ED9 - fialová - Hira - CRX
Moderátor: Minor
Re: Hira - CRX
jen tak z,,hecu"...?to moc dobře nechápu...
To máš fuk... Prostě jsem to tam dal jen tak. Vím, že cena je vysoká. Nechci ji prodat, ale když by se nějakou velikou náhodou někdo chytl... 
Koukám že já mam CRX za milion
S tou nesmyslnou cenou si to krapet přepísk

kottitko píše:Koukám že já mam CRX za milionS tou nesmyslnou cenou si to krapet přepísk
![]()
Však celej inzerát je nesmysl

Motor už je u kytek
čekal jsem to. Na druhým válci je přidřená ojnice na klice. Má vůli.
čekal jsem to. Na druhým válci je přidřená ojnice na klice. Má vůli.- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
ajaj 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Zeby si cero reklo o swap
A kdyz jsi to cekal,neslo to nejak resit?Bohuzel je to klasicka zavada,Decka se pridiraj na klice....Tak co se bude nyni dit?
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
tak to máme to samí
ja jsem ji koupil sice pojizdnou ale po mesici jsem se tady dozvedel že byla přidřená taky na klice a že se prej menily ojniční ložiska a olejova pumpa ale tetkon jestli ty ložiska byly nové nebo staré
každopádně semi stejne rosí vana a budu menit tesnení pod hlavou a vanou a ventil vikem tak uvidim jak bude vypadat 

J!R! píše:Zeby si cero reklo o swapA kdyz jsi to cekal,neslo to nejak resit?Bohuzel je to klasicka zavada,Decka se pridiraj na klice....Tak co se bude nyni dit?
Kolik stojí takovej Vtecovej motor? Čekal jsem, že ten motor už dlouho pohromadě nebude. Je jasný, že týpek předemnou tohle auto nešetřil... Vždyť to ani nejde
cca 50tis aby to bylo pořádně 
Ehm, budu opravovat 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:Ehm, budu opravovat
Počkat počkat cože ? už ? ... a počky ... vratmě se spátky v den kdy jsi to dovezl aaa já říkal ... auto pekný , nikde žádná rez, ... ale ten botor je v háji ,... mám takovej dojem že jsem říkal ... nebo ne ? Jako jinak je to škoda no ,že ... jsi si toho auta pořádně ani neužil a ... už takové problémy.

sajlem píše:Hira píše:Ehm, budu opravovat
Počkat počkat cože ? už ? ... a počky ... vratmě se spátky v den kdy jsi to dovezl aaa já říkal ... auto pekný , nikde žádná rez, ... ale ten botor je v háji ,... mám takovej dojem že jsem říkal ... nebo ne ? Jako jinak je to škoda no ,že ... jsi si toho auta pořádně ani neužil a ... už takové problémy.
Jojo to si pamatuju, to bylo zrovna v den, kdy jsme to dovezli. Ten den před opravou. Nějak jsem prostě tušil, že ten motor půjde... a taky šel
. Sice pořád jede, výkon se mi zdá stejný, ale ty zvuky... Má to zvuk jak hodně vygajdaný diesel. Ale jen v momentě, kdy sundám nohu z plynu a chci přeřadit. Luke ty máš na tom žluťákovi ojnice v jakým stavu? - sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:sajlem píše:Hira píše:Ehm, budu opravovat
Jojo to si pamatuju, to bylo zrovna v den, kdy jsme to dovezli. Ten den před opravou. Nějak jsem prostě tušil, že ten motor půjde... a taky šel. Sice pořád jede, výkon se mi zdá stejný, ale ty zvuky... Má to zvuk jak hodně vygajdaný diesel. Ale jen v momentě, kdy sundám nohu z plynu a chci přeřadit. Luke ty máš na tom žluťákovi ojnice v jakým stavu?
tak tam zrovna hledáš špatně, to bylo taky zadřené na klice, právě Re: Hira - CRX
Počkat do příštího roku? A mám jezdit na odrážedle?
Potřebuju teď hlavně peníze, abych na to měl... Navíc ve škole taky moc úspěchu nemám, takže otec si hraje na něco jakože "Zabavím ti klíče!!" a tak podobně

- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:Počkat do příštího roku? A mám jezdit na odrážedle?![]()
Potřebuju teď hlavně peníze, abych na to měl... Navíc ve škole taky moc úspěchu nemám, takže otec si hraje na něco jakože "Zabavím ti klíče!!" a tak podobně
![]()
A ve škole by se ti na to nemohli mrknout ?
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
otázka je jestli oprava, a nebo sehnat klidně stejnej motor v dobrým stavu
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:otázka je jestli oprava, a nebo sehnat klidně stejnej motor v dobrým stavu
no to jo, ale do toho zas nevidíš
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Honza píše:sajlem píše:otázka je jestli oprava, a nebo sehnat klidně stejnej motor v dobrým stavu
no to jo, ale do toho zas nevidíšTohle je vždycky nejhorší rozhodování Ale zase je to lepší než generálka, pokud nemáš vatu
no právě, Géčko ho výjde na .. 15-30 tis, jinej motor, když bude hledat tak 5-8 tis, D16