akorát mám výtku k tomu filtru vzduchu bez pořádného odstínění...
   akorát mám výtku k tomu filtru vzduchu bez pořádného odstínění...PIWEL a jeho Rexík :-)
Moderátor: Minor
- 
				kubesmaurer
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Re: PIWEL a jeho Cérka :-)
zdar když sem viděl že hledíte na moji astru (asi se moc nelíbila) tak sem si našel tvůj stroj...jinak líbí se mě jak je nízká a ten zvuk no..pěkně ti to řve   akorát mám výtku k tomu filtru vzduchu bez pořádného odstínění...

akorát mám výtku k tomu filtru vzduchu bez pořádného odstínění...- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
kubesmaurer píše:zdar když sem viděl že hledíte na moji astru (asi se moc nelíbila) tak sem si našel tvůj stroj...jinak líbí se mě jak je nízká a ten zvuk no..pěkně ti to řveakorát mám výtku k tomu filtru vzduchu bez pořádného odstínění...
zase tak si nevěř
 já tam jezdím hlavně proto, abych si zapálil nad serpentinama (je tam krásný výhled na město) a astry bych si ani nevšiml kdyby mě na ni Kuba neupozornil... jinak co se týče Hondičky, tak zvuk té 1.6ky je úžasný a nezaměnitelný a nad 5000rpm je fakt co poslouchat
 já tam jezdím hlavně proto, abych si zapálil nad serpentinama (je tam krásný výhled na město) a astry bych si ani nevšiml kdyby mě na ni Kuba neupozornil... jinak co se týče Hondičky, tak zvuk té 1.6ky je úžasný a nezaměnitelný a nad 5000rpm je fakt co poslouchat  ale ne že bych se chlubil (tady ti to řekne každý
 ale ne že bych se chlubil (tady ti to řekne každý  )...a jestli myslíš nějaké tepelné odstínění, tak tam stačí baterka, která je mezi filtrem a motorem (i po průjezdu buchlovákama je studený)...ale časem plánuju nějaké úpravy a upgrady
 )...a jestli myslíš nějaké tepelné odstínění, tak tam stačí baterka, která je mezi filtrem a motorem (i po průjezdu buchlovákama je studený)...ale časem plánuju nějaké úpravy a upgrady 
- 
				kubesmaurer
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
 a mě furt nešlo do hlavy proč jezdíte kolem,jo výhled parádní asi jako když  doma vlezu do zimní zahrady...
  a mě furt nešlo do hlavy proč jezdíte kolem,jo výhled parádní asi jako když  doma vlezu do zimní zahrady...  jasne no,stejně ještě tam chybí pořádné kola a zadek budu překopávat......tak  nějaké vychytávky budou ale zas ta crx je ten typ auta co už v serii dost provokuje a nějaké nárazníkování jak dělám já by to jen zkazilo...no rád bych se nekdy svezl
  jasne no,stejně ještě tam chybí pořádné kola a zadek budu překopávat......tak  nějaké vychytávky budou ale zas ta crx je ten typ auta co už v serii dost provokuje a nějaké nárazníkování jak dělám já by to jen zkazilo...no rád bych se nekdy svezl  
- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
od posledního příspěvku uběhlo hodně vody a tak je na čase trošku to tady zaktualizovat, abyste si nemysleli že na vás s Cérkou kašlem   najezdili jsme spolu další várku úžasných kilometrů, srazy, sprinty, proběhly nějaké výměny a opravy a v době kdy jsem svou Cérušku potřeboval nejvíc mě zradila, měli jsme naplánovanou dovolenou 3
 najezdili jsme spolu další várku úžasných kilometrů, srazy, sprinty, proběhly nějaké výměny a opravy a v době kdy jsem svou Cérušku potřeboval nejvíc mě zradila, měli jsme naplánovanou dovolenou 3   (C6G, Targa, CRX) kluci s přítulkama > směr Pálava...bylo 7.8.2012 23:22 já vyjížděl od domu vyzvednout přítelkyni ale neujel jsem ani 60 metrů a auto začalo zlobit...nešlo řadit, na nautrál se na rovině rozjíždělo, když se rozjelo a úplně jsem pustil spojku tak na fleku zastavilo, ale nechcíplo...co teď???do odjezdu na dovolenou zbývalo asi 20 hodin a mě se rozpadla převodovka...naštěstí mě zachránila maminečka (děkuju
  (C6G, Targa, CRX) kluci s přítulkama > směr Pálava...bylo 7.8.2012 23:22 já vyjížděl od domu vyzvednout přítelkyni ale neujel jsem ani 60 metrů a auto začalo zlobit...nešlo řadit, na nautrál se na rovině rozjíždělo, když se rozjelo a úplně jsem pustil spojku tak na fleku zastavilo, ale nechcíplo...co teď???do odjezdu na dovolenou zbývalo asi 20 hodin a mě se rozpadla převodovka...naštěstí mě zachránila maminečka (děkuju  ) která mi pujčila svoje auto (které jsme na dovolené změnili v dokonalé CRX
 ) která mi pujčila svoje auto (které jsme na dovolené změnili v dokonalé CRX  )...dovolená teda proběhla tak jak se plánovalo 3 spokojené
 )...dovolená teda proběhla tak jak se plánovalo 3 spokojené   páry
 páry  ale pořád mě trápilo to že moje bílá kráska stála doma v garáži a kvuli dovolené nezbyly peníze na servis...nakonec jsem si domluvil peníze na opravu a odvezl ji do Zlína do firmy HSC Racing...předběžná diagnóza - špatný diferák, nebo ložiska v převodovce, náklady cca 5500-7000,- kč ...31.8.2012 už byla opravená (nové ložiska, gufera, olej v převodovce, geometrie, nové silentbloky na motoru, uchycení převodovky, spojková lamela z C7G, opraveny poloosy a ještě nějaké drobnosti...) celková cena 7400,- ...a cítil jsem se jako tenkrát, 9.3.2012 kdy jsem ji řídil poprvé...byl jsem bez ní 3 týdny a bylo to jako věčnost...sednout do ní po takové době bylo parádní (jen škoda že nám na Moravě prší)...teď už to snad bude bez větších komplikací, další na řadě jsou brzdy a rozvody
 ale pořád mě trápilo to že moje bílá kráska stála doma v garáži a kvuli dovolené nezbyly peníze na servis...nakonec jsem si domluvil peníze na opravu a odvezl ji do Zlína do firmy HSC Racing...předběžná diagnóza - špatný diferák, nebo ložiska v převodovce, náklady cca 5500-7000,- kč ...31.8.2012 už byla opravená (nové ložiska, gufera, olej v převodovce, geometrie, nové silentbloky na motoru, uchycení převodovky, spojková lamela z C7G, opraveny poloosy a ještě nějaké drobnosti...) celková cena 7400,- ...a cítil jsem se jako tenkrát, 9.3.2012 kdy jsem ji řídil poprvé...byl jsem bez ní 3 týdny a bylo to jako věčnost...sednout do ní po takové době bylo parádní (jen škoda že nám na Moravě prší)...teď už to snad bude bez větších komplikací, další na řadě jsou brzdy a rozvody  a teď pár (vlastně hodně) fotek
 a teď pár (vlastně hodně) fotek 

najezdili jsme spolu další várku úžasných kilometrů, srazy, sprinty, proběhly nějaké výměny a opravy a v době kdy jsem svou Cérušku potřeboval nejvíc mě zradila, měli jsme naplánovanou dovolenou 3
 najezdili jsme spolu další várku úžasných kilometrů, srazy, sprinty, proběhly nějaké výměny a opravy a v době kdy jsem svou Cérušku potřeboval nejvíc mě zradila, měli jsme naplánovanou dovolenou 3   (C6G, Targa, CRX) kluci s přítulkama > směr Pálava...bylo 7.8.2012 23:22 já vyjížděl od domu vyzvednout přítelkyni ale neujel jsem ani 60 metrů a auto začalo zlobit...nešlo řadit, na nautrál se na rovině rozjíždělo, když se rozjelo a úplně jsem pustil spojku tak na fleku zastavilo, ale nechcíplo...co teď???do odjezdu na dovolenou zbývalo asi 20 hodin a mě se rozpadla převodovka...naštěstí mě zachránila maminečka (děkuju
  (C6G, Targa, CRX) kluci s přítulkama > směr Pálava...bylo 7.8.2012 23:22 já vyjížděl od domu vyzvednout přítelkyni ale neujel jsem ani 60 metrů a auto začalo zlobit...nešlo řadit, na nautrál se na rovině rozjíždělo, když se rozjelo a úplně jsem pustil spojku tak na fleku zastavilo, ale nechcíplo...co teď???do odjezdu na dovolenou zbývalo asi 20 hodin a mě se rozpadla převodovka...naštěstí mě zachránila maminečka (děkuju  ) která mi pujčila svoje auto (které jsme na dovolené změnili v dokonalé CRX
 ) která mi pujčila svoje auto (které jsme na dovolené změnili v dokonalé CRX  )...dovolená teda proběhla tak jak se plánovalo 3 spokojené
 )...dovolená teda proběhla tak jak se plánovalo 3 spokojené   páry
 páry  ale pořád mě trápilo to že moje bílá kráska stála doma v garáži a kvuli dovolené nezbyly peníze na servis...nakonec jsem si domluvil peníze na opravu a odvezl ji do Zlína do firmy HSC Racing...předběžná diagnóza - špatný diferák, nebo ložiska v převodovce, náklady cca 5500-7000,- kč ...31.8.2012 už byla opravená (nové ložiska, gufera, olej v převodovce, geometrie, nové silentbloky na motoru, uchycení převodovky, spojková lamela z C7G, opraveny poloosy a ještě nějaké drobnosti...) celková cena 7400,- ...a cítil jsem se jako tenkrát, 9.3.2012 kdy jsem ji řídil poprvé...byl jsem bez ní 3 týdny a bylo to jako věčnost...sednout do ní po takové době bylo parádní (jen škoda že nám na Moravě prší)...teď už to snad bude bez větších komplikací, další na řadě jsou brzdy a rozvody
 ale pořád mě trápilo to že moje bílá kráska stála doma v garáži a kvuli dovolené nezbyly peníze na servis...nakonec jsem si domluvil peníze na opravu a odvezl ji do Zlína do firmy HSC Racing...předběžná diagnóza - špatný diferák, nebo ložiska v převodovce, náklady cca 5500-7000,- kč ...31.8.2012 už byla opravená (nové ložiska, gufera, olej v převodovce, geometrie, nové silentbloky na motoru, uchycení převodovky, spojková lamela z C7G, opraveny poloosy a ještě nějaké drobnosti...) celková cena 7400,- ...a cítil jsem se jako tenkrát, 9.3.2012 kdy jsem ji řídil poprvé...byl jsem bez ní 3 týdny a bylo to jako věčnost...sednout do ní po takové době bylo parádní (jen škoda že nám na Moravě prší)...teď už to snad bude bez větších komplikací, další na řadě jsou brzdy a rozvody  a teď pár (vlastně hodně) fotek
 a teď pár (vlastně hodně) fotek 
to si taky kupil alebo si ho nejako osetril este?

- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:to si taky kupil alebo si ho nejako osetril este?
střed a konec jsou stříknuté žáruvzdorným černým sprejem...hůř než vzhledově neopracované železo to vypadat nemohlo a aspon to má nějakou krycí vrstvu než začne korodovat
 navíc mě oba dva ty díly dohromady stály 1800, takže ikdyby měly vydržet jen rok, nebo přes zimu...jako další stage plánuju celonerez
 navíc mě oba dva ty díly dohromady stály 1800, takže ikdyby měly vydržet jen rok, nebo přes zimu...jako další stage plánuju celonerez 
mne sa to lubi  
  ked budem riesit vyfuk asi ho nejako takto poriesim, jedine ze by som mal peniaze nazvys a to by som si dal potom na zakazku spravit cele potrubie od chalanov tuto z BA
 ked budem riesit vyfuk asi ho nejako takto poriesim, jedine ze by som mal peniaze nazvys a to by som si dal potom na zakazku spravit cele potrubie od chalanov tuto z BA 
http://www.youtube.com/watch?v=N8KxIl2d ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=N8KxIl2d ... re=related
- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
tak Ceruška je zase v servisu...nešlo mi řadit, zpátečka přes zuby a jedničku jsem tam musel fakt rvát....ale pak jsem se rozjel a OK...za studena šlo řadit jakdyby to bylo nové, ale jak se to všechno zahřálo tak zpátečka zase přes zuby...  tak jsem zavolal do servisu a že s tím mám přijet že to v rámci záruky od minulého servisu udělají, že se tam asi něco protáčí...co by to mohlo být? nějaký přítlačák, nebo tak něco?
 tak jsem zavolal do servisu a že s tím mám přijet že to v rámci záruky od minulého servisu udělají, že se tam asi něco protáčí...co by to mohlo být? nějaký přítlačák, nebo tak něco?

tak jsem zavolal do servisu a že s tím mám přijet že to v rámci záruky od minulého servisu udělají, že se tam asi něco protáčí...co by to mohlo být? nějaký přítlačák, nebo tak něco?
 tak jsem zavolal do servisu a že s tím mám přijet že to v rámci záruky od minulého servisu udělají, že se tam asi něco protáčí...co by to mohlo být? nějaký přítlačák, nebo tak něco?- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
po téměř 3 měsících jsem brouzdal internetem a hledal fotky z "rally" které jsem se účastnil a konečně jsem jich pár našel 

- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
.
přežili jsme ve zdraví, jenom mám trošku pochroumaný blatník (ale jde to zjistit až při bližším pohledu), vyneslo mi to krásné 5. (nebo 6.) místo ve skupině a už to nikdy nepojedu určite ne s touhle CRX, na závody by to chtělo jinou
 určite ne s touhle CRX, na závody by to chtělo jinou 

přežili jsme ve zdraví, jenom mám trošku pochroumaný blatník (ale jde to zjistit až při bližším pohledu), vyneslo mi to krásné 5. (nebo 6.) místo ve skupině a už to nikdy nepojedu
Pekny, gratuluji   Hele kde se to jezdi, co to obnasi, co jsi mel ve skupine, je tam rovny asfalt bez der ?
  Hele kde se to jezdi, co to obnasi, co jsi mel ve skupine, je tam rovny asfalt bez der ?   

Hele kde se to jezdi, co to obnasi, co jsi mel ve skupine, je tam rovny asfalt bez der ?

- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Pekny, gratulujiHele kde se to jezdi, co to obnasi, co jsi mel ve skupine, je tam rovny asfalt bez der ?

děkuji
 většina tady těch soutěží se jezdí na východ od Uherského Hradiště...letiště v Biskupicích a okresky okolo Bojkovic http://goo.gl/maps/tH7gL .... jsou tady 2 hlavní pořadatelé http://www.vmracingcup.cz/ a http://hkracin.webnode.cz/ ... má se jet ještě jeden závod 1.12.2012 ...startovné je v rozmezí 400 - 700 kč ...ve skupině bylo ještě jedno CRX, C4g, C5g s motorem B16, Saxa VTS a nějaké žiguly...povrch je asi takový jaký bývá na většině okresek, takže nic moc, ale podvozek nikde nenecháš
 většina tady těch soutěží se jezdí na východ od Uherského Hradiště...letiště v Biskupicích a okresky okolo Bojkovic http://goo.gl/maps/tH7gL .... jsou tady 2 hlavní pořadatelé http://www.vmracingcup.cz/ a http://hkracin.webnode.cz/ ... má se jet ještě jeden závod 1.12.2012 ...startovné je v rozmezí 400 - 700 kč ...ve skupině bylo ještě jedno CRX, C4g, C5g s motorem B16, Saxa VTS a nějaké žiguly...povrch je asi takový jaký bývá na většině okresek, takže nic moc, ale podvozek nikde nenecháš  akorát to letiště má lepší povrch
 akorát to letiště má lepší povrch  a pak se jezdí samozřejmě Valaška http://www.valaska.cz/
 a pak se jezdí samozřejmě Valaška http://www.valaska.cz/ 
- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
jo ještě aby sis nemyslel že se jednou svezeš...zabere to celý den  ráno je nějaká "technická přejímka" od 8:00 bývá tréninková jízda a zhruba za hodinu se začíná jezdit na ostro...jedou se celkem 4 měřené jízdy a obvykle startuje cca 50 aut, které jsou rozděleny na 2 skupiny...odjezdí jedna, jede druhá a tak dokola...já jsem tam přijel v 7 ráno a odjížděl něco po 5 odpoledne...
 ráno je nějaká "technická přejímka" od 8:00 bývá tréninková jízda a zhruba za hodinu se začíná jezdit na ostro...jedou se celkem 4 měřené jízdy a obvykle startuje cca 50 aut, které jsou rozděleny na 2 skupiny...odjezdí jedna, jede druhá a tak dokola...já jsem tam přijel v 7 ráno a odjížděl něco po 5 odpoledne...

ráno je nějaká "technická přejímka" od 8:00 bývá tréninková jízda a zhruba za hodinu se začíná jezdit na ostro...jedou se celkem 4 měřené jízdy a obvykle startuje cca 50 aut, které jsou rozděleny na 2 skupiny...odjezdí jedna, jede druhá a tak dokola...já jsem tam přijel v 7 ráno a odjížděl něco po 5 odpoledne...
 ráno je nějaká "technická přejímka" od 8:00 bývá tréninková jízda a zhruba za hodinu se začíná jezdit na ostro...jedou se celkem 4 měřené jízdy a obvykle startuje cca 50 aut, které jsou rozděleny na 2 skupiny...odjezdí jedna, jede druhá a tak dokola...já jsem tam přijel v 7 ráno a odjížděl něco po 5 odpoledne...- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
nechce se mi zakládat nový topic...  
   můžete mi prosím poradit jestli zadní třmeny z Civica 5G VTi sedan pasují na CRX (dozadu samozřejmě)??? vypadají stejně, v autokelly mají napsané i stejné údaje a rozměry, ale když dám shodnost produktů tak to vypadá že zaměnitelné nejsou...
 můžete mi prosím poradit jestli zadní třmeny z Civica 5G VTi sedan pasují na CRX (dozadu samozřejmě)??? vypadají stejně, v autokelly mají napsané i stejné údaje a rozměry, ale když dám shodnost produktů tak to vypadá že zaměnitelné nejsou...  
   děkuji za odpovědi
 děkuji za odpovědi 

děkuji za odpovědi
 děkuji za odpovědi 
- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
o víkendu se mi stala docela nemilá událost...zaparkuju před naší poštou, hodím balík na poštu (netrvalo to ani 5 minut) vyjdu ven, du k autu a vidím tohle...
pachatel neznámý, zachoval se jako hajzl a samozřejmě z místa nehody ujel...snad se ho podaří vypátrat pomocí kamerového systému a zjistím kdo to byl...

pachatel neznámý, zachoval se jako hajzl a samozřejmě z místa nehody ujel...snad se ho podaří vypátrat pomocí kamerového systému a zjistím kdo to byl...
- skritek
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle v je fakt hnus ale tohle udělali zákony a pojišťovny a jejich bonusy a malusi. Každej se boji zetor ne prijed a ujede. Jsou to zmrdi kdyz neco udělají a ujedou

Tel 777 27 35 35 
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
						Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle

- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
tééééda...jak to tak sleduju tak jsem zaspal a zapomněl nahodit fotky nového vzhledu po tom ťukanci...tak něco málo přidám 
a poslední upgrade, namontovány blinkry do blatníků, časem se koupí i jiné pozičky...a nově stříklé kola

a poslední upgrade, namontovány blinkry do blatníků, časem se koupí i jiné pozičky...a nově stříklé kola

ty voe, široko z rychlých šípů ti bere auto!