EE8 - modrá - zakletá princezna:-)
Moderátor: Minor
Re: Redy a zakletá EE8 princezna:-)
jj,zítra si jedu pro čepy horních ramen, dolní už mám, vymění se i manžety ať už je to hotovo, doufám že to stihnou do srazu. no co, ať každej vidí že to není žádnej med
od toho to forum tady je, aby se klelo, radilo, povzbuzovalo, hanilo atd
hehe, to nejsem já, to je nějakej měkejš 
poslednich par stran si rikam,ze si taky chudak kerej ma smulu a jeste starej vrak
no my az to dodelame tak budem velkyyy frajeri
a pak si poridime rodinu a prodame to

Jazzik
jestli to dodělám, tak to v životě neprodám, to to radši schodim ze skály, za ty šedivý vlasy by mi těch pár korun nestálo 
pánové a dámy číhejte na tohle
mám takový pocit že to by mi vytrhlo trn z paty jako blázen
povedlo se to najít andrewovi a jedna strana by vyšla na 5000,-. jsou to velký ceny, ale je to komplet bok, takže žádné záplatování...no ještě budeme koukat zda se nedá sehnat třeba levněji, ale musel jsem se o to podělit, co všechno se stále vyrábí
jinak práh by vyšel na 700 
mám takový pocit že to by mi vytrhlo trn z paty jako blázen
Tohle je moc hezke jako cena je normalni porad lepsi nez dratem do oka je to alespon komplet a hotovo nemusis na to sahnout dalsich 15 let kdyz se to dobre udela tak neni co resit kde se to da poridit?
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
zatím to andrew viděl akorát v americe 
Redy píše:pánové a dámy číhejte na tohlemám takový pocit že to by mi vytrhlo trn z paty jako blázen
povedlo se to najít andrewovi a jedna strana by vyšla na 5000,-. jsou to velký ceny, ale je to komplet bok, takže žádné záplatování...no ještě budeme koukat zda se nedá sehnat třeba levněji, ale musel jsem se o to podělit, co všechno se stále vyrábí
Sakra kdyby se to dalo sehnat na druhou stranu, tak by se moje CRX dalo zachránit a možná by se oprava vešla do 20k!!!
dají se prý pořídit obě strany, vyzjistíme 
Kdysi jsem to viděl na německé ebay, měli to nejspíš přímo z Hondy.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- francoois
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tento díl taky potřebuji, nějak by to chtělo vymyslet.
a co hromadný nákup? Nemám s tímto nakupováním zkušenosti, tak snad nepíšu kraviny.
Nevím, jak váha a rozměry ovlivní výslednou cenu.
a co hromadný nákup? Nemám s tímto nakupováním zkušenosti, tak snad nepíšu kraviny.
Nevím, jak váha a rozměry ovlivní výslednou cenu.
Tu by žiadny hromadný nákup nepomohol
s poštou a ž domov by si to mal za 173€ to je cca 4200kč 
Redy píše:pánové a dámy číhejte na tohlemám takový pocit že to by mi vytrhlo trn z paty jako blázen
tiež som to svojho času zháňal, opačnú stranu, nakoniec som zohnal od Rom.a z honda fóra, odrezali sme celý zdravý bok z búraného céra, zručný klampiar to fpoho odvŕta, vyšlo ma to na 2 tis.Kč + cesta + robota
fotky sú tuším v mojej téme jak sa opravovalo búrané crx vtec...
enjoy VTEC
uvidíme, možná bude hromadná
pokud se to vyrábí, není problém to hromadně dovézt 
Tenhle bok mám na céru taky, už od roku 1996, kdy tomu jeden z předchozích majitelů asi pochroumal bok. Jen si dejte pozor na to, že měnit celej bok auta, není tak easy jako převařit lem. Musí se to dělat fakt pečlivě, aby všechno lícovalo.
hehehe, tak tu mám pro vás jednou vtipnou historku z prostředí našich servisů a jejich "fachmanů"
dneska mi volá servisák, cca po 2 hodinách co na tom začal dělat, že se na takovou práci může vykašlat, že k tomu nemá potřebný věci...především...minorku nevím co děláš, ale podle jeho slov, jsi mi prodal ramena a stabilizátor z nějaké hyundae
tímhle mě totálně položil
tak sem ho aspoň po dlouhym překecávání udolal aby mi udělal tu geometrii ať můžu odjet na sraz a zítra ráno si pro auto zase jedu...tam ho slušně pošlu do zadečku a po srazu se do toho zase pustím vlastníma rukama za pomoci mých pražských kamárádů
na prd je že třeba silentbloky si v garáži asi nevyměním, tak zkusím poprosit třeba PKčko, nebo nevím...člověk aby pořádný servisáky hledal lupou 
tímhle mě totálně položil
tak sem ho aspoň po dlouhym překecávání udolal aby mi udělal tu geometrii ať můžu odjet na sraz a zítra ráno si pro auto zase jedu...tam ho slušně pošlu do zadečku a po srazu se do toho zase pustím vlastníma rukama za pomoci mých pražských kamárádů
na prd je že třeba silentbloky si v garáži asi nevyměním, tak zkusím poprosit třeba PKčko, nebo nevím...člověk aby pořádný servisáky hledal lupou 
Na Honda-klubu je servismanů a prodejců dílů kotel, takže by to neměl bejt problém. Určitě někdo poradí.
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Já když jsem hledal, tak jsem našel pouze jednoho a ten nebyl zrovna nejlevnější 
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Silentbloky se dají vyměnit i doma. Ven jdou celkem lehce. Vrtačkou odvrtáš gumu, pak vyrazíš kovovej střed. Potom pilkou opatrně rozřízneš plechovej okraj silentu a ozvýbáš ho tak, aby šel vyklepnout ven. Novej silentblok se dá zalisovat i ve svěráku, ale je to celkem drbačka, takže by to ctělo někoho kdo má lis.
Osobně už bych tam gumový silentbloky znovu nedával a šel rovnou do nějakých polyurethanových. Auto je pak líp ovladatelný a nárůst vybraci není skoro znatelný.
Osobně už bych tam gumový silentbloky znovu nedával a šel rovnou do nějakých polyurethanových. Auto je pak líp ovladatelný a nárůst vybraci není skoro znatelný.
já koupil od yamato, tak nevím jestli jsou dobrý nebo ne, hlavně jsem se vyhýbal starlinu, který mi chtěli vnutit v auto kelly
a v časovym presu aby to bylo hotový jsem bral tyhle a víc se nestaral