejem,za zadni svetla jsem se omluvil,pokud sis nevsiml,pouzij bryle dioptricke :),dal je tu na US verze vetsi odbornik nez ja a to je martin :) .. a nevim kdy si videl moje auto naposled,kazdopadne posledni celolak byl v boxu a ja na to ani nesahl,protoze nebyl ani cas :) a jinak jeste k ty kastly,kdyz teda US kastle je bez sibru,proc na fotce je sibr? :)
Jazzik

BeatleCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BeatleCRX » 23 zář 2013 18:29

Co říkáte na tohle ....
http://www.sportovniautodoplnky.cz/dopr ... esek-hawk/

Vezmu si ty kotouče, ta cena se mi zdá úžasná, snad to nebudé nějaká srágora, co Vy na to ?

--- dole v seznamu jsou přední kotouče na CRX ) --

Jindřich
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jindřich » 23 zář 2013 20:29

Cena je fajna,za to máš trochu lepší sérii *fin*

BeatleCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod BeatleCRX » 26 zář 2013 21:45

Achjo, dneska došel balík i s brzdami, teď jsem přišel z práce a jdu do postele, těšil jsem se na to celý den a takhle si zkazit večer .. zítra hodím foto ..

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 26 zář 2013 22:44

Už jednou jsem se tu snažil rozjet debatu o špatných e shopech , nikdy jsem nezažil horší jak je http://www.sportovniautodoplnky.cz , nikdy bych si od nich nevzal nic, jednou stačilo a po téhle zkušenosti , i kdyby měli nej cenu, prodávaj samé zmetky

viewtopic.php?f=4&t=1990&p=22049&hilit=sportovniautodoplnky#p22049

Někdo měl štěstí , já patřil k tem co ... měli samej zmetek.

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“