ED9 - černá - Yanna

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Yanna

Příspěvekod Yanna » 28 lis 2011 09:04

Ozz píše:pěkné, pěkné :)

Doufám, že se líbí, já jsem z ní úplně mimo :)

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 28 lis 2011 09:44

Abyste k tomu měli i přiřazený ksicht, jeden posílám :)

Motokáry.jpg

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 28 lis 2011 09:48

Yanna píše:

naprosto chápu, černá crxku sluší a ty kola jsou k tomu krásný doplněk :)
Doufám že dorazíš na ten bowling, ať tam nejsem autem jen já :)
Honda Prelude 2.0 F20A4

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 28 lis 2011 09:55

Ozz píše:
Yanna píše:

naprosto chápu, černá crxku sluší a ty kola jsou k tomu krásný doplněk :)
Doufám že dorazíš na ten bowling, ať tam nejsem autem jen já :)

Zatím to mám v plánu, taky chci přijet autem, je to můj jediný dopravní prostředek (mimo MHD, další setkání s mastnou tyčí pokud možno odkládám)

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 28 lis 2011 10:01

Moc pekna,vypada velmi zachovale.Ona byla na prodej na bazosi,ma cervene viko,vid?:-)Kdyby si chtela,mohu ti s vycistenim interieru pomoci a poradit.

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 28 lis 2011 10:06

lazzzik píše:Moc pekna,vypada velmi zachovale.Ona byla na prodej na bazosi,ma cervene viko,vid?:-)Kdyby si chtela,mohu ti s vycistenim interieru pomoci a poradit.

Jojo, myslím, že to je ona :)
Přiznám se, že uvítám každou pomoc, jako ženská mám trochu potíž se servisama (no jo, paní, vzduchový filtr za 2000,-; no jo paní, že vibruje volant je úplně normální, to si musíte zvyknout; no jo paní, to máte za přezutí 500, ale vlastně jsem tam ještě měnil šroubek, tak za 700)
Přestože jsem byla fascinována otcovým vozem jež se zove Moskvič, byla jsem od útlého mládí nucena stát v kuchyni a mýt nadobí a veškeré opravy vozu vyžral starší bratr :)

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 28 lis 2011 10:30

tak tenhle obličej odněkud znám :lol: ...doufám že nepůjdeš s helmou i na bowling :lol: *drinks* jinak se servisem nemá takový zkušenosti jen ženská ale v podstatě každej ;) co si člověk v dnešní době neudělá sám, to nemá...ale kde ty informace sebrat že...no a od toho jsem tu sešrouboval dohromady tenhle klubík :D navíc si to tohle autí zaslouží, léta bylo przněno týnejdžry (i já mám svůj vroubek) a je to škoda, protože svoje vzhledové i technické kvality rozhodně má! a mimoto tady si žen náležitě vážíme! ;) jako všude u aut jich je jako šafránu, takže...prosím madam, židlička, kafíčko? :D

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 28 lis 2011 11:13

Myslim,ze spousta clenu zde ti ochotne poradi a i vnecem treba pomuze:-)co pise redy ohledne servisu je bohuzel pravda ale nastesti diky tomuto klubu a honda klubu jsem ziskal kontakty na sikovne lidi,kteří nezrujnuji tvou penezenku a nebo ti jen z kamaradctvi pomohou:-)kdyby si chtela mohu ti nekoho doporucit

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 28 lis 2011 11:23

Redy píše:tak tenhle obličej odněkud znám :lol: ...doufám že nepůjdeš s helmou i na bowling :lol: *drinks* jinak se servisem nemá takový zkušenosti jen ženská ale v podstatě každej ;) co si člověk v dnešní době neudělá sám, to nemá...ale kde ty informace sebrat že...no a od toho jsem tu sešrouboval dohromady tenhle klubík :D navíc si to tohle autí zaslouží, léta bylo przněno týnejdžry (i já mám svůj vroubek) a je to škoda, protože svoje vzhledové i technické kvality rozhodně má! a mimoto tady si žen náležitě vážíme! ;) jako všude u aut jich je jako šafránu, takže...prosím madam, židlička, kafíčko? :D

Říkala jsem si, že ten obličej se bude takhle dobře pamatovat :)
Přiznám se, že u mne to není o tom mít hezké a rychlé auto, CRX je prostě pojem, za dob mého mládí jsme slintali, takže teď konečně mám mazlíka doma a sama pro sebe :) Prznění doufám nebude, chtěla bych ho pokud možno zachovat v originálním stavu a všechny úpravy by k tomu měly směřovat, tímto děkuji předchozímu majiteli, že zachoval auto v tohle stavu :)
kafíčko samozřejmě, moc děkuji :)

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 28 lis 2011 11:26

lazzzik píše:Myslim,ze spousta clenu zde ti ochotne poradi a i vnecem treba pomuze:-)co pise redy ohledne servisu je bohuzel pravda ale nastesti diky tomuto klubu a honda klubu jsem ziskal kontakty na sikovne lidi,kteří nezrujnuji tvou penezenku a nebo ti jen z kamaradctvi pomohou:-)kdyby si chtela mohu ti nekoho doporucit

Moc doufám že se mi hlavě povede poznat lidi, kteří mají to auto ze stejných důvodů jako já :) Tedy ne pro šílené úpravy, ale pro tu úžasnou syrovost toho auta samotného :)

Jinak jsem takovej zvláštní tvor, na mně si asi lidi musejí nejdřív zvyknout, tak prosím, neberte mé vyjadřování nijak osobně, jsem prostě jenom divná, ale snažím se to napravit :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 28 lis 2011 12:44

Yanna píše:...Moc doufám že se mi hlavě povede poznat lidi, kteří mají to auto ze stejných důvodů jako já :) Tedy ne pro šílené úpravy, ale pro tu úžasnou syrovost toho auta samotného :)....

Takových lidí tady je :D Samí blázni a psychicky ne_mocní :D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Fajmy
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fajmy » 28 lis 2011 22:08

Tak a je čas abych se k tomu vyjádřil i já. Když vidim ty fotky, tak zamačkávám slzu v oku, jelikož auto Paní Jany bylo ještě před pár dny moje. Jsem rád, že Vám auto dělá radost i přes ty malé nedostatky, které na něm byly a ještě možná jsou. Bylo to mé první auto,měl jsem ho 3 roky a za tu dobu jsem ho uvedl do takového stavu v jakém je. Můžu sem klidně vložit pár fotek z oprav co byly prováděny. Přeji Vám hodně najetých kilometrů bez nehod a ať auto slouží..
Jinak já jsem pořídil winter car, civic 4g sedan a na jaře, když vše dobře dopadne, tak přesedlávám na B18C4 *vtec* anglán.. Mějte se
Naposledy upravil(a) Fajmy dne 28 lis 2011 23:33, celkem upraveno 1 x.

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 28 lis 2011 22:24

Fajmy píše:Tak a je čas abych se k tomu vyjádřil i já. Když vidim ty fotky, tak zamačkávám slzu v oku, jelikož auto Paní Jany bylo ještě před pár dny moje. Jsem rád, že Vám auto dělá radost i přez ty malé nedostatky, které na něm byly a ještě možná jsou. Bylo to mé první auto,měl jsem ho 3 roky a za tu dobu jsem ho uvedl do takového stavu v jakém je. Můžu sem klidně vložit pár fotek z oprav co byly prováděny. Přeji Vám hodně najetých kilometrů bez nehod a ať auto slouží..
Jinak já jsem pořídil winter car, civic 4g sedan a na jaře, když vše dobře dopadne, tak přesedlávám na B18C4 *vtec* anglán.. Mějte se

To jsem ráda že tu jste, každý nový majitel se teší, co všechno na autíčku udělá :) já jsem ráda, že jste ho udržel v tomhle stavu bez rádoby tuningových úprav :)
Je senzační, fakt :)

Takže už jezdíte a vidím, že na jaro máte velké plány :)

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 14 pro 2011 12:05

hezká *honda* tož tedy vítej mezi postiženými :D
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 14 pro 2011 12:45

Martin16 píše:hezká *honda* tož tedy vítej mezi postiženými :D

hezká Yanna na motokáře, nebo crxka? *love*
Honda Prelude 2.0 F20A4

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 14 pro 2011 14:51

To zní krásně :D tak se tedy hlásím mezi postižené *jizda*

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 14 pro 2011 17:03

Ozz píše:

hezká Yanna na motokáře, nebo crxka? *love*

obě :-) samozřejmě :D
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Slávek
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slávek » 15 pro 2011 10:11

Jak narvat kocarek do crx? ja videl odvazet nabytek z IKEJI v ceru :D :D a kocarek tam mel udajne narvanej nejakej tejpek .. ale ot jsem jen zaslechl v cekarne u doktora :D Honda CRX je vse ucelove vozitko nadherne poslouzi k ZABITI , POBAVENI, NAPLNENI ADRENALINU ,ZBALENI HOLKY NEBO KULUKA( u me ta holka teda) ,JE TO ZIVOTNI PARTNER CO NEREKNE NE! no a co hlavne muzete do ni narvat penez co vam hrdlo raci a clovek co tomu nerozumi a koukne se na RV. tak vam rekne ze to je sumka :D dokud se v tom nesveze :P
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu :D

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 15 pro 2011 22:05

Slávek píše:Jak narvat kocarek do crx? ja videl odvazet nabytek z IKEJI v ceru :D :D a kocarek tam mel udajne narvanej nejakej tejpek .. ale ot jsem jen zaslechl v cekarne u doktora :D Honda CRX je vse ucelove vozitko nadherne poslouzi k ZABITI , POBAVENI, NAPLNENI ADRENALINU ,ZBALENI HOLKY NEBO KULUKA( u me ta holka teda) ,JE TO ZIVOTNI PARTNER CO NEREKNE NE! no a co hlavne muzete do ni narvat penez co vam hrdlo raci a clovek co tomu nerozumi a koukne se na RV. tak vam rekne ze to je sumka :D dokud se v tom nesveze :P

Zítra mi ségra přiveze na hlídání synovce, tak na něm vyzkouším, jak se cpe dítě do CRX :)) vůbec si nejsem jistá, jak se mi povede upevnit na zadní sedadlo dětskou sedačku...když bude nejhůř, pojedeme bez sedačky.

Jinak vidím, že jsi taky dobře postiženej, jezdím autem před 14 let, vlastně denně, ale přiznám se, že když potřebuju vypnout, beru auto a jedu. A u téhle krasavice se toho pořád nemůžu nabažit a asi mně to jen tak nepřejde. Čekala jsem na ní fakt dlouho a teď se nestíhám radovat :)

Yanna
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanna » 15 pro 2011 22:07

Jo, mimochodem včera proběhlo v řadě ČTVRTÉ!! převážení kol po přezutí a teprve přestal vibrovat volant. Nejsem si jistá, jestli jsem blbá, nebo jestli je chyba někde jinde :)

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“