Baruš CRX
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
Re: Baruš CRX
A jéje, jedna černá rozebraná a červenou už to potkalo taky. Abys to hlavně do srazu dal dohromady.  

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Wláďa píše:A jéje, jedna černá rozebraná a červenou už to potkalo taky. Abys to hlavně do srazu dal dohromady.
Nebejt červený, tak makam na černý, ale na sraz bychom přijeli autobusem
 . A tohle jsem prostě udělat musel
. A tohle jsem prostě udělat musel   . Rozhodně se nebojim toho, že bychom nestíhali sraz.
. Rozhodně se nebojim toho, že bychom nestíhali sraz.- Martin666
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
Sakreš, už se těším na výsledek 

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
						Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Tak jsem se neudržel, po očištění převodovky jsem prostě musel ten špinavej motor vyndat z auta   . A jak tak na něj koukam, tak mě napadla další věc, jak vypadá asi uvnitř
. A jak tak na něj koukam, tak mě napadla další věc, jak vypadá asi uvnitř   . Tak jsem se do něj taky pustil. A jak to dopadlo? Pacient byl ve výborné kondici, ale bohužel nepřežil
. Tak jsem se do něj taky pustil. A jak to dopadlo? Pacient byl ve výborné kondici, ale bohužel nepřežil   

. Všechny orgány podezřele čisté, jakoby už snad jednu operaci prodělal, jen stářim měl trochu opotřebované pánvičky
. Všechny orgány podezřele čisté, jakoby už snad jednu operaci prodělal, jen stářim měl trochu opotřebované pánvičky   . A nezbývá než doufat, že to časem rozšlape, pokud se nerozhodnu swapovat, či mu přidělat kamaráda šneka ,kterej leží zimnim spánkem v polici
. A nezbývá než doufat, že to časem rozšlape, pokud se nerozhodnu swapovat, či mu přidělat kamaráda šneka ,kterej leží zimnim spánkem v polici  

. A jak tak na něj koukam, tak mě napadla další věc, jak vypadá asi uvnitř
. A jak tak na něj koukam, tak mě napadla další věc, jak vypadá asi uvnitř   . Tak jsem se do něj taky pustil. A jak to dopadlo? Pacient byl ve výborné kondici, ale bohužel nepřežil
. Tak jsem se do něj taky pustil. A jak to dopadlo? Pacient byl ve výborné kondici, ale bohužel nepřežil   

. Všechny orgány podezřele čisté, jakoby už snad jednu operaci prodělal, jen stářim měl trochu opotřebované pánvičky
. Všechny orgány podezřele čisté, jakoby už snad jednu operaci prodělal, jen stářim měl trochu opotřebované pánvičky   . A nezbývá než doufat, že to časem rozšlape, pokud se nerozhodnu swapovat, či mu přidělat kamaráda šneka ,kterej leží zimnim spánkem v polici
. A nezbývá než doufat, že to časem rozšlape, pokud se nerozhodnu swapovat, či mu přidělat kamaráda šneka ,kterej leží zimnim spánkem v polici  

- James
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
Ta převodovka podložená rádiem  

Dát ho tam, či ho tam dát, toť otázka   

kapid píše:Dát ho tam, či ho tam dát, toť otázka
zapomeň!
Baruš píše:kapid píše:Dát ho tam, či ho tam dát, toť otázka
zapomeň!

jak ne  len ho tam daj, holka nevie co to bude robit a ked zisti, uz nebude cesty spat
 len ho tam daj, holka nevie co to bude robit a ked zisti, uz nebude cesty spat  

- Martin666
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
kapid píše:Dát ho tam, či ho tam dát, toť otázka
Rozhodně ano!
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
						Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Motor venku, tak jsem se pustil do umytí mot. prostoru. Auto někdo nabořil do pravého sloupku nosníku, tak jsem se ho snažil aspoň trochu narovnat ale marně. V pondělí koupim jekl a udělam novej chladičovej nosník, kterej bude trochu vodorovně  Pak už jen čekat na NEW D15ku, která snad dorazí o víkendu a můžu se pustit do GO
 Pak už jen čekat na NEW D15ku, která snad dorazí o víkendu a můžu se pustit do GO   

Pak už jen čekat na NEW D15ku, která snad dorazí o víkendu a můžu se pustit do GO

Trochu jsem to oplácal barvou, chtěl jsem i tu příčku, ale špatně by se to tam dělalo tak jsem se na to vyprd. 

Další komponent   

take podobne mam doma  ...skoda len ze chyba to podstatne
 ...skoda len ze chyba to podstatne  

Dostal jsem vynadáno, tak jsem to musel dodělat   

Dneska mi dorazil OCT a obědnal jsem matroš na adaptér pod olejový filtr   

- Wláďa
- Správce fóra 
- Kontaktovat uživatele:
to je bazénovej filtr ne?

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Je to filtr na vodu