NOVÁ ÉRA Tak jsem tu zpět v sedačce
CRX
. Dnes je to mu přesně rok co jsem měl nehodu, takže platí pověstné pravidlo " Do roka a do dne"

Jak už někteří zaregistrovali, koupil jsem jednu šedivku původně z německa. Domluvil jsem se s Romem, který ji měl pod palcem a čekal zda vše dopadne do zdárného konce. Po několika dnech přišel očekávaný telefonát od Roma s větou "
tak právě jedu z německa a mám CRX na vleku". Za pár dní jsme pro ni společně s Minorem vyrazili.
Po přivezení domů jsem začal hned druhý den zajišťovat přepis na moje CZ doklady.
K dnešku to je téměř vše hotovo, finále bude v pátek, kdy bude proveden poslední úkon a to zápis do TP. Po skončení celého procesu sem dám celý postup "jak na to".
Pár info o autě:Pofacelift - r.v. 1990, zakoupeno v německu 2.7.1990 ve Weiherhammeru. Již o 8 dní později bylo do TP dopsány úpravy a to velikost kol
7Jx15 + pneu
195/50R15 a
snížení o 20mm. Dále byl ještě měněn výfuk
Supersprint a 30mm volant
Momo - oboje má homologaci a certifikát. CRX při prodeji měla najeto neskutečných ale poctivých
370.600 km ! Motor šlape jako hodiny a to díky pravidelným servisním kontrolám. které byly 2x do roka- po cca 7-9000km. Poslední servisní kontrola byla 2.1.2013 při nájezdu 363.200km ! Takže v nejbližších dnech dopřeji další servisní interval a budu v nich pokračovat, když už jich má za sebou 45

Aby se to vše do servisky vešlo, museli se ještě 4 listy přidat

V motoru je ještě používán olej
5W40 Mobil1 + olejový filtr je od
Toyo. Pneu
Toyo Proxes T1 + ráfky jak nové..
Samozřejmě že se takto staral její jedinný majitel (roč. 1965) 
Barva "šedostříbrná metalíza" v originálu označení
NH-537M Pewter Gray Metallic Clearcoat. Interiér je jak nový, na zadních sedačká a v kurfu snad nikdy nic nebylo

Originál hever + nářadí od Hondy a nejspíš nikdy nepoužitá dojezdová pneu Yokohama. Panel topení - neprasknutý ; sklápění světel - funkční ; šíbr - krásně zapadne

Má samozřejmě pár nedostatků a to zejména několik puchýřů a bude to chtít opravil zadní lemy. To ale až příští rok. Ještě budu muset rozchodit radio, nějak jsem různě mačkal a mačkal až se mi zakodovalo... kod k němu mám, ale musím přelouskat německej návod...
Teď ještě pár fotek: