Když tak brouzdám po internetu a snažím se dohledat nějaký info o tom, jakou tu jednotku vlastně mám, našel jsem následující. Firma TSS Tuning je německá tuningová firma specializující se na vozy Honda. Prodávají různé tuningové díly a doplňky, ale mimo to provádí i profesionální čipování motorů se zárukou. Tato firma to dělala i bývalému majiteli již mojí CRXi. Na pásce, kterou je zaplombovaná jednotka, je sice napsáno TSS Tuning Werksvertretung Spoon Sports, ale to v překladu znamená TSS Tuning obchodní zástupce Spoon Sports. A ne, že tam je chip Spoon jak jsem si v zápalu emocí myslel  

. Když jsem tu ECU jednotku rozdělal, všechny chipy byly stejné až na jeden. Všechny byly černé s nápisem OKI, ale ten jeden byl hnědo-šedý s malinkým výtiskem TS a s jakýmsi zalepeným čtverečkem. Nevím co tam tedy je... Jen doufám, že to není ten z eBaye za 15€. Je to tak, že tam mám jednotku PM7 nebo 6 (pořádně ani nevím co to je, našel jsem na netu, že jednotky přečipované od Spoonu pro Z5 se značí PM7 nebo PM6. Takže kdyžtak sorry za nějaký nesmysly 

)? Tipuju, že Minor ví, ale jen se nevyjadřuje  

. Mohli by jste mi poradit a udělat mi v tom jasno? Díky.